Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autode ost/müük, masu ja ärimehed
PostitusPostitatud: 06.04.2010 22:49 
Kasutaja avatar

Publiku tungival soovil kirjutan siia hommikul pikema jutu. Praegu vaatan jalgpalli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2010 22:49 

hetkel on raua hind maru heaks läinud,ja paljud on hakkanud ronte massiliselt kokkuostma :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2010 22:50 

Eiei marko sa oled valesti aru saand:D
Rappeid ei olnd, siin viimati uuriti paarkymmend lehekylge ferrust, jagist, lambost kuni nasa raketini, et oleks normaalne mägiteel tuisata....-nagu isegi aru saand sis rondi äri on väga tulus 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2010 23:21 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:

Kadeduseuss küll närib juba päris sügavalt, aga mõtle nüüd natuke...

Võtame näiteks Opel Calibra. (samad vead, sama auto, erinev kuulutus)
Aus kuulutus: Autol on vaja vahetada rooliotsad, roolilatt lekib, karteritihend lekib, klapikambrikaane tihend lekib, mootor õrnalt tiksub, esiklaasis on mõra, küljeaken ei käi alla, katuseluuk ei toimi, istmes on auk, tagumises istmes on konijälg, sumps on katki, esimeses stanges väike mõra, esitules mõra, kindlustus läbi, tagatuli vett täis, aku peab ühe päeva, õlivahetus ja muud hooldused pole tehtud, ülevaatus saab järgmine kuu läbi. hind 8000.-

Natuke vähem aus kuulutus: Auto sõidab, ülevaatus olemas, mõned pisivead, sportsumps 8000.-

Ja kumba autot lähed sina vaatama? Eks ikka esimeses kuulutuses kirjeldatud masinat ... jah muidugi.

Proovi sinake nüüd sellest "kadeduse ussi" fenomenist üle saada, ei ole mul kunagi tekkinud kadedust ühegi ärimehe peale, veel vähem lahedate autoärikate, kes rappeid ostavad, paari pahtli tõmbe ja sadolini värviparandajaga need stange mõrad parandavad ja spido taas oma algsesse konditsiooni, ehk siis 160 tuhat tagasi kerivad.
Ma usun, et sellise hinnaklassi calibra räägib juba ise enda eest, kas need vead on üles loetletud või mitte, mina ei läheks kumbagi enam vaatama, küll aga ostsin sellise raha eest neid paar tk ca 6 aastat tagasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2010 23:27 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Lihtsalt lugesin su postitusest nii välja, milleks muidu selline teema teha!?

Tubli oled, siis olid ise veel kõvem autoärikas, kui kõik teised siin kokku. Milles see probleem siis on?
Nägid ju ise neid vendi, kes sulle 4k tk neid calisi müüsid, küsisid miks nad nii odavalt ära annavad?

tee auto24 lahti, saada suvalisele müügimehele e-mail ja küsi neti teel hinnast mingi teatud summa alla. kui alla saad, siis küsi miks ta nii odavalt müüb ja kas tal on rahamured või on ta uugametsast.

Antud hetkel loen mina siit välja hoopis selle, et ei blak kiivikule, ega ka sulle see teema absoluutselt ei meeldi siin :D
Mis teha, vaba maailm, avalik foorum ja auto teemaline arutelu, ära loe, kui infarkt nii varajases nooruses juba kerge tulema on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 00:00 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ise arva n,et suuremaltjaolt on kogu riigi ja ka maailma masu olukorra taga inimesed kes elasid üle võimete,laenasid lõhki jne.Tänu selle on paljudelt varad ära võetud ja mõned püüavad ise lahti saada kuigi saades suurt kahju selle nimel ,et saada mõni sandi kopikas asja eest mis rohkem väärt.Ja sellega on keeratud ka tuksi paljude süütute ja mõistlikult elanud inimeste elud.Ühed panid ennem tuusa siis näiteks ja nüüd kanantavad kõik olgugi ,et minu poolt respekt on mõistlikult ,endale aruandvatele inimestele.jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 00:04 

See on jah raudselt sinu isiklik arvamus, ihuüksi tulid selle peale ? :hail

ja ma ei saa aru, mismoodi "syytute ja mõistlikult elavate inimeste elu tuksis on? Kellel raha oli, sai ikka umbe häid deale teha. Praegu ei anna keegi selliste ejuvabalt soodsatel tingimustel maja ega auto liisarit. Muidugi need kes said 5 kuud normilt pappi ja ostasid 2 millise maja põllule ja nyyd koondati-noh ebaõnn, elu õpetab :(
Aga praegusel ajal oma maja/korterit on ysna võimatu soetada eeldusel et sul pole rikkaid vanemaid või vanatädi päranduseks hurtsikut vms ei jätnud, mida sissemaksuks anda....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 02:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sai ja saab jah aga olenevalt asjaoludest on võimalus ,et masu saabudes ehk siis ühest perioodist teise kui elu pöördus võis tekkida kahju ja ütleks ,et isegi kindlalt tekkis kahju süütutel inimestel ,asjaajajatel.Mingi näite kuidas see sobib aga pohhui.Kinnisvara tegelane tegeles kinnisvaraga kõik läks hästi tilganäppijad olid kliendid jne ,kinnisvara tegelasel koguaeg pakutav vara olemas ja koguselt mitte väike ja siis tuli masu vara käes ja hind langes ,jummala loogiline ju mis siin ahhetada.Kui saa tegelesid kasutatud triikraudade bisnessiga siis võibolla tõesti ei taju ohte ,olukorda jne.
Elu võib õpetada jah aga õppida võiks nii ,et teisi sellega ei puudutaks ja seda siis halvas mõttes.Kui osad oma õpingutega kägu keeravad siis pole see eriti tore.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 02:37 

Oleks huvitav lugeda ,et palju keegi on välja kannatanud tagasi lööki siis kahju rahaliselt jne kas keegi on soovinud ja mõelnud eluga hüvasti jätule ka.Kirjutaks siis rondi ärika maailmasse .Rondi ärikas kaotab 25.- itsitab pihku aga kui tekib olukord ja kaotab näiteks 25000.- ,et mis siis näiteks ronidi ärikast saab kui ta igapäevases elus küsib omavanaema vanadekodus vaatamas käimiseks kuluva bensiini raha ja +kasu vanaema käest näiteks. Need summad on suvalised näitlikud,sest kuidas kellegil on sisse tulnud ja milline kellegi elu välja näeb see erinev kipub olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 02:38 

To Skyaudi: Sinu ühte lauset ma loen juba väiksest saati kui see peaks sind huvitama.
Ära enam loe ,hommikul loe midagi muud kui see meeles.
To BLACK-CIVIC TO: Ma olen rohkem autosi omanud kui mitu sind kokku ja korraga oman autosi rohkem kui sina oled kokku neid omanud mitme elu vältel :D
Seda ka veel ,et autol ja autol on vahe.Kes omab 10-t 25.- autot kes aga teistsuguseid.Mõistvat suhtumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 05:50 
Kasutaja avatar

Tervist, ütleme ausalt et ma olen üle keskmise napsine, aga loodan et olen teemast õigesti aru saanud.

Nimelt alustasin mina BMW 316´ega. Ning olen koguaeg ostnud ja müünud. Alati olen otsinud seda kõige odavamat hinda ning sõitnud 2-4 kuud ning siis kallimalt müüki pannud. Ostsin enda esimese auto 26 000.- ning vahe peal omasin E39 540 manuaali, mille müüsin 105 000 maha. Vahepeal oli muidugi igasugu erinevaid sakslasi, aga ei pannud ühelegi autole juurde rohkem kui 1-2kilo. Paljud saksaautotoojad imestasid, et kuidas nii odavalt sain auto jne.. aga olgem ausad kui otsida ja õigel ajal jaole saad siis nii ta on. :rokib

Ei pea mind nüüd ärimeheks pidama, aga olen uhke enda saavutuse üle igastahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 06:35 
Kasutaja avatar

eestisilk kirjutas:
Tervist, ütleme ausalt et ma olen üle keskmise napsine, aga loodan et olen teemast õigesti aru saanud.

Nimelt alustasin mina BMW 316´ega. Ning olen koguaeg ostnud ja müünud. Alati olen otsinud seda kõige odavamat hinda ning sõitnud 2-4 kuud ning siis kallimalt müüki pannud. Ostsin enda esimese auto 26 000.- ning vahe peal omasin E39 540 manuaali, mille müüsin 105 000 maha. Vahepeal oli muidugi igasugu erinevaid sakslasi, aga ei pannud ühelegi autole juurde rohkem kui 1-2kilo. Paljud saksaautotoojad imestasid, et kuidas nii odavalt sain auto jne.. aga olgem ausad kui otsida ja õigel ajal jaole saad siis nii ta on. :rokib

Ei pea mind nüüd ärimeheks pidama, aga olen uhke enda saavutuse üle igastahes.

Sellist äri saad yldjuhul siis ajada kui oled kodune/töötu. Mõned näited oma tutvusringkonnast. Kus inimene on töötu ja siis teeb seda osta myy bisnesit. Teenib jah mõne auto pealt ilusti vahelt a kui tööl ikka ei käi, siiis see raha suht mõttetu. Vaevalt korralikult tööl käiv inimene jõuab pool päeva A24 istud aja uusi pakkumisi oodata. Lisaks peab olema iga kell võimalus autot kuhu iganes vaatama minna...jne jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 09:06 
Kasutaja avatar

Niisiis.
Alustuseks siis teemaalgatajale: mis on sinujaoks turuhind? kas ma kolmandiku hinnaga siit mõne aut ostnud olen? arvan, et olen.Aga pean ka kahjuks mainima, et ma pole selline "nahhaalne" ostja, pigem teen oma max.pakkumise(vastavalt kirjeldatud auto olukorrale), üldiselt jah-autot nähes pole see päris see, mis jutupõhjal. Siis ütlen omale sobiva numbri ja kui see ei sobi-siis nägemist.
Mis puutub aga spido kerimisse ja vigade peitmisesse-siis pole ÜHTEGI spidot KUNAGI kerinud ja teadlikult mingeid vigu peitnud pole.
to:spikebmw See, mis hinnaga ma autosid ostan/müün-pole nüüd küll sinu asi ja palju ma hinda muudan-pole ka kuidagi sinuga seotud(loe kuulutused uuesti algusest lõpuni läbi)
to:oopc Kui sa oled minust rohkem autosid:ostnud/müünud/vahetanud/omanud-siis palju õnne, kuigi ise arvan, et sa oled lihtsalt "foorumite kirjanik".(minul on olnud 3-kohaline nr.autosid)

Aga mis puutub autode müümisesse-siis ega ei saa lubada, et olen kõigi autode-kõik vead/puudused ettekandnud. Lihtsalt mõne autoga pole ise meetritki sõitnud(müüad on toonud autod minujuurde ja ise ka hoovi need parkinud), siis pole ma ka asjadega eriti kursis. Samas aga olen seisukohal, et alati on parem huvilisele võimalikult täpne info anda. Pigem olen mõne auto "hullemaks" rääkinud, kui asi tegelikult on.
Kahjuks/õnneks pole tükkaega enam seda "äri" viitsinud ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 10:16 
Kasutaja avatar

mulle ka pidevalt pakutakse alla turuhinna autosi, mõnel pole raha, et autot liisingust välja osta, hiljuti pakuti ühte Land Cruiseri Prado 90 '98 - 70k eekiga, aga ei ostnud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 10:32 
Kasutaja avatar

minumeelest on siin foorumis midagi haruarva mis hea hinnaga pakutakse.
aga kui tuleb 15k auto siia müüki mille saaks nädala pärast 25k müüa siis pole küll keegi ostmas siin eriti.
müüa pole siis mõtet , krahv asjatab , tilgutatakse jõuliselt aga ostjat siit väga ei leia... olen loobunud siin pakkumisest.

aga musta-civicu automüüki vaadates kahtlustan küll, et viimasel ajal äri väga ei õitse.
väga mõtetuid müügiautod minuarvates.

järgmisena krahv 007 kes müüb ikka jubedat sitta ,valetab ostjatele lugusi kokku ja hämab niisama puru silma.
kõige naljakam on see muidugi kui auto on rape saab seda paintis ju tupsutada :D mõned pärlikesed ja teokarbid:D
vat see on tase:D ahjaa toonklaasi saab ka paintis ju panna:D

kaabakal vist toodab normaalselt. olen isegi talt ostnud.

ise tegelen ka väiksestviisi automüügiga 2-3 autot korraga.

selline küsimus ,et kas see kes kadaka tee 1 juures roimasi müüb on ka siit foorumi kasutaja?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis