Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 95 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K:Parklates niiöelda ise tekkinud kahjustused ehk avari
PostitusPostitatud: 28.10.2010 20:58 

Ford98 kirjutas:
eestis olikord kah juhus kui uhke bemmiga dibla pani piraka meile vastu ust,sai päris korraliku raha selle eest ja ei olnud vingumist kah.

oot, oot.

uhke bemmiga tibla pani teile vastu ust ja teie andsite talle päris korraliku raha ilma vingumata?

vägev rsk :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:14 
Kasutaja avatar

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:16 
Kasutaja avatar

Huvitav,palju teist näeost näkku ütlejat oleks??Auto oli 2004a volkar ja raha sai 3k selle eest,kui midagi isikliku siis kasutage selleks Ps´i,enamus teist seda nagunii kasutada ei oska aga inimene õpib terve elu...
Uks oli nagunii roostekahjustusega ja samat värvi ukse sai ca 1500kr kätte tol ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:18 

Ei tea ei ole sellega probleeme kuna pargin enamasti 2 koha peal :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:41 

4wd kirjutas:

Järgmine daun. Selle peale ei mõtle, et kui kõrval olev auto ära sõidab, siis järgmine pargib ikka sinu kõrvale. :D Saad oma kolaka uksele nii või naa, kui vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:47 

Harry_R kirjutas:
4wd kirjutas:

Järgmine daun. Selle peale ei mõtle, et kui kõrval olev auto ära sõidab, siis järgmine pargib ikka sinu kõrvale. :D Saad oma kolaka uksele nii või naa, kui vaja.

ei ole tähendanud veel mingeid mõlke uste peal, töötab täitsa 8) selle raha mis mõlkide ja kriimude parandamisest üle jääb saad kütti kõvasti osta ja näidata et masu sind ei puuduta :D ning mina ei kanna ükssarve nahast kingi ega itaalia ülikonda nagu mõned seda sama parkimisstiili harrastavad kodanikud niiet mina ei pargi ukse ette vaid parkla viimasesse nurka kuid lihtsat pole neid vabu nurki isegi kui nädalavahetusel kuskile kaubanduskeskusesse minna ja huj viitsin pärast mõnd pereema peksta või last veristada et nad mu luksussedaani ukse ära mõlkisid kui maxima kotte oma mahtuniversaali laadisid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:56 
Kasutaja avatar

mul enda autodega pole veel sellist keissi olnud. vähemalt ise pole jaole saanud ja pole ka täheldanud, et miskeid mõlke oleks tekkinud.
küll aga on 2 korda sõbra autol löödud ilge pauguga vastu ust.

esimesel korral ma vaatasin põrnitseva pilguga aknast välja ja eirasin (pärast uurides ei olnud tõesti miskit jälge, ilmselt lõi vastu liistu)
nüüd aga nädala algul oli sama jama, terviseparadiisi parklas, uuem avensis kõrval ja lapsed lükkasid ukse täiest jõust lahti, nii et auto vappus. tulin autost välja, ütlesin nendele lastele sitasti ja ütlesin ka nende emale, kui sitta kasvatustööd ta teinud on.
ei ole kindlasti kõige adekvaatsem käitumine minupoolt aga no nii südamerahuga uksi lajatada ei ole ka normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:59 

milkogreen kirjutas:
mul enda autodega pole veel sellist keissi olnud. vähemalt ise pole jaole saanud ja pole ka täheldanud, et miskeid mõlke oleks tekkinud.
küll aga on 2 korda sõbra autol löödud ilge pauguga vastu ust.

esimesel korral ma vaatasin põrnitseva pilguga aknast välja ja eirasin (pärast uurides ei olnud tõesti miskit jälge, ilmselt lõi vastu liistu)
nüüd aga nädala algul oli sama jama, terviseparadiisi parklas, uuem avensis kõrval ja lapsed lükkasid ukse täiest jõust lahti, nii et auto vappus. tulin autost välja, ütlesin nendele lastele sitasti ja ütlesin ka nende emale, kui sitta kasvatustööd ta teinud on.
ei ole kindlasti kõige adekvaatsem käitumine minupoolt aga no nii südamerahuga uksi lajatada ei ole ka normaalne.

Mis selles lapsi süüdistada, ega nemad ei tea ju mis see värvimine või mõlkide välja imemine maksab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:09 
Kasutaja avatar

Omal juhtus eelmine aasta märtsi paiku juhus, kus käisime tuttava audi b2-hega sikupilli parklas, mis on teadatuntud oma kitsikuse poolest, eriti peaukse poolsematel aladel. Mina jäin siis autosse tiksuma ja järsku tunnen, et auto jõnksatab, vaatan siis taha ja näen, et suhteliselt uus octavia surus oma pepuga vastu audi kärukonksu. Octavial siis stange puruks ja parempoolne tiib silmnähtavalt kõver ja muud pudi padi laiali. Lendasin siis autost välja ja ossa raks, kus siis sain u 70 aastase papi käest sõimata, et tuttava audi valesti pargitud ja et tagumik joontest väljapool jne.... Audil ei ühtegi kriimu v.a katkine konksu kantoss. Mina muidugi, nagu ma olen, oskasin vaid kõva häälega hirnuda ja vastu möliseda. Egas midagi, varsti oli ka tuttav poest tagasi, seletas seal veidi, pühkis jalaga skoda jupid eest ära ja sõit võis jätkuda. :D

Noh loomulikult ei olnud see juhus nii roosiline ja rahulik, oli ikka palju seletamist ja sõimu kah vahepeal aga mingit kindlustuse jura tegema hakata ei tulnud kummagile osapoolele mõttesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
REDLABEL RESPECT.
To TUrvik mis juhtum sul oli avensisega ,et 6500.-
Et siit selgub ,et on olnud tõsiseid seiku sellistes situtasioonides .
Kes hoolib masinast siis ärge võtke pisikest kahjustust ükskõikselt ja äitähh eest ei remondi midagi.
Naiste ja laste vastu pole midagi aga paraku on just sellised kooslused ka endale palj usilma jäänud kes püüab kõik asjad korraga kätte võtta ja laps süles ,rase kõht küljes ja kusagil kitsas autosid täis parkimis majas + käruga veel kahe auto vahele ja ei tea mida kõike veel ,lihtsalt illustreeriv jutuke.
Igatahes see ju kahjukannatajtele kasulik kui väiksema kahjustuse korral saab suurema detaili näiteks korda.
See ongi ,et kontakti eriti ei taha ju jätta ku ion kahju tekitatud ja see tundub selline inimese loomus juba suures osas ole kui korralik tahes aga kui siiski vahele jääd siis vastutad.

Viimati muutis oopc, 28.10.2010 22:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:15 

oi, mul on stangesid ära kraabitud ja külg mõlke täis old. kuradi ahvid kõik on minema tõmband. ükskord tehti kindlustuslaks, pandi küljepealt sisse parklas (paremakäe reegel) ja teine auto läks mahakandmisele. parklassõitmis kiirus oli 20. mõelge nüüd ise edasi, mis kiirusega ta võis sõita...
vihkan parklaskihutajaid ja muid parkimisvärdjaid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ise pole väga peale paraku sattunud kes enda kärusi kahjustanud ,sest anomaalseid jälgi kipub ikka teinekord tekkima aga jah mõned korrad kui on tonksatud siis ka paraku rektisoon on kulme nätkuke liigutada ja pomiseda kurjema näoga aga nüüd aitab.
Viimane olukordi oli mõndaaega tagsi kus olin kärus ja taha tuli uhekm jeep kuid ta sinna ei sobinud siis siis sõitis minust mööda ja püüdis ette parkida aga mööda sõites pani korraliku litakaga peegel vastu peeglit ,tema croom peegel läks kokku ja siis automaatselt tahtis lasta õigemasse asendisse tagasi aga väga ideaalset asendit ta peegel ei saavutanud ,mina ise olin sellise asjaga millele see brobleeme ei tekitanud ja minul katk ika midag iei läinud ja ma ei läinud vestlema ka sellega ,vanem härrasmees oli,vaatas kül aga kas ta ei saanud aru ,et keegi autos ,igatahes põrnitses oma peeglit ja läks hoonesse.Ma lihtsalt ei suutnud väga uskuda olukorda ja olin sõnatu ka ,et kuda nii lõdvalt lastakse ringi linna peal ,rammitakse teisi ja ei tulda uurima ka ,et mis lugu ja kui kõik siiski korras ,et vabandaks ka .
Kärukonksuga seoses on olnud ka lugu ,et kesklinnas sai foori taga seistud liiga lähedal teisel samasugusel kel ka konks aga ma saavutasin kontakti vaikselt aga ikka kergelt jonksu oli tunda ,lippasin esimese juurde ,vabandasin ja ,et tule vaata õrnalt vastu konksu läks ja kõik korras ning panime edasi lihtsalt kudagi jõhkrana oleks asi pastnud kui jonksutad teist vastu konksu foori taga ja ei tee teist nägugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:38 
Kasutaja avatar

Suured plast liistud külgedel, väga probleeme pole nagu olnud aga mõnes ulme kohas on küll imelikke kriime välja tulnud. Pakun, et mõnel maasturi mehel on ikka õnneks läinud uksega märatsemine ja tabanud liistust kõrgemale.

RedLabel endal läks hinge, et keegi sinu auto ära kriipis aga ise tegid tundmatule inimesele täpselt samamoodi, äkki tal läks ka hinge :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:47 

See ongi ,et eks hinge lähevad asjad ikka aga kui ise vahele jääd või keegi vahele jääb siis tuleb vastutada ,kena muidugi kui jäetakse kahju puhul kontaktid aga seda ustavsti väga vähe juhtub ja seda siis veel väiksemate kõksude puhul mis kahjukannatanu võivad kõvasti häirida ja masinal inetuna paista.
Liistude kohta olen ka mõtlema hakanud ,et liistud ju võivad olla näiteks sellistel tavalistel sõiduautodel aga kere kumerused kas või väiksemal määral ja autode pisikene kõrguse vahe näiteks võivad ikka plekid kokku viia üksteisega.
Üldiselt kui näed ,et oled sellises kohas kus on oht ,et võib vastu minna teisele sõidukile siis ava uks ettevaatlikult ,hinnates olukorda ja näes kõrval olevat masinat ja kui õrnalt lased siis sellisesse asendisse ,et läheb vastu pole võibolla kõige hullem.
Aga jst need kes on pugenud kuhugi prakku ja siis ühe käega tõmbavad ukse laht i ,samas teise käega võtavad veel kõrvalt istmelt midagi ,märkamata seda mis uks teeb ennem kui tunneb kolakat ja siis piilub oma ukse üle ja võtab jalad selga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:54 

to oopc: Hoovis pandi uksega autole litakas.Uksel oli väike mõlk juures,kuid kuna TEMA tahtis asja kenasti läbi kindlustuse teha,siis asi läks amservi ning kogu uks värviti üle.Sihukesi aumehi ka leidus sellel ajal :)
to Tann:see,et sina ei oska end väljandade ei ole teiste süü....ise kirjutasid,et hunniku pappi sai....seega ise andsid juu :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 95 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis