Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Foorum enne ja nüüd
PostitusPostitatud: 25.05.2013 20:05 
Kasutaja avatar

Kes see siin liiga tark oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 20:06 

Kui ma nüüd meenutan, et mida 10 aastat tagasi siin foorumis lugeda sai, siis põhiliselt seda, et kui kasutaja Toivoku ja mõned kasutajad veel lõpuks tsüklist välja tulevad ja kaineks saavad siis ehitavad kohe oma hüper-vinged bemmid valmis ja tulevad piibele kiirendama :D
ehk siis "sittagi pole muutunud", samasugune tilga näppimine käib edasi. Nimed on ainult vahetunud.

PS. olen selle foorumi lugeja päris algusest peale, siis kui see veel mingi kummalise domeeniga oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 20:18 
Kasutaja avatar

Ega foorum iseenesest polegi suurt sitt*gi muutunud. Muutunud on "üritused"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 21:21 

Sellist teemat ikka vanasti näiteks polnud et "Ahoi nägin sind seal kohas ja tegin lehva-lehva sulle" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 21:46 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Midagi ei ole foorumis muutunud, Teie olete muutunud! Foorum annab võimaluse tulla kokku, suhelda, esmaseid muljeid pohmakast jagada, virtuaalseid maksakaid jagada teistele.
See mis toimub näiteks Ülemistel, on ehtne näide liidri/organisaatori puudumisest. Nagu kari lambaid ilma karjakoerata.
Alati on võimalik teha algatus, proovida. Loomulikult tuleb siin ettehoiatada, et ebaõnnestumise korral tehakse maatasa siin.

Aga mida seal organiseerida oleks vaja? Iga nädal 9-10 on rahvas kohal, autosid niiet tapab ja alati on kuhugi minek ning rahvast puudust ei ole. Organiseerimise eesmärk ongi see, et saada rahvas kokku. Okei jah, lisaks muidugi ka see, et korda hoida, aga sellise rahvamassi ohjes hoidmise jaoks on vaja turvafirmat, mitte mingit venda sinna etteotsa.

Ja üleüldse käivad mulle vastukarva need jutud, et tänapäeva noored ainult istuvad parklas ja lakuvad. Muidugi jääb selline mulje, kui te ise nendel üritustel ei osale, ega need pole mingid üritused mida postimehes reklaamitakse ja piletilevis pileteid müüakse. Striitreiss on vähemalt pealinnas siiani väga aktuaalne teema. Rakveres on tõesti asi suhteliselt maha surnud, aga ka mitte täitsa, üritusi siiski toimub. Ma ei ole küll täitsa õige inimene kommenteerimaks, kuna 10a tagasi nägin ma lubadest alles unenägusid ja kuigi ma striitreissi külastasin, siis ega ma väga ei mäleta mis siin toimus. Küll aga tean ma mis praegu toimub. Ilmselt praegune a la 18-22 vanuste reisserite põlvkond räägib ka 8-10a pärast sama juttu, et noored ainult lakuvad parklates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 21:51 

Sai hiljuti ühe inimesega samal teemal vesteldud.

Kokkuvõte on- reaalselt pole midagi muutunud. Need, kes sõidavad, need niikuinii ei räägi eriti ja see pole ka muutunud. Kes ikka sõita tahab, see sõidab.

Ja nii ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 22:27 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
MDB kirjutas:
Midagi ei ole foorumis muutunud, Teie olete muutunud! Foorum annab võimaluse tulla kokku, suhelda, esmaseid muljeid pohmakast jagada, virtuaalseid maksakaid jagada teistele.
See mis toimub näiteks Ülemistel, on ehtne näide liidri/organisaatori puudumisest. Nagu kari lambaid ilma karjakoerata.
Alati on võimalik teha algatus, proovida. Loomulikult tuleb siin ettehoiatada, et ebaõnnestumise korral tehakse maatasa siin.

Aga mida seal organiseerida oleks vaja? Iga nädal 9-10 on rahvas kohal, autosid niiet tapab ja alati on kuhugi minek ning rahvast puudust ei ole. Organiseerimise eesmärk ongi see, et saada rahvas kokku. Okei jah, lisaks muidugi ka see, et korda hoida, aga sellise rahvamassi ohjes hoidmise jaoks on vaja turvafirmat, mitte mingit venda sinna etteotsa.

Ja üleüldse käivad mulle vastukarva need jutud, et tänapäeva noored ainult istuvad parklas ja lakuvad. Muidugi jääb selline mulje, kui te ise nendel üritustel ei osale, ega need pole mingid üritused mida postimehes reklaamitakse ja piletilevis pileteid müüakse. Striitreiss on vähemalt pealinnas siiani väga aktuaalne teema. Rakveres on tõesti asi suhteliselt maha surnud, aga ka mitte täitsa, üritusi siiski toimub. Ma ei ole küll täitsa õige inimene kommenteerimaks, kuna 10a tagasi nägin ma lubadest alles unenägusid ja kuigi ma striitreissi külastasin, siis ega ma väga ei mäleta mis siin toimus. Küll aga tean ma mis praegu toimub. Ilmselt praegune a la 18-22 vanuste reisserite põlvkond räägib ka 8-10a pärast sama juttu, et noored ainult lakuvad parklates.

Ma tunnetan siin midagi head! Ole nüüd natuke püüdlikum ja :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 23:17 
Kasutaja avatar

Sõbrad kellega sai kunagi seda elu elatud on nüüd reisserid vankritega ja mähkmepakiga. Mootoriga autod vahetatud mingite poekärude vastu. Noori enam see ei huvita, enne juukase end täis ja lüüakse kellegil pea pooleks. Või siis on FB vaja linkida mingi lillepoti loosi jagamine.
Endal 30 läheneb ja tõesti enam ei viitsi. Kulgen parem oma diisel- automaadiga ja kuulan italiano discot :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 03:40 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Noori enam see ei huvita, enne juukase end täis ja lüüakse kellegil pea pooleks. Või siis on FB vaja linkida mingi lillepoti loosi jagamine.

Kole kole üldistamine. Nagu toona ei olnud sellist seltskonda kes autodega lolli mängimise asemel päid pooleks lõid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 11:51 
Kasutaja avatar

Need samused suhtlusvõrgustikud internetis ongi suurem osa normaalseid tegevusi noorte seas välja suretanud. Mängivad oma pasavillesi seal ja elu on ilus. Keegi ei julge enam näppegi õliseks teha. Hea veel kui tüdrukuid näppida julgetakse. Normaalne järel kasvpuudub.
Aga teil kõigil on võimalus oma võsukesi tulevikus paremini kasvatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 11:54 
Kasutaja avatar

Mis see sinu asi öelda on, mis on normaalne mis mitte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 11:56 

Vähemalt on valdav osa autodest samad mis 10a tagasi - E34/36, Audi80, Opelid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 12:36 

Noortel tundub autohuvi ikkagi säilinud olevat, kuid väljund on muutunud. Varasemalt sooviti pigem ikkagi võimsama mootoriga masinaid ning kõik ökokulgurid olid välistatud. Praegu on saanud prioriteediks madaldus, veljed ning võimalus oma autost kõikjal pilti teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 12:49 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
Noortel tundub autohuvi ikkagi säilinud olevat, kuid väljund on muutunud. Varasemalt sooviti pigem ikkagi võimsama mootoriga masinaid ning kõik ökokulgurid olid välistatud. Praegu on saanud prioriteediks madaldus, veljed ning võimalus oma autost kõikjal pilti teha.

Sellest tuleks lähtuda ja korraldada midagi sellist. Streetrace.org on ka autoklubi, miks peab see piirduma rehvipõletamise ja joomisega? Väga vabalt võib teha väljasõite päevasel ajal. Külastada lastekodusi, teha kasvõi heakorra tööd, pallimänge, mida iganes veel. Tähtis on, et üritus on chill ja mõni jobu ärplemisega teiste olemist ära ei riku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2013 12:58 
Kasutaja avatar

No kui on aiste vahel millega uhkeldada siis ei saa ju kapotet kinnisena hoida :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis