Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 725tds, 49ZLB
PostitusPostitatud: 28.10.2012 14:35 

aga kui praegune kasutaja ei saa uut kindlutust teha,saab kindlustus läbi,auto eksisteerib edasi mini nimel,tuleb mulle mingihetk kindlustusest trahv,et auto ilmakindlustuseta ju...seni kuni auto on minu nimel,pean mina eesti riigis kõige eest hooltkandma,sealhulgas säilitama kasvõi elulõouni ostumüügi lepingut,mis siis,et arkis on koopia,et auto müüdud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2012 15:11 
Kasutaja avatar

Trax69 kirjutas:
aga kui praegune kasutaja ei saa uut kindlutust teha,saab kindlustus läbi,auto eksisteerib edasi mini nimel,tuleb mulle mingihetk kindlustusest trahv,et auto ilmakindlustuseta ju...seni kuni auto on minu nimel,pean mina eesti riigis kõige eest hooltkandma,sealhulgas säilitama kasvõi elulõouni ostumüügi lepingut,mis siis,et arkis on koopia,et auto müüdud.

Oeh.

Ei tule midagi . ongi kaks asja , kas teed aastaks maksevaba lepingu v6i võtad arvelt maha ajutiselt. Kolmas variant on ,et võõrandad ja siis ei puutu see enam sinusse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2012 18:11 

olen 2 korda arkis auto ajutiselt arvelt maha võtnud ja pole isegi ostu-müügilepingut vaja olnud,lihtsalt ütlesin,et ostja pole nõus ümber regama ja tahan ajutiselt registrist kustutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2012 17:17 
Kasutaja avatar

jorss26 kirjutas:
olen 2 korda arkis auto ajutiselt arvelt maha võtnud ja pole isegi ostu-müügilepingut vaja olnud,lihtsalt ütlesin,et ostja pole nõus ümber regama ja tahan ajutiselt registrist kustutada.

Nagu siin on korduvalt seletatud, on kaks erinevat toimingut:
1) VÕÕRANDAMISTEADE - lähed ARKi või saadad emailiga skännitud ja digiallkirjastatud taotluse vormistada võõrandamine. Auto jääb küll sinu nimele, aga peaks olema märk maas, et müüdud. Sama teema on ka välismaale müüdud autodega, kuni välismaa registrist teadet ei tule jääb auto sinu nimele (kui just ostja transiite ei tee - aga ainult 100+ eurot ARKle maksta väga ei taheta), aga sama võõrandamisteate saab ikka teha. Minul on üks selline siiani enda nimel, väidetavalt läks Saksa ja sealt edasi Prantsusmaale. Juristist sõber lubas seda välismaa teemat vähe uurida kui vaba aega tekib, arvas et pole väga loogiline.
2) AJUTISELT ARVELT MAHA - Saab maksimum kaheks aastaks ja tõesti piisab ka paarist klikist paberivabas. Kui nr 2 on tehtud, siis enam number 1 vormistada ei saa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2012 19:15 
Kasutaja avatar

Trax69 kirjutas:
Autol pole kindlustusPOLIISI...alles jääb ikkagi kehtiv kindlustusLEPING mille puudumine toob trahvi....mul on auto arvelt maas(tegelt pole seda enam olemaski) aga leping on ikka olemas, ohtu pole

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis