Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: PALUN ABI leida kurjategija/petis
PostitusPostitatud: 15.09.2009 19:35 

dellu kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Samuti on soovitus see, et ost-müük lepinguga müües, mainige ära, et ntx 2 nädala jooksul peab auto olema ümber vormistatud

Miks teha oma elu ise raskeks? Autot müües lähed koos ostjaga ARK-i, vormistad 2-s eksemplaris ostu-müügilepingu (enne lepingu vormistamist tasub raha oma kätte võtta) ja ostja saab omale kohapeal uue tehnilise passi, pole mingit jama pärast, et kelle auto ja kes sõitis.

Tõnu

Tööinimestel näiteks pole aega mõõda ilma ringi kolada päeval (seega õhtu või nädalavahetus). Aga tööpäeva lõppedes on juba ka ark kinni. Tihtipeale käiakse veel autosid teises eesti otsas vaatamas/ostmas. Seega puudub koheselt võimalus minna ARK-sse. Ise ka mitmeid autosid nii ostnud kui ka müünud. ID kaardi kasutaja saab vajadusel kohe ju ka ARK-s vormistada ajutise mahavõtmise kui näeb, et auto ikka tema nimel. Aga ostu-müügi leping loomulikult kahes eksemplaris.

Kusjuures, tänapäeval ei pea auto omanik üldse ARK-i minema. Paberivabas ARK-is saab ka vajalikud taotlused ja volitused ära teha. Vaja ainult interneti, tee või kesköösel seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 22:09 
Kasutaja avatar

jah saab küll, aga paljudel pole ID kaarti või ei taha sedasi teha. Olen ise muidu ka ühe auto nii vormistanud. Muidugi ega ajalist võitu sellest ei ole, sest vähemalt Tallinnas saab kätte ühest lauast ainult, kus samal ajal ka numbri dublikaate vormistatakse. Mul veel ei suutnud nad seal vormistada ja suunasid veel teise lauda, kus pidin ootama eelmise järgi. Enamus teisi laudu olid tühjad. Ehk siis lõppkokkuvõttes kauem :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2009 10:14 
Moderator

Kui probleem laheneb, siis palun ka siin teemas teada anda. Kasutaja fubuq soovib oma isikuandmete kustutamist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2009 18:05 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
Kui probleem laheneb, siis palun ka siin teemas teada anda. Kasutaja fubuq soovib oma isikuandmete kustutamist.

Antsa, võid Sven'i andmed kustutada teemast, ta võttis minuga ilusti ühendust ja teavitas ka isiku andmed, kellele ta auto edasi müüs ja kes ilmselt on ka avarii põhjustaja (17 aastane nooruk)

Tänan kõiki kes andsid oma osa isiku tuvastamisel, ning ühtlasi hoian kursis kuidas asi laheneb, neid keda huvitab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2009 23:22 

Heigole pead küll nüüd välja tegema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2009 07:13 
Kasutaja avatar

Pigem peaks mulle välja tegema, saatsin Epicule eelneval õhtul PS´i, et leidsin kuulutuse Motors24´st.

Sõnumi pealkiri: Vectra
Kellelt: andres393
Saadetud: 14.09.2009 23:23
Kellele: Epic
Sõnum
Tere, tea kas abi sellest on kuid leidsin selle isendi müügikuulutuse: http://auto.motors24.ee/vehicles/247496 ... &sort=paid

Jäi silma üks päev see kuulutus ja täna sinu tehtud teemat lugedes otsisin uuesti üles.

Andres.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2009 08:19 

Mul ükskõik.. võib teile kõigile välja teha.. minu rahakott ei lähe sellest väiksemaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2009 16:56 
Kasutaja avatar

Vaata, et varsti oleks odavam hoopis trahvid ja asjad kinni olnud maksta, kui siin nüüd kõigile välja hakata käristama.. :D
Aga tore, et asjad klaariks said/saavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 10:10 
Kasutaja avatar

Niih, asi siis nüüd niikaugel, et sain kokku ka kolmanda ostja esindajaga, kes tagastas mulle ostumüügi lepingu originaali ning näitas ette ka Emex'i akti, millega ta auto oli rauaks maha müünud ja mille kohaselt auto ARK'st maha võetakse. Ühesõnaga minu jaoks peaksid mured siin lõppema, kuna leping on tagasi minu valduses ja sellest peaks juriidilisel tasemel minu süütuse tõestamiseks piisama :)

Suured tänud kõigile, kes koheselt aitasid nii nõu kui jõuga ja vaeva hüvitus tuleb teile kõigile, võtan teiega ise ühendust peatselt, nii et ärge kuskile ära kaduge ;)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis