Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti kütusehinna boikoteerimise ja langetamise plaan
PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:34 
Kasutaja avatar

Haige loogika "Statoilil on kõige parem kütus, ma ainult seal tangingi kuna nad ütlesid, et nende kütus tuleb Rootsist", olge normaalsed, teen ka tankla ja ütlen, et puhas Eesti kütus ise labidaga kaevasin välja ja värki. See, et kütus kuskil Soome või Rootsi mahutis vedeleb ei tee seda Soome või Rootsi kütuseks... Tankinud mõna aega proovi mõttes nii lukoilis, alekselas, olerexis ja ka statoilis. Nüüd on siin Pärnus hea odav koht nimega Diisel24 ja noo ei ütleks küll, et mingi vahe nende teiste tanklatega oleks, mootor pole plahvatanud ja paak pole läbi roostatanud ja kütuse kulu pole ka tõusnud 20 liitri võrra ning mootor on ikka sama võimas pole kuskilt tulnud 200% lisa kw.
(Vabandan kui Statoili kütus ei tule Rootsist vaid Soomest, sest täiesti savi, tulgu või Hiinast)
Edit: Korra sattunud ka saasta otsa kui oli see Dio tankla aga peale esimest korda sinna tagasi ei läinud ja siis oli tõesti nii, et küünlad olid paksu pasa kihi all.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:01 
Kasutaja avatar

Statoil on ikkagi Norra firma. Mingi aeg nad tõeid tõesti kütust Norrast, kuna vähese nõudluse tõttu hakkas kütus hoidlates hapuks minema. Täna ilmselt toovad taas Leedust, nagu kõik ülejäänud müüjad.
Mina enda raha kah enam Statoili ei vii. Hetkel nad ilmselgelt kasvatavad kasumimarginali.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Ise pole statoilist juba ei tea mis ajast tankinud ja ei näe just eriti, et hinnad sellepärast langenud oleks. Aga vat, kui ei proovi, siis ei tea ka, kas see boikott kuskile viiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:22 
Kasutaja avatar

Anti-L kirjutas:
RäigeRäim kirjutas:
mina olen näiteks viimasel ajal As Statoilis vägagi pettunud , enamus aega olen mudu sealt tankinud aga viimasel ajal on sealne kütuse kvaliteet muutunud alla igasugust arvestust ja olen hakkanud rohkem kasutama lukoili ja nestet siiani pole sealt veel saasta saanud "Ptüi - Ptüi ".
Enamus kordi kui statis käinud olen ka kohvi pihku haaranud aga ka see on viimasel ajal ei miskit muud kui masinapesu vesi sama kehtib ka kakao pihta .
mina olen seega oma boikoteerimis panuse As statoili vastu andnud !

milles see statoili pask kütus seisnes? Auto jäi seisma keset teed?

keset maantee kulgemist kadusid 2 pütti tagant ära kuigi küünlad vahetatud 3 päeva enne seda ja ennem sõitsin paagi pm tilgatuks tankisin statoilist (25l oii kuidas ma kahetsen) aga see selleks , hakkasin uurima millest siis see püttide kadumine võis tuleneda ja selgus , et küünaldel oli huipu ulmeline miskine saasta kiht peal nuuh vahetasin küünlad jälle ära sain miskised 50km vms sõita ja jälle sama jama. Siis sai küünlad puhastatud ja nobedasti esimese tanklani sõidetud , kui ei eksi oli neste ja sealt paak pea kurguni täis tangitud , sai ka mingi küttuse lisand ostetud , see ka paaki kallatud . peale seda sai normaalselt sõita! Ei olnud see esimene kord kui nii juhtunud. Aga Julgen suht kindlalt väita , et viimaseks külastuseks statoili ta jääb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:30 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei tea pole aru saanud väga kütuse erinevustest.Diislit terve talv statist võtnud ja käima läinud igasuguste miinustega.Palju seal statis kallim on ,sest eriti ei vaata neid hindu olles ju näinud neid igasuguseid ja juba harjunud asjaga ning arusaades ,et siiski need vahed pole usutavsti midagi erilist ,lihtsalt inimeste enda iseloom kuidas keegi asja võtab.Nagu poodides asjadega ,võid saada ühe toote ühest kohast näiteks 2eek odavamalt kui teisest kohast sama toote ja hinna vahed veel suuremadniiet.
Muidu harjunud ka LUKOILIS käima.
Igaüks tankigu seal kus meeldib ja sobib ,sest kui hakata mingit tanklat veel kusagilt spets otsima siis liitke see kulu ka juurde jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:35 

Tegelikkuses võiks öelda, et kütuse firmad on kartelli koostanud mõelge nüüd ise oletame, et neste v statoil tõstab omme kütuse hinna 25 eeq peale põhjendusega, et nafta hind turul tõusis v mis iganes lambi põhjuse nad ütlevad ja siis kõik tanklad lasevad hinna 25-20 kr-i kanti ehk siis tõstavad aga kas see ei tundu kartellina kui isegi need kellel vb on ostetud paakidese kuuaega tagasi odava hinnaga kütust aga kuna teised tõstavad tõstavad nemad ka oma hinda tegelkult võiks olla igas tanklas mingi konkreetne summa mida nad võivad vahelt võtta, et ei oleks sellist pidevat oma suva järgi hinna tõstmist. Ehk siis teoorias peaks looma sellise süsteemi v tabeli milles on ära märgitud kulud ja tulud ning reaalne kasum igaühel võiks olla täpselt ühesuur, sest miks peaks üks firma rohkem saama kasumit kui teine. Ja siis kui see on paigas võiks tanklad kus on ka söök ja teenindus olemas nagu statoil ja lukoil siis nemad võiksid eraldi teenida selle pealt, et nad müüvad sööki jne mitte, et müüme hot dog-e 15 eequga kuid küsime kütuse arvelt 3-e kordselt selle hotdogi raha tagasi mida perset nagu see on ju konkreetne üle laskmine vähemalt nii näen mina seda prnot mis meie kütuse magnaatide mõtetes toimub :kill aga samas faking ei saa ju jala ka käia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kas mitte polnud nii ,et tankla peab oma varud müüma selle põhjal millega need sisse osteti ,mitte ,et kui osteti odaval perioodil paagid täis ja siis hind pärast tõuseb ning tanklad tõstavad hinda.Midagi oleks nagu kõrva jäänud ja ma olen sellisest kuuldusest päris kindel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 13:56 
Kasutaja avatar

kui tahate väga boikotti korraldada siis õige sihtmärk oleks riik, kes on aktsiisi idiootselt kõrgele ajanud. kütusemüüjal ei jää muud üle kui hinda otsa keerata. hea on kui 50 senti liitrilt teenivad. selle raha eest vaja logistika orgunnida, kommu kulud katta, töölistele palgad välja kirjutada, tehnikat hooldada, lollide ärasõidetud püstoleid vahetada, uusi tankladi püsti ajada et inimesel ikka lähemal tankida oleks jne.

kunagisest ülikooliaegsest turundusloengust meeles õppejõu tähelepanek, et statoil kõrvutab end pigem mcdonaldsi ja hesburgeriga kui teiste tanklakettidega. 30.- viinrisaia pealt oluliselt parem marginaal kui ühe kütuseliitri pealt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 14:13 

JAWAmees kirjutas:
Stati kohta aga seda, sealt peaks kuldkaardiga ikka mehiselt alla saama

no tra, mul on see kuldkaart ja no allahindlus on ikka nii mõtetu ja ta on olnud koguaeg selline, niikaua kui mäletan. Vahet pole kas bena maksis 10 või 20 eeki. Absurd ju.
No ainuke pluss et saab alla ka lätis ja leedus. Miinus jällegi, et Poolas ja rootsis ei saa

Ega statis käingi harjumusest ja mulle lihtsalt ei meeldi lörtsi käes nikerdada kuskil aparaadi taga mis raha vastu ei võta.
Kunagi kasutasin ka pesulat. Enam mitte. Kohvijoomist olen kõvasti tagasi tõmbanud ja paberviinereid olen paar korda proovinud. Ropud asjad. Ja üleüldse mingi võileiva kolmnurk ~40 eeki. "Kas süüa-juua ka midagi läheb?" EI, AITÄH

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 14:18 

harz kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
Stati kohta aga seda, sealt peaks kuldkaardiga ikka mehiselt alla saama

no tra, mul on see kuldkaart ja no allahindlus on ikka nii mõtetu ja ta on olnud koguaeg selline, niikaua kui mäletan. Vahet pole kas bena maksis 10 või 20 eeki. Absurd ju.
No ainuke pluss et saab alla ka lätis ja leedus. Miinus jällegi, et Poolas ja rootsis ei saa

Ega statis käingi harjumusest ja mulle lihtsalt ei meeldi lörtsi käes nikerdada kuskil aparaadi taga mis raha vastu ei võta.
Kunagi kasutasin ka pesulat. Enam mitte. Kohvijoomist olen kõvasti tagasi tõmbanud ja paberviinereid olen paar korda proovinud. Ropud asjad. Ja üleüldse mingi võileiva kolmnurk ~40 eeki. "Kas süüa-juua ka midagi läheb?" EI, AITÄH

Kuldkaardiga saab alla -35 senti liitrilt, siis tulebki enam-vähem sama hind, mis teisete firmade automaattanklates, ilma soodukata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 14:30 
Kasutaja avatar

See boikoteerimine võtab haledaid pöördeid, kui oma nuttu ja hala käiakse väljaelamas uudisteportaalide kommentaariumites.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 15:14 

mario. kirjutas:
RäigeRäim kirjutas:
mina olen näiteks viimasel ajal As Statoilis vägagi pettunud , enamus aega olen mudu sealt tankinud aga viimasel ajal on sealne kütuse kvaliteet muutunud alla igasugust arvestust ja olen hakkanud rohkem kasutama lukoili ja nestet siiani pole sealt veel saasta saanud "Ptüi - Ptüi ".
Enamus kordi kui statis käinud olen ka kohvi pihku haaranud aga ka see on viimasel ajal ei miskit muud kui masinapesu vesi sama kehtib ka kakao pihta .
mina olen seega oma boikoteerimis panuse As statoili vastu andnud !

lisaks siia, et viimasel ajal on kakao väga jalapesuvee maitsega (nii Tartus Võru tänava tanklates, kui ka Paide tanklas.. lugege tanklajuhatajad.. ), samuti keerati autopesuga autovärv peesse ja mina ikka süüdi, et miks ma siis sõitsin auto nii mustaks ja miks ma nende pesula siis valisin.. :kill

Kus te Boikoteerijad siis olite, kui hind üle 20 eegu oli?
minge protestige siis mujal riikides ka, kus kütuse liiter juba pea 2 EURi maksab.. Kellel vaja sõita, seda ei heiduta ka 20 eegune hind.. Ise pole ka sõitmisharjumusi muutnud, kui raha on, siis saab sõidetud ka.

Küll aga on suuremates tanklakettides tõepoolest kütus kehv.. Statoilist saab viimasel ajal vett vist.. Võtsin eile Võru-Aardla tanklast hädapärast 15L, ja no auto ei liigu absoluutselt... Jõudsin Kärknani, võtsin sealt samapalju peale ja mootorihääl oli kohe meeldivam ja minek oli erksam...

Kaklema ei kipu, kuid verd tahaks näha.. Ehk siis väiksemat kütusehinda.. :D

Soomes on väidetavalt kütusehind 1EUR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 17:16 
Kasutaja avatar

Veebruari lõpu seisuga - 1 EUR 35 sent.. :D = 21.12 krooni

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 18:18 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
Tegelikkuses võiks öelda, et kütuse firmad on kartelli koostanud mõelge nüüd ise oletame, et neste v statoil tõstab omme kütuse hinna 25 eeq peale põhjendusega, et nafta hind turul tõusis v mis iganes lambi põhjuse nad ütlevad ja siis kõik tanklad lasevad hinna 25-20 kr-i kanti ehk siis tõstavad aga kas see ei tundu kartellina kui isegi need kellel vb on ostetud paakidese kuuaega tagasi odava hinnaga kütust aga kuna teised tõstavad tõstavad nemad ka oma hinda tegelkult võiks olla igas tanklas mingi konkreetne summa mida nad võivad vahelt võtta, et ei oleks sellist pidevat oma suva järgi hinna tõstmist. Ehk siis teoorias peaks looma sellise süsteemi v tabeli milles on ära märgitud kulud ja tulud ning reaalne kasum igaühel võiks olla täpselt ühesuur, sest miks peaks üks firma rohkem saama kasumit kui teine. Ja siis kui see on paigas võiks tanklad kus on ka söök ja teenindus olemas nagu statoil ja lukoil siis nemad võiksid eraldi teenida selle pealt, et nad müüvad sööki jne mitte, et müüme hot dog-e 15 eequga kuid küsime kütuse arvelt 3-e kordselt selle hotdogi raha tagasi mida perset nagu see on ju konkreetne üle laskmine vähemalt nii näen mina seda prnot mis meie kütuse magnaatide mõtetes toimub :kill aga samas faking ei saa ju jala ka käia

kui mina müün valuvelgi 4000.- ja sina müüd samasuguseid valukaid samas seisukorras 3000.-. oopc ostab su veljed ära, sest nad on odavamad, seejärel kargab tann mulle selga, et miks mina teenin müügilt rohkem, kui FreeFaller?:sex
Muidugi, tahaks, et kütust saaks tasuta, a su loogika on vigane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 18:22 
Kasutaja avatar

Mina boikoteerin juba üle aasta kõiki tanklaid, pigem toetan "Vene maffiat" :D :D
Kuna vaene töötu ma olen siis, fakk hetkel se kütuse hind on ikka väga hull. :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis