Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: VARASTATUD: SPL Dynamics D4 võistlusvõimendi - AINUKE EE
PostitusPostitatud: 19.10.2012 22:00 
Kasutaja avatar

Jah audiocity üritused on saadanast :D

Igatahes minul oli 100 prosse kindel värk,et tuldi selle võimendi järgi.
Mitte midagi lõhutud ei olnud isegi juhtmed olid ilusti ära võetud,kõrval olevat gas-i võimendit ei tahetud,makki ei tahetud,ekraani ei tahetud,multimeedi mängijat ei tahetud jne.

Igatahes tunnen kaasa ja eks lootus sureb viimasena

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 22:27 
Kasutaja avatar

Mossemeez kirjutas:
Jah audiocity üritused on saadanast :D

Igatahes minul oli 100 prosse kindel värk,et tuldi selle võimendi järgi.
Mitte midagi lõhutud ei olnud isegi juhtmed olid ilusti ära võetud,kõrval olevat gas-i võimendit ei tahetud,makki ei tahetud,ekraani ei tahetud,multimeedi mängijat ei tahetud jne.

Igatahes tunnen kaasa ja eks lootus sureb viimasena

sama teema...makk ja hertz spl show tweetrid alles, juhtmed ilusti lahti võetud. Nüüd siis auto valvega parklas ning ülejäänud tehnika tuleb ka välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 02:11 
Kasutaja avatar

sprintt kirjutas:
Eks võimendite korpustesse on võimalik midagi graveerida vms...

Umbes kilomeetri raadiuses on alati minu autos makk mute peal olnud. Autol olid uksed lukus, signa peal. Kuid tundub, et signa ei teinud oma tööd.(st, midagi kuulda polnud, samas oli auto ka teise maja külje peal.) Aga avastades oli juhi uks lahti...-klaasid terved, lukk ka justkui korras(vähemalt minu võti keeras seda korralikult)...et siis avatud klaasi vahelt vms...ei tea. Signa koha pealt ei oska midagi öelda...

Olen näinud ise kaubanduskeskuse parklas taolist pilti, et käiakse autode vahel ning siis proovitakse mingisuguse tavalist signapulti meenutava seadmega, kas mõnel autol on võimalik signa üle "kavaldada". Üldiselt langevad sellise seadme ohvriks sõidukid, millel on odavama otsa, mitte muutuva koodiga jms alarmid. Igaljuhul kui antud seltskond minu eelmisest autost ka mööda käis, läks minu signa "lolliks", vajas uut pultide ja süsteemi kodeerimist.
See võib põhjendada, miks midagi muugitud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 08:36 
Kasutaja avatar

Pange akentele turvakile, sõbra e46 taheti ka vist makki vms võtta, kõik lukud olid puruks väänatud, ja telliskivi vedeles auto kõrval :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 11:01 

nyyd arvake miks ma näitusel orig nr ei näita...
kahju et selliseid lontruseid ikka veel eestis leidub kes teiste tööd ja vaeva ei hinda. eks odavalt läks kuhugi edasi, tavaliselt need asjad seisma ei jää...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 13:51 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
sprintt kirjutas:
Eks võimendite korpustesse on võimalik midagi graveerida vms...

Umbes kilomeetri raadiuses on alati minu autos makk mute peal olnud. Autol olid uksed lukus, signa peal. Kuid tundub, et signa ei teinud oma tööd.(st, midagi kuulda polnud, samas oli auto ka teise maja külje peal.) Aga avastades oli juhi uks lahti...-klaasid terved, lukk ka justkui korras(vähemalt minu võti keeras seda korralikult)...et siis avatud klaasi vahelt vms...ei tea. Signa koha pealt ei oska midagi öelda...

Olen näinud ise kaubanduskeskuse parklas taolist pilti, et käiakse autode vahel ning siis proovitakse mingisuguse tavalist signapulti meenutava seadmega, kas mõnel autol on võimalik signa üle "kavaldada". Üldiselt langevad sellise seadme ohvriks sõidukid, millel on odavama otsa, mitte muutuva koodiga jms alarmid. Igaljuhul kui antud seltskond minu eelmisest autost ka mööda käis, läks minu signa "lolliks", vajas uut pultide ja süsteemi kodeerimist.

