Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:12 

Ongi hea deal, niikaua kuniment tuleb, ja ytleb et tegu on tuuri lastud autoga ja me võtame nyyd selle käest ära teil. Antud deali puhul on puhtalt heale usule ka keeruline mängida...kuna siis peaks ikka idioot olema. Muidugi ex black-civik nägi head deal ja mis seal ikka....proovima peab ja kui kukubki p*rse siis on miinuses yhe E36ega, mis tema autopargi myygikuulutusi silmates oli väärt anyway 150€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:21 

nüüd on selge miks Duubzul oli nii kiire sellest bmw kerest lahti saamisega. pakkus siin foorumis seda möne saja krooni eest eelmine aasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:34 
Kasutaja avatar

Kui üks vend julgeb avalikku foorumisse kogu omapoolse versiooni asjade käigust kirjutada ja teine pool mainib umbmääraselt, et minge küsige tema arvamust asjast uurija käest, on vist juba kõik öeldud :D

Teemaalgatajale lohutuseks, et kui sul kohtus korralikku advokaati ja vettpidavaid argumente oma nõuetele pole, jääd siin kaotajaks sina igaljuhul. Tasuks juba mõtlema hakata alternatiivsete lahenduste peale raha kättesaamiseks asjaosalistelt.

Olen ka varasemas elus teinud asju, mille üle uhke pole ja seetõttu võin julgelt öelda, et mitte ükski diil mis tundub super-hüper-mega-gigahea pole üsna kindlasti puhas asi. Välja vabandada saab end hiljem alati, et ei teadnud/ei näinud/ei saanud aru/pole olemas jne.....Nagu öeldakse, loll on see, kes vabandust ei leia.

Teema-algatajale igaljuhul asjade ajamisel edu ja loodetavasti lõppeb asi sinu jaoks ikkagi soodsalt ja õiglaselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:38 

TMF kirjutas:
Kui üks vend julgeb avalikku foorumisse kogu omapoolse versiooni asjade käigust kirjutada ja teine pool mainib umbmääraselt, et minge küsige tema arvamust asjast uurija käest, on vist juba kõik öeldud :D

mina nii väga ei kiirustaks sellise arvamusega. Kui oleksin ise uurimisorganite huviorbiidis ning käimas on juurdlus, siis hoolimata sellest kas olen süüdi vöi mitte, on igasugune avalik juurdlusväline seisukohtade jagamine ja arutamine pigem kahjuks kui kasuks.
ei tunne kumbagi osapoolt ja loodan et asi saab öiglase lahenduse.

teemaalgatajale ütleksin vaid, et ka riiklik kaitsja on kindlasti sinust endast juriidikas pädevam ning ei maksa tasuta pakutud abi ära öelda. Puudulik dokumentatsioon on kindlasti viga ning ehk oled teine kord targem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:43 

kaabakaz kirjutas:
"Koostame äriplaane.
Ärinõustamine.
Hinnad ja tähtajad kokkuleppel."

Ou, mul oleks 18" velgi e39-le vaja, millal saab?

:D :D

teema pealkiri muuta "tellimustööd 1 nädalase kohalejõudmisajaga"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:43 

EI SAA MAINIMATA jätta, et KÕIGE ROHKEM ajab see kettasse, et remondid ja hooldad ja tuunid ja hoiad oma autot, siis mingi väärakate punt selle lihtsalt rotti(mis iganes ettekäändel) lõikab tykkideks ja pärast tuleb tuleb mingi 6es "makstud vend" ja kukub sulle ajama, et näita õlivahetuse chekki, muidu on su auto väärt mitte emmigi.... :kill (tean tean, seadused+eesti riik=s*tt komplekt)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:47 
Kasutaja avatar

Pakkusin just ka Blackcivikule välja, et siis kui tema süüdi pole väidetavalt, siis võiks kõik asjaosalised kokku saada ja selgeks teha lõpuks kes kellele võlgu oli ja kes kellega autod vahetas, ja kes tellis omale moototri oma kuldse 750i peale ja kes tükeldamisse saatis.
Nõus ta ilmselt sellega pole, kuna väidab et oss ei anna ennast näole, kuigi mina olen teda näinud korduvalt.
Duubzule pakkusin mina sõbralikult variandi välja, et ostab järelejäänud jupid ise ära, kuna mina ei kavatse neid 6 aastat müüa.
Civikult pole ju nõuda midagi, kui ka tahaks, kuna peale mõne sammaldunud sierraari tal polegi midagi.
Ja selle, et auto mõigus vahetati, tunnistasid 2 eelnevalt kätte saadud kaasosalist ise.
Sellepärast oskasime ka mõigust masinat otsida.

