Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 21:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Võõrandamiskeeld
PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:39 

oopc kirjutas:
mina isklikult loodan inimlikusele ,seaduslikele õiglastele asjadele mitte koguaeg sellise pilguga et saaks kedag iära kasutada või tillist tõmmata ,muud moodi lüpsta.
Aga hea seegi ,et igasugus siis müügi keeldudega asjadega kaubitsejaid ootab krim värk olgu neil elu või mitte igatahes rohkem jampsi kaelas kui varem.
Kui veel võsapetsi saate sarnast lugu vaadata ja näha neid tegelasi kes selliste asjadega jamavad siis mina tegin omad järeldused ja miskipärast ma juba enne saate lõigu nägemist juba oletasin millised tegelased kaadrisse jõuavad.
Pange keeg isiia see võsdapetis lõik ma enam ei leia ei viitsi otsida.
Osad sellised ärikad peaks juba nede nägemisest ära tuvastama ,et asjad ei pea laabuma korrektselt nedega asju ajades.

isegi müün autot millel võõrandamis keeld ja ei näe et oleks midagi valesti teind !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:41 

old-whisky kirjutas:
isegi müün autot millel võõrandamis keeld ja ei näe et oleks midagi valesti teind !

Ei näe, või ei taha näha?

Nii rumal ei saa ju olla, et mitte aru saada, et võõrandamiskeeluga auto müümine on VALE!
Juba sellise jutu eest lubati siin foorumis bänne jagada, eks saab näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:42 

Striitreissär kirjutas:
old-whisky kirjutas:

Ei näe, või ei taha näha?

Nii rumal ei saa ju olla, et mitte aru saada, et võõrandamiskeeluga auto müümine on VALE!

absoluutselt ei ole seal midagi valet kui ostja on selles teadlik et ta ostab võõrandamis keeluga auto !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kas teavitad ka müües ,et keeld ja järgmine saab autod umbes nagu rentnikuna kasutada.Või mis moodi sa olukorda enale ,ette näed ,et kuidas sul see müük välja näeb ja miks sedas i püüad üldse teha kui asjal keeld.Kas ennem püüad siis inkassode või mis iganes tegelastega ühendust võtta ,et maha müües saad midagi ära nendega klaarida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:43 

VÕÕRANDAMISE KEELD tähendab et seda ei tohi müüa. Ostja teadmised ei oma siin mingit tähtsust!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ja ku ise ostja o nsellise plaaniga ,et saab selle võõrandamis keeluga masina soodsamalt eh kja müüb kallimalt äkki maha ja ilma teavitamata keelust mis masinal siis võiks selle ..... maha ......
Suht uskumatud tegelased need ongi kes ikka aru ei saa ja püüavad ikka jamasi kokku keerata.ühiskonnale ohtlikud.Oleks et sellega keerab ainult omale sit....a aga selle jama tõttu paljud süütud kannatavad.nagu halb viirus.

Viimati muutis oopc, 29.12.2010 22:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:45 

Striitreissär kirjutas:
VÕÕRANDAMISE KEELD tähendab et seda ei tohi müüa. Ostja teadmised ei oma siin mingit tähtsust!

kui sa ostad auto siis mina näiteks kontrollin alati järgi et ei oleks võõrandamis keeldu ja olen ka teadlikult võõrandamis keeluga auto ostnud !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:48 

Kui ma ostan autot ,ma näen ,et aut omüügi ja see mulle meeldib ja ma ostan miks ma pean igasugu inimlikult mõistetavaid asj uüle kontrollima ,et kas seda masina ttohibki üldse omanik müüa jne.
ma olen kuulnud ja teadlik ka sellistets tegelastets kes ütlevadk i,et omaasi ,et ei kontrollinud jne.
isiklikult ananksin endiselt sellistele kusagil sügavas metsas ............
Ma olen puhta registriga inimene ,tegelen sesaduslike asjadega mitte nag ukusagil tsungils koguaeg vahi ring i,et keeg isind ei nus...iks ja et ise saaks kedagi nus..ida.
Kui tunnete ,et keegi püüab teile tsirkust korraldada olles ise süütu inimene siis andke õppe tund sellsitele tolakatele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:51 

oopc kirjutas:
Kui ma ostan autot ,ma näen ,et aut omüügi ja see mulle meeldib ja ma ostan miks ma pean igasugu inimlikult mõistetavaid asj uüle kontrollima ,et kas seda masina ttohibki üldse omanik müüa jne.
ma olen kuulnud ja teadlik ka sellistets tegelastets kes ütlevadk i,et omaasi ,et ei kontrollinud jne.
isiklikult ananksin endiselt sellistele kusagil sügavas metsas ............

selle pärast peadki et kõik meist ei ole nii ausad ja on ka juhuseid kus müüakse auto maha ja isegi omanik ei teadnud et autol on võõrandamis keeld !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:52 

Old wiski ja miks sa ostsid võõrandamis keeluga masina ,mis plaan sul sellega oli või lootus või hoopis mingi sugulaste omavaheline usaldus et omanik saab midag iklaaritud kantpeadega suht kohe ja saad auto omale.
No selliseid juhuseid jah tule bsellistel samasugustel kes püüavad peatta ja olles ise kõrini jamades.See ,et e itea ,et masina lvõõrandamis keeld see pole normaalse inimese moodi.tava inimne peaks ikka teadma kui on mingi käkki kokku keerANUD ja jamad suured kaelas .Võiboll nad ei tea ,et on elamine ka juba ära võüetud ja mitte midag ipole.sellistel pole mõtet ühiskonnas ka viibida.

Viimati muutis oopc, 29.12.2010 22:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:53 

oopc kirjutas:
Old wiski ja miks sa ostsid võõrandamis keeluga masina ,mis plaan sul sellega oli või lootus või hoopis mingi sugulaste omavaheline usaldus et omanik saab midag iklaaritud kantpeadega suht kohe ja saad auto omale.

mina ostsin heas korras auto omale varuosadeks !
väga odavalt !:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 22:55 

No olgu see mingi poindiga äkk iaga samas võivad mingid jamad ka sinuni kanduda ,et sa olid nõus sellise asjaga jne ,võtsid olgugi ,et juppideks.
Oldwisku huvitav kas müüjale oli ka mingit tolku aga mul tunne ,et ta tõmbas veel rohkem omale sitta kaela kuig isai ühe õhtu end äkki täis juua.Või vajas raha ,et end üldse kustutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 23:00 

oopc kirjutas:
No olgu see mingi poindiga äkk iaga samas võivad mingid jamad ka sinuni kanduda ,et sa olid nõus sellise asjaga jne ,võtsid olgugi ,et juppideks.
Oldwisku huvitav kas müüjale oli ka mingit tolku aga mul tunne ,et ta tõmbas veel rohkem omale sitta kaela kuig isai ühe õhtu end äkki täis juua.Või vajas raha ,et end üldse kustutada.

vot sa hakkad aru saama kui keegi peaks üldse pähe saama siis müüa !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 23:03 

Striitreissär kirjutas:

Mis selle autode võõrandamiskeelu mõte üldse on?
Kui pika aja pärast see auto siis omanikul käest võetakse ja maha müüakse? Kas üldse müüakse?

polegi kuulnud et kohtutäitur oleks auto eraisikult ära võtnud !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 23:08 
Kasutaja avatar

Kui kohtutäitur on pannud võõrandamiskeelu- kuulub see vara talle. Seega teete te kõik tehinguid kohtutäituri varadega.
Sisuliselt on nii, et kes müüb võõrandamiskeeluga autot, kutsu kusagile kohale, võta lihtsalt auto käest ja kook-moos, kusagile kaebama minna ei saa.
Samas on juba päris suur kontingent tekkinud, kes ostavad teadlikult võõrandamiskeeluga autosid ja kärutavad süüdimatult ringi. Ei trahve-ega muid jamasid. Omanik lihtsalt ei saa kuskile kituma minna, et müüs võõra auto maha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis