Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tabel "parima" auto leidmiseks?
PostitusPostitatud: 01.02.2011 10:13 
Kasutaja avatar

selleks et ma saaks öelda milline auto minu arust kõige parem on, peaksin kõik need autod läbi käima st. sõidan veidi aega (ca nädala). Siiani sõitnud paljude erinevate autodega, nii lubade kui ka enne lubade aega kuid siiamaani pole ühtegi autot leidnud mis nüüd nii hea oleks et väga meeldib. vb seetõttu ka neid tihti ostnud müünud ja vahetanud.

Muidugi võiks välja tuua g3 1.9 diisel mis väga öko ja väga vastupidav ja hea läbivusega, kuid siiski ei ütleks et see auto nüüd megahea on :D
Mõtetu teema millel võibki vaidlema jääda sest igal inimesel oma maitse ja omad asjad mille järgi autot hinnata.

Vaatan mis mu uus ja huvitav auto toob, mis suveks soetatud sai :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 14:25 

No ceedide ja subarute puhul see teema ka, et ilmselt peeti silmas päris uusi masinaid ja liipar veel jookseb. Nende puhul saaks turgu paremini uudistada nt 2-3 aasta pärast kui esimesed liiparimehed on loobund. samuti pole ceed ega subaru myygihitt vist otseselt pikka aega eestis olnd, seega nende myydud autode %, arvestades nende aastaarvu siis ei saagi neid eriti myygis olla ju. Ceed on siuke masin, mida ilmselt saksast ka väga ei veeta juurde...
Aga noh, vaatame, mis välja koorub sellest teemast lõpuks, kuigi imo "ostuabi" all on head ja mitte nii head automargid ja mudelid lõpmatuseni ära vaieldud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 15:47 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ise arvan jätkuvalt ,et siit vähemalt minu arvates või jaoks ei kooru küll miskit välja.Kas ostuabi teemas on miskid asjad selgeks saanud,välja kujunenud.Osad võivad olla kinni mingites markides jne ning neile meeldivad või siis isegi mitte ,vaid lihtsalt margi pärast omatakse ja sellega kaasnevad jutud,värgid jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 23:48 

No aga nii ongi. samamoodi, mis sa arvad et kui selgub et kia ceed on maailma parim auto, siis usa raua mehed myyvad kõik on chevid ja caddyd maha v? Pole olemas sellist asja nagu parim auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 03:33 
Kasutaja avatar

Mu Twingo oli pool aastat ainus müügis olev teise põlvkonna eksemplar, nüüd on üks veel juurde tulnud. Aga osta ei taha keegi sellegipoolest, isegi helistatud pole viimased 3-4 kuud kordagi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 06:29 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Legacyt on nt linnapildis väga palju näha, samas müügis on kokku vaid 33tk ja 12tk nendest on vanemate keredega.

Kui ma esimesest postist natuke ära lugesin,tuli mulle ka kohe legacy silme ette...4wd,säästlik diisel mootor,ruumikas...aga siiski,on selles autos miskit ,et endale ei tahaks... :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 09:01 
Kasutaja avatar

Krismar kirjutas:
Diisel Passatid pidavat ka minema nagu soojad saiad, kohe kui mõni ilmub on ta läinud. Eriti odavama otsa omad.

Universaal vene passat 88-96a. Ettevõtlikule inimesele kes vene piiriääres elab et alustada ´´oma äri´´ ning tuua venest kütet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 12:39 

Sqad kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Legacyt on nt linnapildis väga palju näha, samas müügis on kokku vaid 33tk ja 12tk nendest on vanemate keredega.

Kui ma esimesest postist natuke ära lugesin,tuli mulle ka kohe legacy silme ette...4wd,säästlik diisel mootor,ruumikas...aga siiski,on selles autos miskit ,et endale ei tahaks... :?

Minu jaoks on salong väga kole. Väljast on väga tipp topp :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 14:16 

Minu silmis on parim auto see, mis omab selliseid omadusi: Nelivedu, ruumikas, mugav, säästlik, vastupidav ning võiks ka hea-viisakas välja näha. Hinna-omaduste suhe peaks olema paigas. Mingi Kia Cee'd ei vääri kindlasti parima auto tiitlid, see on üldse nii suhteline. Selle järgi, kui palju on seda autot ostetud või kui palju müüakse, ei saa küll midagi määrata. Ostetaksegi neid Cee'de sellepärast, et auto on uuena väga odav, see aga ei tee teda parimaks autoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 15:14 

Kõik ongi suhteline ja oleneb sellest, milleks autot vaja on. Kui on vaja autot kui liiklusvahendit, lähevad Kiad vabalt heade autodena käiku, aga kui on vaja autot kui autopedenduse ihalduseobjekti, siis on hoopis teised kriteeriumid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 16:52 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Osad Kiad ehk sobivad ka autopededele ja üldse sellist automarki ehk väga polegi, mille kõik tooted läheks pededele.Mõnejaoks telikult võib siiski olla ka ehk...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 18:24 
ArdoH kirjutas:
Ametiauto...

word!

Üles

PostitusPostitatud: 04.02.2011 21:46 

krss, sa ikka ei taipa, et oled täiesti vales kohas nii keerulise mõtte jagamiseks ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis