Eestlane peab saama ise pea ahju pista...
Kui mina täna pesulat tahaks pidama hakata, siis ma alustaks asukoha valimist sellest, kui palju potensiaalse koha kõral on suuremaid ettevõtteid, kellel on suurem autopark. Läheks peaks läbirääkimisi koostööst ning otsuse võtaks vastu kindla teadmisega, et lepinguga on suurem risk maandatud. Kui rendid, kommud ja palga püsilepingutega kaetud saab, siis julgeks pesulat teha küll.
Teekski mitmes boksis korraga - ühes paneks mahtu, mis kulud tasa hoiab ning teises keskenduks hea kvaliteedi saavutamisele suuremates töödes.
Komplektid mootoripesu, poleer, vaha ja keeiline puhastus.
Kuna poleeri on võibolla pisut harvem, siis keskenduks vaha ja keeilise pesu müügile.
Kui sul on iga päev üks suur töö ning paar suuremat firmat püsikundeks, siis jääd ellu küll.
Pesulat on suvel mõnus pidada. Siis kui ei ole küttekulusid ning autosid pestakse ja hooldatakse keskmisest rohkem.
Võiks mõni entusiastlik Tallinnas ka kvaliteetset teenust odava raha eest pakkuda.
Suve elaks niikuinii üle. Mis edasi saama hakkab on hea küsimus.
Käiks ka heas pesus hea hinnaga.
Minul on tavaliselt see kogemus, et aega tuleb ette bronnida, mis pesula poole pealt on ju hea, aga mulle ei sobi paljudel juhtudel.
Mina nagu ka kõik teised, tahan pesu saada nüüd ja kohe.
Ma pigem olen valmis selle eest rohkem maksma.
Samuti oleks meeldiv teenus autole järele tulek ning hiljem tagastamine.
Seda varianti võid ka ettevõtetele pakkuda.
Töötajatel hea jätta hommikul võtmed ja saada peale tööd puhas auto kohe kätte. Ei pea viima, tooma ja aega kulutama oodates millal kutt auto puhtaks peseb, vahepeal suitsu teeb, kedagi vahele laseb või liiga palju asju korraga üritab teha.
Mis puudutab pesu kvaliteeti, siis peale välipesu ei tohiks auto pind olla määrdunud, pigine ega märg. Uksevahed peavad olema puhtad ja kuivatatud. Klaasid peaksid olema kuivatatud paberiga, mitte sama nahaga millega just auto üle käisid. Ideaalnee on ka suruõhk. Siis saab tulemus hea. Väike extra touch rehviläikega, millega võid äkki ka matid plastliistud üle käia.
Jõudu!
Edit: kirjavead
Edit2: kohe teine äriidee - kui sul on kuskil lähedal odava raha eest väga head kvaliteeti pakkuv pesula, siis pane sildid püsti, kleebi seina peale ukse silt või rendi läheduses 2 ruutmeetrit kontorit garaazi ukse kõrval ja paku head pesu normaalse hinnaga. Autod lase kõik pesta odava mehe juures.