Ja noh, eks minagi loodan, et kõigile asjaosalistele saab kogu "vaev" õiglaselt tasutud.
Kurikaga mina kellegi uksetaha ei lähe enam, kuna olen 2 korda üliraskete kehavigastuste tekitamise eest karistust kandnud, ja kuna mul on ka pere, siis peab lihtsalt oma lähedastele ka mõtlema.
Niiet ilmselt ootan ja loodan ikka õiglast karistust kõigile jopskitele kes selle jama korraldasid.

Priit

Viimati muutis kutsikas, 18.02.2011 18:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:49 
kutsikas kirjutas:
Kurikaga mina kellegi uksetaha ei lähe enam, kuna olen 2 korda üliraskete kehavigastuste tekitamise eest karistust kandnud

See on küll nüüd info , milleg laiata. :rokib

Üles

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:52 
Kasutaja avatar

To:VOC
See pole laiamine, vaid selgitasin miks ma omakohust tegema ei kavatse minna kellegi uksetaha.
Kui sellest aru ei saanud siis too bad for you.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 19:03 
Kasutaja avatar

kutsikas kirjutas:
Pakkusin just ka Blackcivikule välja, et siis kui tema süüdi pole väidetavalt, siis võiks kõik asjaosalised kokku saada ja selgeks teha lõpuks kes kellele võlgu oli ja kes kellega autod vahetas, ja kes tellis omale moototri oma kuldse 750i peale ja kes tükeldamisse saatis.
Nõus ta ilmselt sellega pole, kuna väidab et oss ei anna ennast näole, kuigi mina olen teda näinud korduvalt.

Priit

Sellest ei saa mina enam aru, mida sa üldse siin hädaldad. Pressisid Duubzult romu eest raha välja, mendis esitasid Ossi vastu hagi :arrow: ehk siis lootsid nagu oma risu eest saada 40K :hail
Läksid ju menti, las nemad tegelevad asjaga, sina pole kohtusüsteemist kõrgemal asuv "asi", et siin kedagi pätiks tembeldad.
Miks peaks mina ennast vaevama mingite inimeste kokkuajamiste ja unustatud asjade selgitamisega?
Ela oma elu vaikselt............. :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 19:07 
Kasutaja avatar

Kuule urood siivik,kui keegi kellegilt midagi välja pressib, siis ilmselt sina, kuna sina ju lubasid Duubzule ja Viljarile taha keerama saata mingid julmad gängstad, et kuna sinu auto viidi Viljari garaasis hoovist ära, ja et sa neile liiga ei teeks siis pakkusid välja, et Viljar peaks sinu kuldse roostehunniku 50k eeguga ära ostma, siis oleks sõbrad edasi?
Kes välja pressib?
Totaalne debiil oled.
Sinu jaoks vast unustatud teema, aga minu jaoks mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 19:38 
Kasutaja avatar

On see võimalik :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 19:46 
Kasutaja avatar

Huvitav lugemine.
Veidike OT:Aastal 2007 oli kuulutus Audiclubis,et müüa audi 100 2.8Q Avant.Mootor laiali.Läksin siis kohale Juminda poolsaarele ja vedasin selle masina omale koju.Vahetasin mootori ja tegin auto sõiduvõimeliseks.Sõitsin temaga u.2-3 kuud ja siis müüsin maha.
Kui oli möödunud u 6kuud tuli mulle kõne kellegilt Tlna uurijalt,et kas mul on olnud selline auto ja kust ma ta sain.Ühesõnaga oli siis lugu selline,et auto oli remonti viidud ja see kaval remondimees müüs auto maha.
Kahju on neist inimestest,kes mult selle auto ostsid ja siis see neilt lihtsalt käest võeti.
Eestis liigub ikka igasuguseid pooletoobiseid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 19:57 
Kasutaja avatar

ohh issand..sellist teemat ei ole olnud ida-virumaal ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 20:13 
Kasutaja avatar

sa ise ka päris NORMAALNE vend, 2x üliraskete kehavigastuste tekitamise eest karistust kandnud..
kui uuring ja juurdlus käib, siis on sinust üpris rumal avalikus foorumis tulla pikalt ja laialt lällama sellest kõigest.. ning tuua sisse mitmeid isikuid, keda VEEL pole süüdi mõistetud.

ps, ei tunne ühtegi sellega seonduvat isikut ning ei poolda teiste inimeste asjade varastamist või petmist jms

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis