Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kaskokindlustus
PostitusPostitatud: 25.11.2014 11:01 
Kasutaja avatar

Mina olen BTA-d kasutanud küll ja on nendega suhtlemist kasko teema olnud kah. Asjad on saanud ilusasti aetud ja oma vana auto viisin lappimisse Autokliinikusse, mis pole teps mitte odav koht.
Kindlustusega suhtlemisel tuleb ise ohjad haarata ja dikteerida. Eks see mäng käibki sellele, kes oma mõtteid jõulisemalt peale surub.
Kui lähed kohe jutuga, et "asi on nüüd nii....", siis keegi reeglina ei viitsi hakata oma joru ajama.

Kord oli ergoga selline case, et lendasin tagant sisse ühele ja läksin siis Ergosse autot näitama ja ülevaataja kirjutas paberilipikule 3 firmat, mille vahel saan valida. Ma ütlesin, et mul on oma firma juba valitud, et ärgu nähku vaeva. Kutt läks üsna õhku täis, et meie maksame remondi, meie valime koha. Köhatasin hääle kenasti puhtaks (olin tollal mingi 20-date alguses noor nolk) ja teatasin härrasmehele, et tegelikult maksan mina teile (iga kuu) ja seega valin mina koha. Andsin talle lipiku tagasi ja vastust ootamata istusin autosse ja läksin sealt minema.
Autokliinik tegi ergole pakkumise ja nemad aktsepteerisid nurisemata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2014 16:55 

MDB kirjutas:
Lühirendi!? Kas kasutusrent või võtad rendist auto ja tahad sellele kaskot teha`????

kuna autot müüa ei õnnestu, tuleb asi kuidagi muudmoodi raha tootma panna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2014 18:09 
Kasutaja avatar

Mis autoga tegu, kui saladus ei ole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2014 18:22 
Kasutaja avatar

Endal ka swedbanki kasko ja ühtegi halba sõna pole öelda. Kui pesulas auto ära rikuti, sai ilma ühegi vastuvaidlemiseta asjad aetud.

Õigemini ma ei saa aru, miks tänapäeval üldse kindlustusseltsidega asja ajada. Reeglina on kasko just uuematel autodel ja kui miski eeldab kindlustuse sekkumist, siis miks mitte kohe otse esindusse minna?
Ise läksin ka esmajoones Inchcape'i, kus kõik paberid ära täideti ja suunasid mind endasi Autokliinikusse. Kindlustusega ei pidanud mina kordagi rääkima. Autokliinikust võeti minuga mõned korrad ühendust ja hoiti toimuvaga kursis ja ei olnud ka probleem USA turu masina keredetaile kasutada, nii et tehniliselt ei olnud hiljem isega avariieelne seisukord.
Esindused annavad reeglina keretööde ajaks ka asendusauto. Mõned isegi tasuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2014 18:49 

Jäin mõtlema, et kas kaskoga võib probleeme tekkida, kui mul on nt. autol tolli võrra suuremad veljed, kui passis märgitud? Või nt. madaldusvedrud? Olukorras kus sõidan velje kuskil augus kõveraks või põhjakaitsme juppideks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2014 19:23 
Kasutaja avatar

Enda autole kindlustusfirmat valides tundus ka BTA pakkumine kõige parem, kuid siis tulid lisanõudmised auto jälitamisseadmetele. See veel oli vastuvõetav. See oli audi foorumi leht vist, kus kirjutati jamasi BTA-ga. Just see, et klient peab olema see "loll" kes jookseb paberitega ja peab helistama pidevalt, et asjad korda saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2014 13:25 
Kasutaja avatar

Velje info läheb ju kirja või õigemini seal on vist mingid piirid ees, et ala lisavarustus kokku näiteks 2000 eurot (veljed, makid, võimud jne).
Aga mis puutus siin enne küsitusse, et uue seadusega võid valida remondikohta ise, siis küsimus oli valesti formuleeritud. Kohta oled võinud sa kogu elu ise valida, kui kindlustusega kokkuleppele saad ja pakkumine sobib. Eks nad ikka on nõus sinu valitud kohaga, kui selle pakkumine on odavam kui nende enda partneri juures. Küll aga ei pea sa enam uue seaduse järgi minema süüdlase kindlustusse (kui sina oled kannataja), vaid saad asjad oma seltsis korda ajada, kes siis süüdlase seltsilt papi välja nõuab. Ehk siis nüüd on mõistlik ka liikluskindlustuse korral oma seltsiks valida IF või mõni korralikum, mitte alati kõige odavam.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis