Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 66 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: "Hr Naaskel" tegutseb Õismäel!
PostitusPostitatud: 25.02.2009 19:04 
Kasutaja avatar

hanka kirjutas:
õikal äkki kummipunktid juhivad seda tegevust
no edu siis, ma nigunii õikal rehve ei paranda, see raha jääks saamata neil
GOA kirjutas:
Endalgi olnud juhus, et juhipoolne esimene rehv lõigati puruks, konkreetselt, pikk jutt jooksis ilusti (väga igav pidi olema kellelgi). Tegu oli tutikate rehvide ja velgedega, päris vihale ajas.
edit: seda ka siis õismäel.
Mustamäel elades seda nalja ei olnud, kord avastasin kellegi viisaka kirja kojamehe vahelt kui kõrvalmmaja ette parkisin ruumipuudusel...et see olevat "isiklik koht" ja võimalusel mitte sinna mitte parkida...vene keeles ja puha aga "tänan" ja "palun" olid esindatud selles kirjakeses...võtsin viisakalt teadmiseks ja ei parkinud sinna rohkem...õikal pole kellelgi oma kohta, pargitakse segamini...aga minu arust on kah need miiskised poisikesed kes toas ei püsi ja õues midagi teha pole asjalikku....sellised tuleks koeraomanike tegemata tööd tegema panna ehk siis "läti liugmiine" korjama :angry :angry
Aga seni on tegijate puhul ka nägijad olemas, kes kätte saadakse sellele määritakse kõik rehvilõhkumise juhtumid rahulikult pähe...ma kavatsen selle 1200 eeku ka nõuda välja mis suverehvide remondiks läks...meetodid jätan enda teada :)
Hoidkem silmad lahti siis, EBK foorumist oli üks inimene puutunud kokku 4-5 pealise kambaga kellest üks oli teistest pikem tegelinski...paistsid silma õikal huligaanitsemistega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 01:48 

Oot, kuskohas õismäel see nali toimub? Ise elan rimi kandis, 17, 23 nurgapeal. Pole pool aastat siin autot hoidnud, ülehomme toon uuesti siia. Öösel seisab enamasti majaees kohe rõduall. Keegi sealkandis ka midagi täheldanud on? Vajalikul hetkel saaks nuiaga alla hüpata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 02:29 
Kasutaja avatar

isiklikud kogemused on maja 64 ja nüüd Nurmenuku ringi ümbruskond...kuuldusi on teisigi, rimi ees üle tänava olla päris korralikul rivil üks külg vasta maad olnud suvel..karm...lasnas on "automaalrid", õikal rehvieksperdid... :angry :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 05:02 
Kasutaja avatar

no krt, et rehve järjepidevalt lambist läbi torgata peab ju mingi süü olema ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 05:20 
Kasutaja avatar

nope..piisab sellest kui mõnel omandab aerodünaamiliselt vile kuju see kaalikas mida kahe kõrva vahel hellitavalt peaks hüütakse ja ongi ants...võib uskuda pole palju vajagi
Minu puhul süü puudub kuna ma tunnen õismäelt ainult paari üksikut inimest ja kõik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 05:24 
Kasutaja avatar

no kojamehed bemmivihkajad on ikka imelikud inimesed küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 08:59 
Kasutaja avatar

Mul juhtus asi 79 maja ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 12:12 

64 maja on sisehoovis ja seal auto parkimiseks ülivähe ruumi. Ehk tõesti kellegile jäi auto parkimine ette? Ise olen 64 maja ligidal ja siseringil, seal parkimisega veits parem, aga jagelen koguaeg selle parkimsega seal. Küll penisonäridele ei meeldi midagi ja küll pargitakse nii et 3 kohta on võetud. Korra kutsuti ka munitsipaalpolitsei ja trahviti ära kõik minu maja ees olevad autod kellel oli üks ratas kõnniteel. Enda auto jäi küll puutumata, aga vihaseks ajas küll, et trahviti ainult neid autosid, mis olid selle maja ees mille kohta oli väljakutse. Nüüd ongi hea vaadata, kui enda maja eest kõik väga korralikult pargivad ja ülejäänud majad lähevad samas jorus edasi nagu varem ja meil lihtsalt 6 parkimiskohta nüüd vähem. Ütlesin ka munitsipaalpolitseile, kui nad seal pildistasid, et vähe ebaõiglane nii ja lubasin neid iga õhtu kollitama hakata, kui oleks minu auto ka neile ette jäänud. Pealegi pargiti nii et ruumi jagus kõigile, lihtsalt autod olid diagonaalselt. Aga see selleks.

Korra eelmisel sügisel olen seal siseringil pealesattunud tatikatele, kes jooksid auto juurest auto juurde ja lasid rehve tühjaks, põhiline oli veel see, et mingi vanem tüüp jalutas veel nendega kaasas ja jälgis toimuvat. Samuti makivarastele sai peale satutud, aga sellest ka ei saanud midagi, need läksid omateed. Varem, kui mul ka e34-d olid siis hoidsin neid parklas ja oli hea rahulik olla, aga nüüd kui auto kaskoga majaees siis ikka käin aknal vaatamas, et mis seisus on. Korra on isegi öösel sisse meie pere autole sõidetud ja ka teistele seal kandis. Nii, et autoga igav ei hakka siin õismäel. Tasub jälgida ja vaadata kuhu pargid.
Järveotsa on muidugi veel kahtlasem koht, seal mitu korda venna autol sees käidud ning tundub, et seal ei julge autot tasulises parklas ka hoida sest paar päeva tagasi sõitis keegi
sinna ühte parklasse sisse ja rihtis kenasti 3-4 autot ära. Kuskil pole su auto kaitstud. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 16:03 
Kasutaja avatar

Sa mõtled seda laksu vist

Pilt
Pilt
Pilt

Põmst jah, see suht tee ääres...aia äärde kohta ei tahaks :P see hõbedane X5 on mu sõbra oma ja see sai ainult kriimustusi aialt, samas kui Chrysler Voyager sealt kõrvalt virutas löök peaaegu välja rivist....
Ise sihin ikka parklat teest kaugemale :)
See 64 majas oli jah parkimine nagu ta oli...kui 2 tainast ajasid oma autod kõnniteele järjestikku siis oli automaatselt 1 või isegi 2 kohta läinud....diagonaalis parkimine oli inimlik, mahtusid põmst kõik ära...mõttetu on viriseda et rattaga kõnniteel vms...ei ole enam vene aeg et 3 masinat maja ees...tuleb aru saada, muidugi penskaritele on see mõistmatu, nemad loobivad ikka oma saiapuru ja seemneid kuuendalt kapoti peale tuvidele-kajakatele söödaks...
Kuna õu oli suht läbikäiguhoov ka jalakäijatele siis ma arvan et suht tõenäosus oleks just tatikaid silmas pidada...
jube imelik igatahes, mul küll näiteks vabal ajal ringi kõndides naasklit taskus niisama pole :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 16:37 
Kasutaja avatar

siin teemas pikemat aega vaikus,võiks lausa mõelda et naaskli/noa kangelane kadunud,aga kus kurat.täna siis mitte ilus yllatus kui olid juhipoolsed rehvid noaga katki löödud õismäe tee 5 nurgal.krt kyynarnukist sellisel käed maha lyya raisk ma ytlen.taaskord päeva sisustada peavaluga,uute rehvide ostuga,kindlustuseja politseiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 19:43 

rehv pipragaasi täis :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 20:27 
Kasutaja avatar

nädalake-paar tagasi oli mul sõbrannal Õismäe tee 53 juures nuga rehvi virutatud...tea kas on isik vahetunud või naaskel ära kadunud :think
Igatahes, silmad lahti!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 23:58 
Kasutaja avatar

Viimase aja naljadest võin õelda niipalju, et ma avastasin üks hommik oma auto esiklaasilt mingisugused nn. nätsukleepsud, auto piltidega, päris tükk tegu, et neid sealt maha saada. Rehve lõigutud mul juba kaks korda... mulle tundub asi juba isikliku vaenuna. Ehk on sama inimene keda kahtlustan aga ma arvan, et nii loll ta nüüd ka ei ole... tegu siis Roland Luigega... aga see selleks... mustamäest niipalju, et ise elan siin ja autot pargin õismäel kuna vanavanemad elavad seal (pean seda kanti ohutumaks) ... siin mustamäel aga lasti mul veljed makroflexi täis, päise päeva ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 00:25 

ise ei ole veel rehvilõikurite ohvriks sattund kuid 3x ptüi, aga olen ostnud, soodsalt sain läbitorgatud rehvidega auto, ja mis kõigeparem 3 rehvi olid korralikud naelad all ja 1 oli sile varuratas ja see 1 oli terveks jäetud, ja ülejäänutel pikk 5-10cm noalõige sees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 00:44 
Kasutaja avatar

Krt Õismäe on ikka tore kant küll siinsete juttude järgi. Ei kujuta ette ka, kes selliseid vägitükke suudaks korda saata. Siin Mustamäel Tammsaare teel, ptüi-ptüi-ptüi, selliseid tegusid õnneks korda pole saadetud, vähemalt minu teada.

Aga jah, meenub üks seik Õismäe kandist sellega seoses. Eelmisel aastal vedasin mingi aeg pitsasid laiali ja ühe Õismäe tee maja ette keerates peatas mind vastutuleva BMW juht (tšurka) ja ütles midagi stiilis, et kui ma koju tagasi jõuan ja sa, võõras, kuskil minu maja ees pargid, siis me maja poistega tuleme ja teeme su autole haiget. :wink: Nojah siis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 66 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis