Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 40 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis toimub liikluses?pimedates kurvides möödasõitjad.
PostitusPostitatud: 01.06.2013 21:45 

Westcoast kirjutas:
Möödasõite tehakse koguaeg ja igapäev ja igas kohas kus kellegil vajadus tekib, käib pauk siis käib ongi üks tola siis vähem.

Probleem pole ju selles, et need tolad iseend kasti sõidavad. Võetakse oma idiootsuse tõttu kaasa ju ka teisi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2013 22:11 

zorten22 kirjutas:
Westcoast kirjutas:
Möödasõite tehakse koguaeg ja igapäev ja igas kohas kus kellegil vajadus tekib, käib pauk siis käib ongi üks tola siis vähem.

Probleem pole ju selles, et need tolad iseend kasti sõidavad. Võetakse oma idiootsuse tõttu kaasa ju ka teisi.

Striitreisser ju nii ei tee, seega ka see hala siin mõttetu ! ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2013 22:17 

Vitaalic kirjutas:
zorten22 kirjutas:
Westcoast kirjutas:

Striitreisser ju nii ei tee, seega ka see hala siin mõttetu ! ?

Jap, striitreisserid on maailma parimad juhid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:16 
Kasutaja avatar

kuule pokemon, sul ei ole õigust pidevjoonega mööda sõita, veel enam ei ole sul õigust mööda sõita kohas, kus on tee keskel vasakpöörde tasku.
Kuid sinu häälest ja sinu käitumisest on hästi näha, et sa oled ohtlik liikleja.
On ka hästi näha, kuida sinu agressiivne sõidustiil möödasõidujanu toob sulle probleeme kaela.
Rohkete agressiivsete möödasõitudega just tekivadki sellised probleemid nagu sul selle kaubikuga.

On hästi näha, kuidas sa otsid õigust, nagu oleksid mingi jumal, nagu sul tuleks lasta igal pool suvalt mööda kütta, aga ei ole nii.
Ei ole normaalne see, et eessõitval autol vilgub vasaksuund ja on ilmselge möödasõidu keeld ja siis keegi otsustab minna möödasõidule, just otsustab alustada siis möödasõitu.
Suund on juba 1-2 sekki vilkunud aga otsustatakse minna möödasõidule.
Tuimalt ma ei tee ühtegi vasakpööret, aga pole normaalne, et kukutakse siis mööda kimama.

Ei ole mõtet julmalt taga ajada seda, kes on süüdi, liiklusohutusele tuleb ka mõelda.
Näen, et õigustad ennast pidevjoontega möödasõitudel ,kuid sellised asjad on keelatud ja mitte mingit õigustus sul selleks olla ei saa.

Ehk siis kogu sinu jutt ja video, näitavad ilmselgelt, et sa oled ohtlik juht.
Sa oledki üks neist juhtidest, kellest ma räägin ja kes põhjustavad surmaga lõppevaid raskeid liiklusõnnetusi.
Palun hakka kas mõistsega liiklema või vii oma load arki tagasi kiiresti.
Hämmastav on see, et sa pokemon julged ennast peale sellist liikluskäitumist veel ka õigustada.
Kindlasti on sinu arvates ka politsei paha eks? Kes ei lase sul selliseid ohtlikke manöövreid teha jne.

Viimati muutis Part2, 02.06.2013 00:33, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:21 
Kasutaja avatar

On ilmselgelt näha, et mõni ei hooli siin inimeludest kohe üldse mitte ja on ikka äärmiselt isekas inimene.

Ikka ja alati leidub mõni rullnokk, kes arvab, et ma möödasõite südamesse võtan, järelikult võtavad need rullnokad ise neid möödasõite südamesse.
Oh ei, minule ei lähe need möödasõidud laias laastus korda, aga mind häirib, kui neid tehakse ohtlikult, mis ohustavad mind ja mu lähedasi jne.

Ei ole nii, et kui on vajadus mööda minna, siis minnakse, ei tohi nii olla.
Mööda sõita tuleb ikkagi siis, kui see on lubatud ja kui see on ohutu, mitte elueest pressida.
Kui teil õnnetus juhtub, siis on küll hädakisa lahti, ga praegu on pokemoni sugused küll kõva jutuga.

pokemon, kui sinusugused lendavad järsku ja täiega möödasõitudele, nagu sa tegid, siis just selliste järskude manöövrite pärast ei märgatagi sind ja keeratakse ette.
Veel enam, kuna sa süstid nii järsku kellegi taha ja siis järsku jälle möödasõidule, siis muidugi see kaubikujuht ei pruugi sind märgata.
Isegi, kui ta süüdi jääb, siis õnnetus on juhtunud ja sina oled võibolla surnud.

Sa räägid, et sind kui möödasõitjat tuleb mööda lasta?
Aga äkki sina, kui möödasõitja laseksid teise möödasõitja mööda, kes alustas sinu kõrval möödasõitu? Ehk hoiad sina õnnetuse ära järgi andmisega?
Ise sa tahad täpselt sellist jaburat asja, et sinul lastaks suvalt ja ohtlikult mööda kimada, mille poolest see kaubiku juht siis sinust halvem on?
Ta ei teinud midagi sinust halvemat, käitus täpselt nagu sina.

Pikk liiklus statistika ja praktika on ammu näidanud, et just pokemon sinusugune agressiivne ja rullnokalik sõidustiil põhjustabki liiklusõnnetusi, erinevatel põhjustel.
Kaasjuhid lihtsalt ei suuda märgata autot, mis välguna liigub ühest kohast teise, ka sa ise ei suuda ootamatustega alati toime tulla nii sõites.

Asi ei olegi selles, kui sa teed ühe kiire möödasõidu, neid teen ka mina, selge ja sujuva algusega, koos suunatulega.
Kuid asi on selles, et sa teed ridamisi kiireid möödasõite ja selline agressiivne ohtlik sõidustiil sul ja järsud liigutused roolis möödasõidu alustamisel, mis talvel musta jää kohtamisel su kindlalt kraavi viiksid ja lumega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:34 
Kasutaja avatar

Ei ei möödasõit tuleb ikka siis kui seda juht otsustab ja ilmselgelt on see möödasõitu tegeva juhi jaoks ohutu, see mida teie näete oma nurga alt on ilmselge illusioon ja asi mida te näha tahategi ehk siis järejkordne isik liikluses kes käib halab, näitab näpuga ja vingub iga liigutuse peale mida keegi teeb kuigi ma olen üsna 100% kindel, et kõikkide "ohtlike" möödasõitude põhjuseks olete just teie isiklikult, kes uimerdab ja takistab liiklust oma autoga, ehk siis ei sõida vastavalt nõuetele oleva kiirusega ja töllab ees.
Igapäevaselt liigeldes tuleb siiski just see välja, et möödasõitu tuleb teha just seda sorti juhtide pärast kes ei suuda oma pedaali tunnetada või kes on load kuidagi suguelu edendades omandanud.

Vähe sellest mis pokemonidest te seletate kas teil on mingisugused kompleksid või häired? Näete või kujutate endale ette tundmatuid olevusi? Soovitan kiiremas korras külastada oma perearsti või mõnd psüühika häiretega tegelevat keskust.

Teie jumal :hail :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:34 
Kasutaja avatar

Westcoast kirjutas:
Ja mida see hala siin ka annab? Kui on hirm teedel seigelda siis tuleks mõelda mõne alterantiivsema transpordivahendi peale kas pole nii?
Rohkem positiivsust ja pedaal põhja ja tuld!

Jumal on rääkinud :hail :hail

Et ehk jõuab mõnele kohale ja hakkab ohutumalt liiklema.

Alternatiivsema transpordivahendi? jalgratas? Siis olen ma selliste kimajate eest veel vähem kaitstud.
Ega sinusugused vist enne avariid aru ei saa, kui siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:37 
Kasutaja avatar

Esiteks ei ole 90 kohustuslik kiirus, vaid piirkiirus.
Teiseks enamus möödasõite on tingitud eelnevast kiiruseületamist ja üldse enamik möödasõite tehakse autodest, mis sõidavad juba 88-94 km/h, ehk siis möödasõiduvajadus puudub.

Isegi, kui keegi peaks uimerdama ees, mis sinu arvates on ilmselt 90ga sõitmine, siis arvad, et see annab sulle õiguse teha ohtlikku möödasõitu?
Ega ikka ei anna küll.

Ohtlikud möödasõitjad paljud nagu näha ei oskagi näha ohtu oma möödasõitudes, mis teeb nad veel eriti ohtlikeks liiklejateks.
nagu näha ei suudeta oma tekkinud olukordi analüüsida kah, nähakse vaid süüdlast teises, ilma enda tegude peale mõtlemata.

Kõik autod ei suudagi 90 sõita või siis on see raskendatud, selleks on traktorid,uunikum autod, paljud rekkad jne.
Lisaks tuleb mõista, et algaja juht pole sama, mis kogenud juht, mitte et ohtlikud möödasõitjad mingid ralliässad oleks, seda küll mitte.

Viimati muutis Part2, 02.06.2013 00:39, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:38 
Kasutaja avatar

Minusugused? Mina olen liikluses väga hooliv kodanik, aitan vanureid ületee ja ei eira ühtegi seadust. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:39 
Kasutaja avatar

Westcoast kirjutas:
Minusugused? Mina olen liikluses väga hooliv kodanik, aitan vanureid ületee ja ei eira ühtegi seadust. :hail

Seda juttu räägi mõnele kassile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:41 
Kasutaja avatar

Asi ei olegi niiväga seaduse eiramises, vaid selles, et liigeldaks ohutult ja üldiselt tuleb muidugi seadusi täita.
Aga möödasõitudel kõige olulisem asi on ohutus, sellest kahjuks, aga kinni ei pea paljud autojuhid.

Siin mitmel mehel oleks endal ravi vaja, et närvid korda saada ja et ei oleks vajadust elueest mööda sõita kellestki.
Üldse olete te harjunud pidevalt kiirust ületama, pidevalt 120ga sõitma, nii et 90 tundub juba ees uimerdamine, kuigi tegelikult see seda ei ole.
Selle tulemusel, paljud ei suudagi enam 90 sõita ja vajaksid ise ravi, et suuta jälle seaduslikult normaalselt liigelda.

Viimati muutis Part2, 02.06.2013 00:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:43 
Kasutaja avatar

Ilmselgelt ei oska ma loomadega rääkida, olete siiski kindel oma tervisliku seisundi korrasolekus? Minuteada ei tohiks selliseid juhte rooli lastagi kellel on mingisugused kompleksid või häired: :uhoh :hail

Alternatiivseid transporte on mitmeid, tallinnlased saavad ju lausa tasuta sõitta seega milles küsimus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:45 
Kasutaja avatar

Lugeda sa tõesti ei mõista, mis kompleksid mul on?
Ahjah, sa jälle see rullnokk vist, kes arvab, et mind häirib, kui keegi mööda sõidab, aga ei häiri.
MInd häirib hoopis, kui keegi ohtlikult liikleb.

Väga kitsalt paistad sa ka mõtlevat, huvitav, mida see ühistransport peaks aitama, kui sellele mõni loll sisse sõidab?
Ehk siis ohtlikud liiklejad ohustavad igal juhul, sõida millega tahad ja miks mina peaksi nende pärast oma transporti valima?
Neil tuleks hoopis normaalselt liiklema hakata.
Sul endal on närvidega midagi väga valesti, kui sa korralikult 90ga sõita ei mõista.

Pokemoni kütusekulu on vist küll tallinn-tartu peal 15 sajale vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:49 
Kasutaja avatar

Erinevalt muudest risustunud ja musta tahmapilvega liikuvatest masuudipressidest on minu küttekulu keskmine viisakas 7,5-8 15 liitrit/100le ei tule isegi 200ga vajutades mitte mingi valemiga.
Ja sa kujutad, ette et suurt mitukümmet tonni kaaluvat tallinna bussikoondise jurakat suudab 40km/h sõitev auto sedasi purustada, et sinu lähedased hukkuvad silmapilgult?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2013 00:51 
Kasutaja avatar

irw, aga rullnokad ei sõida 40 vaid 140.
Inimene võib bussis avarii tagajärjelvõi isegi järsu pidurduse tagajärjel nii kukkuda, et jääb vigaseks, seda isegi juhtunud.

sa pole mõõtnud ja sa ei tea mis su kütusekulu 200ga sõites on või siis tallates.
Aga pole mõtet väljamõeldud kütusekulu numbritega välja tulla, need ei avalda mulle muljet.

Ja huvitav, kas tallinn-tartul sõidab mõni buss või rullnokk 40ga? Minu teada küll mitte.

Viimati muutis Part2, 02.06.2013 00:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 40 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis