Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.12.2025 23:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.02.2011 02:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Mis vahet sel on, mis soengud inimestel on? Kõik inimesed peaksid ühesugused siis välja nägema ja potisoengu pähe lõikuma? Kõik ei taha ehk tüüpilise poisipeaga või kiilakad olla...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 02:21 
Kasutaja avatar

Ma kannan potisoengut juba ~18 aastat-ehk piiberit polnud veel isa kotiski. Kammin lahku, eluaeg nii olnud ja arvatavasti jääb niikauaks kuni juukseid peas on. :D
Saabusin täna paraleeluniversumist tagasi, vinge rännak oli :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 02:42 
Kasutaja avatar

umbes paar aastat tagasi veel ma mõtlesin, et mis värdjad vaatavad poksi ja muud asja pealt, siis hetkel peaks maninima, et see lemmik asi.
just nägin pealt kuidas LPP üks uurija ära kustutati.
konkurentselt üks laks ja ülejäänud jalaga edasi. jõhker aga samas toob mõnda mees vast maale kaa....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 04:39 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
mkb kirjutas:
Kas Jõhvis mitte samuti korralik seasongermaa talveks ei jäetud?

Jõhvi on ju ammu teada off roadi pealinn.
Rakvere tänav on totaly p*tsis, Jaama tänavale ilme maasturita ei saagi .
Seevastu on maanteed super hästi ehitatud :rokib

Rakvere tänavad on suhteliselt head.. Eile sai mindud Tallinnasse ning peale Viitnat on jubedad löökaugud reas.. ega vältida ka neid ei saanud eriti, sest teised autod tulid vastu ja liiga tee äärde tõmmates viskab ära.. Rakveres oli veermik korras, tagasi Tallinnast jõudes oli andnud midagi esisillas otsad (pöörates tugevalt ragiseb..) ning tagasillas samuti suur kolin tulnud.. ning Kuusalu kandis 1. rajal sõites (Tallinna poole) oli selline hüpekas et u 110km/h pealt sai auto peaaegu põhjaga teele pihta..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 04:52 
Kasutaja avatar

soengu kohta. igalpool kuhu vaatad keegi ikka meenutab bieberit. See on lihtsalt haige kui palju selliseid soenguid on linnapeal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 07:24 

KristoM kirjutas:
Kuusalu kandis 1. rajal sõites (Tallinna poole) oli selline hüpekas et u 110km/h pealt sai auto peaaegu põhjaga teele pihta..

Ma olen ka koguaeg sealt hüpekast läbi lennanud,no mitte ei jää meelde,et see raibe seal on :D
Kuidas krt on kilulinna teed nüüd nii järsku pekki läinud?Enamustel teedel on räigelt teravate äärtega augud tekkinud :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 14:48 
Kasutaja avatar

nägin öösel unes kuidas me sõbraga mingi ilustate valuvelgedega ford mondeo ostsime ja siis ma hakkasin seda tuunima. Seletasin sõbrale veel,et boosti peale keerata,intercooler ja uus aju panna,siis peaks parem olema küll...stange kakkusid cooleri paigaldamiseks eest ära,aga torusid ei osanud siis ühendada jne :D julm

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 16:46 

analyzethis kirjutas:
nägin öösel unes kuidas me sõbraga mingi ilustate valuvelgedega ford mondeo ostsime ja siis ma hakkasin seda tuunima. Seletasin sõbrale veel,et boosti peale keerata,intercooler ja uus aju panna,siis peaks parem olema küll...stange kakkusid cooleri paigaldamiseks eest ära,aga torusid ei osanud siis ühendada jne :D julm

Üks õige striitreisseri unenägu oli see.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 17:48 
Kasutaja avatar

Mõned tunnid tagasi õnnestus üks auto maha müüa. Aega võttis, aga asja sai.

Pole see odava auto müük midagi nii kerge.
Mõni päev tuleb paar kõnet, kes küsivad kas auto sõidab ja palju hinnast alla saab(olgugi, et hind niigi odav, kuulutuses ka veel kirjas, et auto hinda telefoni teel ei tingi), siis lubavad tagasi helistada, mida vähesed on teinud. Lubadusest võiks ju kinni pidada...
või olen ma ainuke, kes sõnast kinni peab?'

Siis helistab mulle üks tegelane, kes uurib, kas auto üldiselt sõidab jne ning talle telefonis rääkides auto hind sobib ning et teeb järgmine päev ettemaksu ära, kuna ise ta hetkel Soomes, et ma võtku auto müügikuulutus maha. Saatsin veel sms-iga oma nime ja konto nr, kuid järgmine päev kõnet vastu ei võta ning ettemaksu samamoodi pole.

Siis on veel ka selliseid tegelasi olemas, kes käivad kohal vaatamas, hind sobib, lähevad järgmist autot vaatama, et siis annavad teada, kas soovivad ära osta või mitte. Helistab mulle veel õhtul üle, et jah, auto sobib, tuleb homme järele. Kuid nagu ikka, kõnet ei saa järgmine päev ning tagasi helistades küsitakse, kes sa oled.(Kuna tookord oli tegemist emakeelena venekeelt kõneleva isikuga, siis ei hakanud/osanud midagi vulgaarset ka vastu öelda.)

Mina olen siiamaani kõik oma autod/tsiklid liikumisvahendid ostnud kohe ära, kohale vaatama minnes. Kuulutuses ju pildid olemas, telefoni teel saab ka piisavalt infot küsida ning vaatama tuleb ka kokkulepitud ajal.
Milleks tulla kohale ja siis iga pisi asja pärast inisema hakata ning veel enam, miks peab olema nii kõva mees olema tingima telefoniteel.

Aga no eks tuleb arvestada, et sõna ei maksa midagi siin maailmas...

(Just my five cents)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 17:58 

Ega see rondiärika elu ei olegi lihtne, sest alati leidub idioote, kes enne otsu auto ka reaalselt üle tahavad vaadata!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 18:12 
Kasutaja avatar

Striitreissär kirjutas:
Ega see rondiärika elu ei olegi lihtne, sest alati leidub idioote, kes enne otsu auto ka reaalselt üle tahavad vaadata!

Aga tulgu siis kohale ja vaadaku ning siis küsigu hinda alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 18:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To siller kas tegid katsetuse pärast proovi ,et mis elu keerleb selles turuosas jne või.Väga noored huvilised on või.Uskumatud lood tunduvad.Millegipärast ma julgen aravat ,et kõigis turuosades selliseid juhtumeid ei teki vaid asjad käivad konkreetsemalt jne ning inimesed ehk ka teisemad kes huvituvad jne.
Tahaks ka experimenti teha aga mitte ei viitsi nagu . :D Ajaviiteks ehk saaks pulli.
Savisaar vist on ka siin foorumis kasutaja ning luges ka streetracerite muresi teede üle ning täna oli midagi plätserdatud linnavalitsuse ümbruses.
Nendest ärikatest või siis mitte ,et jah miks käib pull pidevalt.Igasugune vatramine ja toimetamine.Huvitaks ka helistamiste teema ja lubaduste ja kõik muu et milleks vaja ....Ei saa inimest kätte kui juba kokkulepitud kusagil kohtumine ning kohal pole mõlemaid pooli ning ei vastatata telefonile ja igasugune ajuvaba toimine.
Kellel juba load on ,neil peaks olema elementaarsed oskused ühiskonnas toimimiseks ka juba ,saan aru ,et põngerjatel kogemused puuduvad või teevad nalja jne aga täiskasvanud inimesed ....
To Siller kallis masin oli ja palju alla taheti.Ehk kirjeldad ka masinat.Vaata kas lükatakse müüki ka kusagil.Kas tegid müügilepinguga või vedasid rahva arki .Mitmekesi tavaliselt käidi uurimas jne.

Viimati muutis oopc, 06.02.2011 18:53, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 18:48 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:

Oi kuidas see õis-is ainete deklareerimine võib närvi ajada :kill .

Mul ka juba päris räige kopp ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 19:14 
Kasutaja avatar

Nagu teate, on Windowsil selline imeline asi nagu On-screen keyboard- aitab hädast välja.