Lihtne viis:
Interflora vastutab selle eest, et lilled/kingitus jms oleks hommikul uksetaga - mina ju "ei tea" midagi

Lihtsad Näiteid:
1. Kimp ilusaid roose, millesse sokutad ühe kunstroosi. Ning kirjake " Ma armastan sind seni kuni närtsib viimne roos" vms
2. Kingid kauni taskupeegli vms ning kirjake "Siit peeglist vaatab vastu maailma kaunim naine"
3. T-särgi poes lased teha 2 valget särki. Puusa kanti lased trükkida ühele särgile pool südant ja kiri LO ja teisele teinepool südamest ja kiri VE. Ning kui ümbert kinni käies ringi jalutate on südame kuju ja kiri LOVE
4. Korralda romantiline söömine kuskil looduses (Näitena RMK metsamajad või platsid). Kata laud.. roosid, küünlad, šhampus (soe hõõgvein oleks praeguste ilmadega parem), mingi naisele meeldiv toit.. jms.. Enne peab muidugi ettevalmistused ära tegema - siin tuleks kasuks hea sõber.. ja siis kaasa jalutuskäigule viima ja "juhuslikult" selle laua avastama.
5. Kingi eksootiline ja eriline kala ja väike akvaarium ning juurde kaardike.. "Kõikidest ookeani kaladest, oled sina mulle ainuke"
Võikski neid siia genereerima jääda

Üldiselt kui juba tulla Sr.org'i küsima, et mida oma kaasale kinkida või tega, siis peaks põgusalt oma suhte üle vaatama. Sest iga mees teab kõige paremini, mida OMA naisele kinkida - sest naistel on komme palju rääkida, mis neile meeldib ja mis mitte..
Loodan, et mõned mu mõttevälgatused tulevad kellelegi kasuks