Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 05:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:36 
Kasutaja avatar

Kogu selle jutu lõpuks

http://www.reporter.ee/2009/03/26/eestis-sundinud-venelane-me-oleme-siin-nagu-kondoomid/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:39 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
ei tea ta mitte midagi. Ta oli pronksiöö ajal mingi 16 aastane piimahabe. Nüüd loeb netist legende ja müüte. Lihtsameelsele võib kõike rääkida ning võtabki tõepähe igasusugus kelbast.

ei loe netist vaid suhtlen poliitikutega;)
ise küll ei ole kuskil poliitikas aga selle eest olen kursis tolle aja sündmustega.
aga mis ma suga ikka vaidlen.

Mulle meeldib see ütlus:

Kes iga haukuva koera juures peatub et talle jalaga hoop anda ei jõua elus eriti kaugele.

Seega.Ma tõesti ei viitsi enam..
Haugu edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:46 

Kivissaar kirjutas:
ison.ts kirjutas:
ei tea ta mitte midagi. Ta oli pronksiöö ajal mingi 16 aastane piimahabe. Nüüd loeb netist legende ja müüte. Lihtsameelsele võib kõike rääkida ning võtabki tõepähe igasusugus kelbast.

ise küll ei ole kuskil poliitikas aga selle eest olen kursis tolle aja sündmustega.

Klenski ja Savisaar on ka poliitikud. Ma arvan, et igal poliitikul on erinev versioon tollastest asjade käigust ja objektiivset infot peaks saama ikkagi erapooletutelt kõrvalseisjatelt. Ja pealegi milline see õige poliitik siin Eestis on? Mõni sportlane, kunstnik või keemik? Nn poliitikutega suheldes saab veel hullemalt kallutatud juttu kui Delfi kommentaariumist, seega julgen selles ainuõige ja objektiivse jutus sügavalt kahelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:46 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Mulle meeldib see ütlus:

Kes iga haukuva koera juures peatub et talle jalaga hoop anda ei jõua elus eriti kaugele.

Seega.Ma tõesti ei viitsi enam..
Haugu edasi.

mul elab maja taga prügikasti taga Feliks. Ta on ka poliitik. Kui tahad ma võin teid omavahel kokku viia. Tema arvamus Ansipi tegevuse kohta Pronksööl langeb täpselt sinu arvamusega kokku. Saate muljeid vahetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:51 
Kasutaja avatar

Siin ei oska selle peale enam midagi muud öelda, kui fashism ne paidiot!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:57 

Lambist tekkis punn silma alla ööga ja nüüd täpselt selline pilt näos, et keegi oleks löönd ja tööl mitmed juba küsind, et mis juhtus :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 14:00 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Majandus langus tuli ilmselgelt pankade süüläbi.
Laenati lõpus juba raha, mida reaalselt polnud riigil (pankadel ega kellegil teisel) olemaski, tagasi suur osa laene enam ei laekunud (kuna polnud mille eest maksta tagasi).
Mis see ansip tegi ? Sõi teie meelest raha ära ja masu tuli ? :kill

Pangad laenavad alati raha, mida neil sel hetkel endal ei ole. Riigi rahaga pole seal midagi ühist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 14:07 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
no erinevalt Sinust ma suudan objektiivselt asju vaadata.
Ilmselt sa ei ole kursis Sellega mida Ansip tegi siis kui oli aprilli mäss pronkssõduri pärast. ilmselt sa ei ole kursis sellega et kaitsepolitsei andis ansipile terve toimiku mis võib juhtuda kuidas juhtuda. vastavalt kellaaegadele ja sellele millal seda teisaldada.
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et 4 tundi enne teisaldamist kutsus Ansip ajakirjanikud enda juurde ja dikteeris neile ette mida järgmine päev lehes avaldada?
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et Vaatamata kõigile andmetele ja kõigile prognoosidele Ansip ja Reformarid teadsid et Masu tuleb ja ikka võeti vastu otsus ja aeti see pärast selle kaela et pronkssõduri teisaldamisega tekkisid välisturul tõrked ja sp venemaa ei tee kaupa.. hea ju kohe selle kaela ajada.
Ilmselt sa ei ole ka kursis sellega et Kõigist võimalikest variantidest PS teisaldada Valis Ansip just kõige hullema stsenaariumi!

Ilmselt sa ei ole kursis kõige selliste asjadega. seega Minu soovitus sulle... Hari ennast!
Ja ära nüüd südamesse võta sellepärast;)

See nüüd küll mingi objektiivsuse verstapost siia ei saanud, sest tegemist on meelevaldse südmustejadaga, millel pole otseselt põhjust, kulgu ega lõppu näidatud. See, kas Ansip ja reformard midagi teadsid või ei, oli seal Savisaare käsi mängus või mitte, on ainult ajaloolise muinasloo tarvis oluline teave.
Sa küsi enalt objektiivsuse trummi põristades, et kes kogu sellest jamast kasu sai? Kas kasusaajad said kuidagi sündmuste käiku mõjutada? Tegid nad seda? Millised on kasusaajate konkreetsed tegevused ja sammud, milline on nende mõju ühiskonnale laiemalt? Sulle endale, kui indiviidile?
Selle Ansipi nime ümber londi põristamine küll mingis obektiivsest maailmakäsitlusest ei räägi, selle porbleemistiku lahkamise ja arvamuste tekitamise ümber on nii tugevad propagandamasinad käimas olnud, et lihtviisilise siltidekleepimise või nende lugemisega me tõele ikka lähemale ei saa.
Ja lisaks tasub siis meenutada, kas laias maailmas on sarnaseid sündmusi ette tulnud? Kas neis sündmustes on midagi läbiva joonena ühist? Kas tagajärgede võrdlemisel märkame ka mingeid sarnasusi?
Ansip on selles mängus küll nii ebaoluline suurus, et intelligentse inimesena vast keegi teda maailma hädade algpõhjuseks ikka nimetada ei söanda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 14:39 

Kivissaar kirjutas:

Ilmselgelt sa räägid ainult Ansipi-vastastega. Tõenäoliselt Kesikutega või mingi sibulaparteiga.
Seega pole sul päris õigust ka ainult tema kaela kõike ajada.

Suht irwe on terve see teema siin nii ehk naa :kill
Päev jälle korda läinud huumorist. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 14:59 
Kasutaja avatar

shortshifter kirjutas:
Öösel hakkas järsku paha,iga tunni aja tagant pmst ropsind.mingi viirus liikvel?

Mul oli ka suvel midagi taolist. Mingi pulber sai ostetud mille sisse tõmbasin mis vähemalt ei ajanud juba tollel õhtul kõike üles. Enne igastahes ükski toit kauem kui pool tundi sees ei püsinud. Järgmiseks päevaks oli korras ja ilmselt ka ilma selle pulbrita. Lihtsalt see päev otsa kettimine viib päris palju vedelikku kehast välja, niiet püüa ainult vett juua. Paastupäev. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 15:09 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Sorry, ei saa üle sellest poliitikute teemast, aga sul nendega ei ole teemaks tulnud, kuidas oleks mõistlikum kütust üle piiri tuua? Ühe paagiga või ehitaks teise ka veel juurde? Lisaks paar peidikut suitsu ja viina jaoks?
tervitused Ida-Narva kordonist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 17:00 

mihkel-m kirjutas:
shortshifter kirjutas:
Öösel hakkas järsku paha,iga tunni aja tagant pmst ropsind.mingi viirus liikvel?

Mul oli ka suvel midagi taolist. Mingi pulber sai ostetud mille sisse tõmbasin mis vähemalt ei ajanud juba tollel õhtul kõike üles. Enne igastahes ükski toit kauem kui pool tundi sees ei püsinud. Järgmiseks päevaks oli korras ja ilmselt ka ilma selle pulbrita. Lihtsalt see päev otsa kettimine viib päris palju vedelikku kehast välja, niiet püüa ainult vett juua. Paastupäev. :D

Naaaiiiss 8)
Nina kaudu või pommina? :D
Sry, aga see oli hea naermine siin. Igaksjuhuks täpsusta mis huvitav pulber see oli, muidu ma arva et ma pol ainuke kes mööda mõtleb. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 17:03 
Moderator
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
shortshifter kirjutas:

Naaaiiiss 8)
Nina kaudu või pommina? :D
Sry, aga see oli hea naermine siin. Igaksjuhuks täpsusta mis huvitav pulber see oli, muidu ma arva et ma pol ainuke kes mööda mõtleb. :D

Eks ta ilmselt Smecta nimelist asja mõtles.See aitab igast pasanteeriate puhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 18:21 
Kasutaja avatar

Ladas kadus lampi ühes juhtmes elekter ära, selles mis suundadele ja näidikutele peaks elektri tooma. Suht kettase ajab see juhtmenuss :) Elektriskeemilt ei taju ära ka kust kaudu see oranz juhe peaks oma elektri saama, kuna elektriskeemil hoopis teised värvid ja teistmoodi ühendatud :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 19:22 
Kasutaja avatar

Siin orgias on palju neid kes ei jaga üldse midagi. Rääkimata majandusest. :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis