64 maja on sisehoovis ja seal auto parkimiseks ülivähe ruumi. Ehk tõesti kellegile jäi auto parkimine ette? Ise olen 64 maja ligidal ja siseringil, seal parkimisega veits parem, aga jagelen koguaeg selle parkimsega seal. Küll penisonäridele ei meeldi midagi ja küll pargitakse nii et 3 kohta on võetud. Korra kutsuti ka munitsipaalpolitsei ja trahviti ära kõik minu maja ees olevad autod kellel oli üks ratas kõnniteel. Enda auto jäi küll puutumata, aga vihaseks ajas küll, et trahviti ainult neid autosid, mis olid selle maja ees mille kohta oli väljakutse. Nüüd ongi hea vaadata, kui enda maja eest kõik väga korralikult pargivad ja ülejäänud majad lähevad samas jorus edasi nagu varem ja meil lihtsalt 6 parkimiskohta nüüd vähem. Ütlesin ka munitsipaalpolitseile, kui nad seal pildistasid, et vähe ebaõiglane nii ja lubasin neid iga õhtu kollitama hakata, kui oleks minu auto ka neile ette jäänud. Pealegi pargiti nii et ruumi jagus kõigile, lihtsalt autod olid diagonaalselt. Aga see selleks.
Korra eelmisel sügisel olen seal siseringil pealesattunud tatikatele, kes jooksid auto juurest auto juurde ja lasid rehve tühjaks, põhiline oli veel see, et mingi vanem tüüp jalutas veel nendega kaasas ja jälgis toimuvat. Samuti makivarastele sai peale satutud, aga sellest ka ei saanud midagi, need läksid omateed. Varem, kui mul ka e34-d olid siis hoidsin neid parklas ja oli hea rahulik olla, aga nüüd kui auto kaskoga majaees siis ikka käin aknal vaatamas, et mis seisus on. Korra on isegi öösel sisse meie pere autole sõidetud ja ka teistele seal kandis. Nii, et autoga igav ei hakka siin õismäel. Tasub jälgida ja vaadata kuhu pargid.
Järveotsa on muidugi veel kahtlasem koht, seal mitu korda venna autol sees käidud ning tundub, et seal ei julge autot tasulises parklas ka hoida sest paar päeva tagasi sõitis keegi
sinna ühte parklasse sisse ja rihtis kenasti 3-4 autot ära. Kuskil pole su auto kaitstud.