Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mida sa naisega koos olles ette võtad teema
PostitusPostitatud: 13.07.2009 12:54 

Blacku, ei tea, kus linnas elad, aga sõida näiteks mööda rannikut, kas siis Pärnu poolt Tallinna poole või vastupidi Aga sealtpoolt külge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 12:54 
Kasutaja avatar

Kanuu rentida ja kuhugile jõepeale seiklema. Väike küllili käik käib asja juurde, saabki kiisu ruttu märjaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 14:25 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Tegelikult, oskab keegi ehk huvitavaid vaatamisväärsusi Lõuna-Eestis ette lugeda? Järgmine nädal läheks sõidaks kaaslasega natuke lõunapool ringi. Internetist on raske leida infot, mida tasub ka vaatama minna. Igasugu kirikuid ja putkasid jms on palju aga 80% neist ei vääri mingit tähelepanu. Ehk kuhu minna? Munamägi, taevaskoda, piusa koopad (põnevam osa neist kahjuks vist kinni pandud), mis veel?

Rõuges on veel ööbikuorg, siis Nursi raketipolügon, Vastseliina linnusevaremed(pole küll eriline vaatamisväärsus minuarust).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 14:32 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
Tsiteeri:
päris verisulis tibi enam ei taha aga ajalooga naist veelgi vähem.

aga ASJA ajavad mõlemad ära ju 8) ajalooga ongi mõnesmõttes parem, st suurema läbisõiduga ja ilusti "lahti sõitnud", noortele on jälle hea igasugu iba ajada ja elu huvitavaks teha.(usuvad ju kõike :D )

kuna ise juba pikemat aega "naisepidaja", siis temaga KOOS olles üritan võimalikult kiiresti leida põhjus võimalikult kaugele/võimalikult kauaks ära põgeneda või siis tuleb ennast nii täis juua, et pula-mula ühest kõrvast sisse ja teisest välja läheb :lol .
või noh, vahest õhtul 2x näpuga starterit, siis kahe jalaga selga ja käbe tuttu :lol :lol

Irww, 2x näpuga starterit :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 17:13 

mina ka ei suuda ühegi naisega elada :) mind hakkas häirima see pidev planeerimine ja kui keeldusin, siis hakkasid tulema emotsionaalsed pressimised nagu, et hakkan nutma jne. kus juures see üldse ei mõjunud vaid muutis asja minu jaoks ainult veel tülgastavamaks. siis mingid vihjed lastele pidevalt. kui ütlesin, et ma ei taha lapsi, siis leiti, et ma ainult suu soojaks seda räägin. ühesõnaga pidev vaimne terror. kogu aeg pidin mina raha andma kuigi ta ise teenis päris hästi.
kui tegin ettepaneku natuke eraldi elada, siis oli suur kisamine. mul oli isegi totakas hädavale välja mõeldud :lol noh, nagu ikka need asjad nii lihtsalt ei käinud ja see poindi selgeks tegemine võttis mitmed kuud aega. süüdistati, et mul on keegi teine, ei usutud, et tegelikult tahan lihtsalt rahulikku elu elada :) räägiti, et kohe hakkan kellegagi koos elama, aga fakt on see, et nüüd juba paar aastat üksinda ja ikka kuradi hea on hommikuti ärgata.
ja noh, seksi saab eestis ikka. mis isegi naljakas on, siis olen täheldanud, et valdavalt seksi otsivatest naistest pole ise vallalised

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 17:40 
Kasutaja avatar

koputaja kirjutas:
mis isegi naljakas on, siis olen täheldanud, et valdavalt seksi otsivatest naistest pole ise vallalised

No shitt?
Õhtul kirjutan enda arvamuse pikemalt siia(juhul kui turniiril sitasti läheb)kui ei siis homme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 17:58 
Kasutaja avatar

photograph kirjutas:
Kanuu rentida ja kuhugile jõepeale seiklema. Väike küllili käik käib asja juurde, saabki kiisu ruttu märjaks :D

Just selliseid seiklusrohkeid mõtteid ma ootasingi, kus naine võib vette kukkuda, iseeneslikult süttida või end niisama tühjaks kiljuda. Sest ainult siis kui naisel on halb ja mees ta üle naerab, on tal lõbus.
Eelmine talv ütlesin, et viin ta linna kõige kuumemasse kohta. Tüdruk oli jube õnnelik. Ja siis me olimegi Ülemiste parklas ja Kristiines driftimas (talve popimad kohad ju). Tol ajal olin suht osav ka, nii et tore oli. Muidu sõidaks ametlikult kuskile romantilisse kohta, tõmbaks järsku kõrvalteele ning viljeleks kruusarallit, aga praegune pann on liiga uimane. 49kw. Jee.

Kinod ja muu selline standarttegevus ei ole vast kõige huvitavam, sest milline tüdruk poleks siis CC Plazas käinud?

Mingit actionit oleks vaja. Ehk siis soovitage Harjumaal/lähistel mingeid kohti, kus äärmiselt naiseliku keha, ent mehe mõtlemisega mittetransvestiidiga (korduvalt kontrollitud) tore oleks.
Ehk siis küünal talle ei meeldi, päikeseloojang on ülehinnatud menstruatsiooni toonis moodustis, kukkuvat vett vaadata on igav ja veini tarvitab ükskõik milleks muuks kui joomiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 18:57 

Blacku kirjutas:
Tegelikult, oskab keegi ehk huvitavaid vaatamisväärsusi Lõuna-Eestis ette lugeda? Järgmine nädal läheks sõidaks kaaslasega natuke lõunapool ringi. Internetist on raske leida infot, mida tasub ka vaatama minna. Igasugu kirikuid ja putkasid jms on palju aga 80% neist ei vääri mingit tähelepanu. Ehk kuhu minna? Munamägi, taevaskoda, piusa koopad (põnevam osa neist kahjuks vist kinni pandud), mis veel?

meenikunno raba, pähni looduskaitse alal see raba, päikseloojangu maja, ööbikuorg, roosisaare rippsild, luhasoo raba, meremäe vaatetorn, taevaskojast edasi sõita 5-6km peaks ka üks ilus vaatetorn olema, hetkel rohkem ei meenu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 19:09 
Kasutaja avatar

Torpeedo, vii ta sinna:

http://www.tarbija24.ee/210107/esileht/ ... 240193.php

väga hea elamus peaks olema kui ei ole käinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 21:17 
Kasutaja avatar

Mina olen ikka ühe naise pidaja ja mulle see planeerimine just meeldibki, ega siis niipalju ka püsisuhtes ei planeerita, eks see sõltub ikka inimestest ka.
Mina kavatsen millalgi, ümbereesti reisi ära teha, neiuga:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 09:29 
Kasutaja avatar

Ma läksin eile täitsa lambist naisega Juminda poolsaarele "telkima". Ses mõttes, et telgiks oli buss. Igati ilus koht, lõkkeplatsid, lõkkepuud, grillid, peldik jne kõik olemas ja korralikud. Sai siis vorstikesi sussitatud tiba ja päikseloojangut vaadatud ja siis kell 2 öösel linna poole liikuma hakatud. Igaljuhul mõnus rutiinist välja murdmine. Kasvõi hetkeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 16:34 
Kasutaja avatar

Rutiinist on lahe välja murda, mina käin vahepeal näiteks ~100km kaugusel burksi või praadi söömas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 20:12 

part1 kirjutas:
Rutiinist on lahe välja murda, mina käin vahepeal näiteks ~100km kaugusel burksi või praadi söömas.

Mul oli ka kunagi sõbral analoogne teema - siiamaani saab mõnitust :lol :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 20:44 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
part1 kirjutas:

Mul oli ka kunagi sõbral analoogne teema - siiamaani saab mõnitust :lol :lol :lol

Vaheldus :lol

Peab ikka kloun olema, et OMA naine viia 100km kaugusele BURKSI sööma :lol :rokib

Krt võta telk selga ja mine Lahemaa rahvusparki või Taevaskoda avastama, aktiivse puhkuse sildi all ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 22:07 

ViktorT kirjutas:
tomcraft kirjutas:
part1 kirjutas:

Vaheldus :lol

Peab ikka kloun olema, et OMA naine viia 100km kaugusele BURKSI sööma :lol :rokib

Krt võta telk selga ja mine Lahemaa rahvusparki või Taevaskoda avastama, aktiivse puhkuse sildi all ...

ma ka ühe naise pidaja, ja käime meiegi aegajalt kusagil jõhkralt kaugel kohvi või pizza järgi(lõpuks oleks odavam tellida see limusiiniga) :devil aga noh erand kinnitab reeglit(ega mehe riist pole lehma saba et ühe augu juures tuulutab)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis