Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 12:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 19 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jõulukink naisele?
PostitusPostitatud: 08.12.2009 21:52 

mina kingin naisele lapse,saab küll hiljem kätte,aga ikkagi meelitan kingitust tegema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 00:44 

Mis te ei oska küsida oma naiselt mida kinkida või :uhoh Mingi klemm foorumist soovitab, et kingi see ja kingi too ja see lähebki käiku ?? Igaüks peaks oma naist ikkagi ise kõige paremini tundma, k.a. seda, milline kink teda rõõmustaks. Lapsepõlve jäi aeg, kui oli äge saada üllatuskinki, siis oldi vist ükskõik millega ka rahul muidugi
Ja raffaellode ja šokolaadi koha pealt...Ma vist eelistaks siis mitte mingit kinki, kui mingit kommikarpi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 10:12 

Z!ssu kirjutas:
Mis te ei oska küsida oma naiselt mida kinkida või :uhoh Mingi klemm foorumist soovitab, et kingi see ja kingi too ja see lähebki käiku ?? Igaüks peaks oma naist ikkagi ise kõige paremini tundma, k.a. seda, milline kink teda rõõmustaks. Lapsepõlve jäi aeg, kui oli äge saada üllatuskinki, siis oldi vist ükskõik millega ka rahul muidugi
Ja raffaellode ja šokolaadi koha pealt...Ma vist eelistaks siis mitte mingit kinki, kui mingit kommikarpi :D

Ma natuke segaduses...oled naissoost?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 10:34 
Kasutaja avatar

Jah, on küll.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 19 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis