Saared on jah jalakäiate pärast. Ja mis libedaga juttu siin aeti, mul pole normaalsetel kiirustel seal kunagi probleeme olnud (ps sõidukiirus vali vastavalt oludele).
Kuskilt sissesõitmise hirmu ei tohiks ka olla, kui kõik reegleid järgivad. need, kes kalda teelt tulevad, need peavad teed andma, enne kui ringile sõidavad. Lihtne ju.
Aga muidu jah Tartu liiklus on vahepeal

.
Üks näide: Kui tulla vabaduse pst turu-riia ristmiku poole, siis tipptunnil on alatasa nii, et see turuhoone ristmik läheb jummala umbe. Minul on tavaliselt vaja sillapeale keerata (2 rida keerab) ja ikka väga tihti on nii, et vasakpoolne rida on täiesti tühi aga parempoolne rida on täitsa täis ja saba ulatub ristmikule välja (st keegi enam ei saa vasakusse ritta reastudagi, kuna parempoolne rida ja ohutussaar koos fooripostiga blokivad selle võimaluse ära). Ma saaks aru, et inimestel on vaja otse sõita (paremast reast võib otse ka sõita) aga no ütleme, et pooled autod keeravad sillapeale ära. Kas raske on ka vasakpoolset rada kasutada, et autosi mahuks rohkem ja ristmiku läbilaske võime suureneks. Olen kuulnud ka vabandusi, et aga nagunii ma keeran sillapealt Fortuunasse edasi, siis ei pea reastuma, aga fakt on see, et vasakust reast jõuab ikka 10 korda selle ajaga reastuda. Mul läheb tavaliselt selle asja pärast 2 fooritsüklit kauem seal. Inimesed ikka üldse ei mõtle...keegi muidugi mingit reeglit ei riku seal, aga ikkagi võiks ratsionaalselt mõelda.