MDB kirjutas:
Midagi ei ole foorumis muutunud, Teie olete muutunud! Foorum annab võimaluse tulla kokku, suhelda, esmaseid muljeid pohmakast jagada, virtuaalseid maksakaid jagada teistele.
See mis toimub näiteks Ülemistel, on ehtne näide liidri/organisaatori puudumisest. Nagu kari lambaid ilma karjakoerata.
Alati on võimalik teha algatus, proovida. Loomulikult tuleb siin ettehoiatada, et ebaõnnestumise korral tehakse maatasa siin.
Aga mida seal organiseerida oleks vaja? Iga nädal 9-10 on rahvas kohal, autosid niiet tapab ja alati on kuhugi minek ning rahvast puudust ei ole. Organiseerimise eesmärk ongi see, et saada rahvas kokku. Okei jah, lisaks muidugi ka see, et korda hoida, aga sellise rahvamassi ohjes hoidmise jaoks on vaja turvafirmat, mitte mingit venda sinna etteotsa.
Ja üleüldse käivad mulle vastukarva need jutud, et tänapäeva noored ainult istuvad parklas ja lakuvad. Muidugi jääb selline mulje, kui te ise nendel üritustel ei osale, ega need pole mingid üritused mida postimehes reklaamitakse ja piletilevis pileteid müüakse. Striitreiss on vähemalt pealinnas siiani väga aktuaalne teema. Rakveres on tõesti asi suhteliselt maha surnud, aga ka mitte täitsa, üritusi siiski toimub. Ma ei ole küll täitsa õige inimene kommenteerimaks, kuna 10a tagasi nägin ma lubadest alles unenägusid ja kuigi ma striitreissi külastasin, siis ega ma väga ei mäleta mis siin toimus. Küll aga tean ma mis praegu toimub. Ilmselt praegune a la 18-22 vanuste reisserite põlvkond räägib ka 8-10a pärast sama juttu, et noored ainult lakuvad parklates.