On ilmselgelt näha, et mõni ei hooli siin inimeludest kohe üldse mitte ja on ikka äärmiselt isekas inimene.
Ikka ja alati leidub mõni rullnokk, kes arvab, et ma möödasõite südamesse võtan, järelikult võtavad need rullnokad ise neid möödasõite südamesse. Oh ei, minule ei lähe need möödasõidud laias laastus korda, aga mind häirib, kui neid tehakse ohtlikult, mis ohustavad mind ja mu lähedasi jne.
Ei ole nii, et kui on vajadus mööda minna, siis minnakse, ei tohi nii olla. Mööda sõita tuleb ikkagi siis, kui see on lubatud ja kui see on ohutu, mitte elueest pressida. Kui teil õnnetus juhtub, siis on küll hädakisa lahti, ga praegu on pokemoni sugused küll kõva jutuga.
pokemon, kui sinusugused lendavad järsku ja täiega möödasõitudele, nagu sa tegid, siis just selliste järskude manöövrite pärast ei märgatagi sind ja keeratakse ette. Veel enam, kuna sa süstid nii järsku kellegi taha ja siis järsku jälle möödasõidule, siis muidugi see kaubikujuht ei pruugi sind märgata. Isegi, kui ta süüdi jääb, siis õnnetus on juhtunud ja sina oled võibolla surnud.
Sa räägid, et sind kui möödasõitjat tuleb mööda lasta? Aga äkki sina, kui möödasõitja laseksid teise möödasõitja mööda, kes alustas sinu kõrval möödasõitu? Ehk hoiad sina õnnetuse ära järgi andmisega? Ise sa tahad täpselt sellist jaburat asja, et sinul lastaks suvalt ja ohtlikult mööda kimada, mille poolest see kaubiku juht siis sinust halvem on? Ta ei teinud midagi sinust halvemat, käitus täpselt nagu sina.
Pikk liiklus statistika ja praktika on ammu näidanud, et just pokemon sinusugune agressiivne ja rullnokalik sõidustiil põhjustabki liiklusõnnetusi, erinevatel põhjustel. Kaasjuhid lihtsalt ei suuda märgata autot, mis välguna liigub ühest kohast teise, ka sa ise ei suuda ootamatustega alati toime tulla nii sõites.
Asi ei olegi selles, kui sa teed ühe kiire möödasõidu, neid teen ka mina, selge ja sujuva algusega, koos suunatulega. Kuid asi on selles, et sa teed ridamisi kiireid möödasõite ja selline agressiivne ohtlik sõidustiil sul ja järsud liigutused roolis möödasõidu alustamisel, mis talvel musta jää kohtamisel su kindlalt kraavi viiksid ja lumega.
_________________ 75 obest diiselpowerit !!!
|