Kui sellist infot edastad siis võiksd mainida millise kaubanduskeskuse parklas sellised tegelased ringi jalutasid ja milla see toimus. Praegu kõlab see nii, et nägid autovargaid, aga midagi ette ei võtnud. Või ajad lihtsalt jama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 14:41 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
ZaintS kirjutas:

Kui sellist infot edastad siis võiksd mainida millise kaubanduskeskuse parklas sellised tegelased ringi jalutasid ja milla see toimus. Praegu kõlab see nii, et nägid autovargaid, aga midagi ette ei võtnud. Või ajad lihtsalt jama?

Oli selline situatsioon paar-kolm aastat tagasi ja kui mälu ei peta, siis oli see tookord Ülemiste parklas. Ei osanud tol hetkel ise kuidagi reageerida. Ootasin autos, et kaaslane käib poes ära. Hiljem panin kodus lihtsalt pildi kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 17:17 

Viimasel ajal on autodest vargused siin kristiine - tondi kandis päris sagedased, seega hoidke kõik oma varal hoolega silma peal.
Kotka tn alguses, see kollane ühikas.. võib arvata, et suurosa asju rändab justnimelt sinna.

On ka politsei tõstnud siinkandis hetkel patrullivate autode arvu ning nende kontrollimissagedus on ka tõusnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 21:38 

Meil autopark seisab kotka-tondi tänava ülesõidu juures platsil. Traficutel korduvalt paake tühjaks tehtud, Chevy Expressist läks 2 din Alpine makk ja telekat oli tahetud nii kätte saada et polstrid puruks. Polstrid maksid rohkem kui makk ja telekas.
Korra üks tegelane ka kätte saadud.
Oli kodanik teisel pool raudteed olevast vangide rehabilitsiooni vms majast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2012 11:32 

See kant tundub üldse selline kahtlane olevat.
Elukaaslase golfi paak tõmmati kevadel Spordi tänaval tühjaks ning mitmete teiste maja elanike või külaliste autodel tehti samamoodi.
Heigo`lgi tehti seitsmesega seal kandis miskit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2012 15:29 
Kasutaja avatar

Täitsa jama lugu, nii ei taha varsti soundivõistlusi enam korraldadagi, kui iga kord mingi kallis võimendi vm tehnika jalutama läheb peale võistlust.
Kui on kallim helitehnika autos, siis ainuke mõistlik variant eestis tundub olevat selle kindlustamine.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2012 01:27 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Täitsa jama lugu, nii ei taha varsti soundivõistlusi enam korraldadagi, kui iga kord mingi kallis võimendi vm tehnika jalutama läheb peale võistlust.
Kui on kallim helitehnika autos, siis ainuke mõistlik variant eestis tundub olevat selle kindlustamine.

Tõnu

Paraku mitte ükski kindlustusselts ei kindlusta selliseid asju - uuritud juba. Isegi Kasko korral on see limiteeritud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2012 12:18 
Moderator
Kasutaja avatar

basssoundman kirjutas:
MantaOwner kirjutas:

Tõnu

Paraku mitte ükski kindlustusselts ei kindlusta selliseid asju - uuritud juba. Isegi Kasko korral on see limiteeritud.

Mis ajast? Ma kui bussi kunagi muusikat ehitasin ,siis iga kord kui midagi muutsin käisin näitasin ette. Ergo siis. Ei olnd küll kobisemist,et ei hüvitata. Miks nad muidu üldse seda näha tahtsid ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2012 13:30 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
basssoundman kirjutas:
MantaOwner kirjutas:

Tõnu

Mis ajast? Ma kui bussi kunagi muusikat ehitasin ,siis iga kord kui midagi muutsin käisin näitasin ette. Ergo siis. Ei olnd küll kobisemist,et ei hüvitata. Miks nad muidu üldse seda näha tahtsid ?

Pigem on teema vast selles, et kaskot ei saa väga vanale autole. Ma küll ei tea mis civicust jutt, aga IF kalkulaator vähemalt ütleb, et üks 12a vanustele ei saa sõlmida. Märge on küll et Internetis ei saa. Teisalt võib ka küssa olla selles, et lisavarustus ei saa olla kordi kallim kui auto ise.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2012 19:08 
Kasutaja avatar

Ma räägin situatsioonist, kui auto on vana või kaskot pole. Eraldi auto sisu/tehnikat kindlustada ei saa. Samuti kasko korral on lisavarustuse/tehnika väärtus mingis suhtes auto enda hinnaga. Ala 1:10'le.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis