Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Must kast kohustuslikuks?
PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:47 
Kasutaja avatar

Milleks siia näiteid keegi peaks tooma. Ise olen 110%kindel, et mingitel aegadel mind on pealtkuulatud(tean seda). Asi pole ju minu tegemistes, näiteks piisab sellest, kui sa suhtled aeg-ajalt oma vanade tuttavatega, kes pakuvad huvi organitele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:52 

Turbiinipoiss kirjutas:
Teie, keda on pealt kuulatud ja muud ägedat värki tehtud äkki toote reaalsed kirjeldused mitte mingid umbmäärased "ei te ei tea ikka kuidas asjad käivad". Mina oleks küll huvitatud põnevast lugemisest. Kõik saab alguse siiski inimesest endast ja tema tegutsemisest. Kui kellegi vastu tunneb huvi politsei, KAPO siis vaadake kõigepealt peeglisse mitte ärge kukkuge vandenõuteooriaid rääkima.

Mis põnevust sa otsid ? Kui sul tydrik on, kingi talle Iphone ja lisa väike app:
http://www.iphonetrackingapp.com/
Ja põnevust jätkub kuudeks :D
Kui suureks saad ja ambitsioonid kasvavad, küllap ka siis teatud organid huvi hakkavad tundma, kui "lamba" moodi elulõpuni vegeteerid, siis vast mitte.
Vandenõuteooriad ei sünni nagu seened peale vihma !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:54 
Kasutaja avatar

Sellisel juhul küll. Kui sinul pole millegi pärast muretseda siis miks põdeda kui tuttavaid pealt kuulatakse? Järelikult on nad millegagi silma paistnud. Ja sellisel juhul on pealtkuulamine ju põhjendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 21:55 
Kasutaja avatar

mis asja te mõttetul teemal ikka heietate... ei lähe see läbi ei meie riigis ega üheski teises riigis...

udu ülesajamine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 22:18 

Lõpuks on ühendatud politsei andmebaasiga, kihutad kuskil ning järgmine päev on kiri postkastis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 22:25 
Moderator
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Milleks siia näiteid keegi peaks tooma. Ise olen 110%kindel, et mingitel aegadel mind on pealtkuulatud(tean seda). Asi pole ju minu tegemistes, näiteks piisab sellest, kui sa suhtled aeg-ajalt oma vanade tuttavatega, kes pakuvad huvi organitele.

Ja jumal tänatud, et sind pealt kuulatakse kui sa mingite "huviorbiidis" olevate isikutega suhtled. See on ju täiesti normaalne ning ma pigem imestaks, kui seda ei tehtaks. Kuidas krt sinu arust siis kriminaale kätte saadakse? Politseid istuvad laua taga ja panevad kaarte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2011 22:52 
Kasutaja avatar

Kust tuleb üldse arvamus, et must kast reaalajas jälgimisseade on?

Jutt käib seadmest, mis talletab mällu auto kasutuse. Peale liiklusõnnetust saab sealt maha lugeda teavet kiiruste, manöövrite jms vajalikku infot. Teie "õnneks" käib see toiming juhtmega, mitte juhtmevabalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 00:43 
Eliit
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
Teie, keda on pealt kuulatud ja muud ägedat värki tehtud äkki toote reaalsed kirjeldused mitte mingid umbmäärased "ei te ei tea ikka kuidas asjad käivad". Mina oleks küll huvitatud põnevast lugemisest. Kõik saab alguse siiski inimesest endast ja tema tegutsemisest. Kui kellegi vastu tunneb huvi politsei, KAPO siis vaadake kõigepealt peeglisse mitte ärge kukkuge vandenõuteooriaid rääkima.

Vaevalt, et keegi hakkaks sellisest asjast avalikult rääkima. Peab ikka paras imbekas olema, et mingeid "reaalseid kirjeldusi" tuua. Tean seda süsteemi natuke....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 00:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Mis see süsteem siis on? Sind kuulatakse pealt, peale vale lauset hüppavad mehed maskides akendest sisse, veavad kuskile punkrisse, vett näkku ja pressivad mingi "tõe välja" ja kui sellest midagi kellelegi räägid, siis kõrvaldavad kogu su suguvõsa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 01:12 

skyaudi kirjutas:
OMG, ma juba kujutan ette, kuidas B-C ja MarkoC autoga koju sõites teevad lisa ringe, käed värisevad, higi tilgub, et kindlalt veenduda, et keegi ikka ei jälita, telefonidega rääkides kasutavad mingeid koode, kodu akendel mustad kilekotid ees.

Ettekujutusvõime on sul hea . Aga see lõbu ongi töömesilastele jäetud kogu asja juures :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 01:14 

Noja siis kui mõni KAPOtnik saab teada, kuidas Sa Tuti-Teelet panid möödunud nädalavahetusel nii et seinad ragisesid? :bs

Kui juba sõbrale rääkida sellistest asjadest, mis peaksid privaatsed olema, siis üsna savi ka kui keegi teine kuuleb või mitte?
Praegu üritatakse teha inimeste "vandenõuteeoriatest" ja kõigest muust mingi pseudoprobleem, mida reaalselt pole olemas. Ma kahtlen, et siinsed kasutajad kõik on niivõrd "musta minevikuga" või vabal ajal mafjosnikud, et kohe tekiks mingi probleem, kui isegi kuulataks.

Tõsi, seaduslikult tuleb alati praegu teavitada kõiki, keda pealtkuulatakse (ka siis, kui kuulatakse su tuttavat, kellega sa telefonitsi suhtled). Kuigi meie praegune õiguskantsler rääkis, et see on üsna vaba seadus ja seda üritatakse ka lähiaastatel muuta rangemaks, et pole nii, et puhtalt suusõnaliselt ja SMS'i teel saadab kohtunik "jah, võid kuulata" ja nii ongi..

..aga eks kui asi reaalsuseks peaks muutuma, eks siis muutub niikuinii nii palju. Loodan, et ka paranoilised inimesed hakkavad hiljem kritiseerima kui tuleb reaalne mats kellegagi ning endapoolt väljalülitatud must kast ei fikseerinud õnnetust ja seega tuleb kümneid tuhandeid matta auto alla enda rahast, mitte kindlustuse..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 01:28 

skyaudi kirjutas:
Haha, mis jutt, rämedad mafioosod, peab ikka ptsis elu olema, et selliste asjade pärast põdeda.
Tee nüüd närvirahustuseks järgmine õlle lahti ja usu, et mitte kedagi ei koti su närune elu.

Mis jutt ? Mul pole midagi põdeda ja suht pohh sellest teemast, oma autosse igastr jullasi panna ei lase, kiipida ei lase enanst ja oma privaatseid kõnesi ka kellegagi ei jaga, pole nagu kellegil vast põhjust ka. JA nüüd pean sind veel kurvastama, täna ma õlle najal makse ei maksnud meie ristiisadele, kellele sellised jullad kasulikud on :D

Kas see oli hiljuti hollandis, kus Tom Tom avaldas riigile oma logid, mis firma oma satnavidest kokku kogus ja peale seda topiti just nende logide põhjal rahamasinad kiiruskaamerate näol just neile teelõikudele, kus seda kõige rohkem esines.
Jällegi üks huvitav seik sellistest vidinatest lihtsalt ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 08:28 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
OMG, ma juba kujutan ette, kuidas B-C ja MarkoC autoga koju sõites teevad lisa ringe, käed värisevad, higi tilgub, et kindlalt veenduda, et keegi ikka ei jälita, telefonidega rääkides kasutavad mingeid koode, kodu akendel mustad kilekotid ees.

:hail Pole ennast peitnud kunagi kellegi eest...ega pea ka tulevikus seda tegema.
Minu poit on selles, et igal inimesel peab olema privaatsus. Varsti jõuame sinna, et kõik inimesed on 24/7 kuskil ekraanil nähtavad. Lähed sitale-ment vaatab ekraanilt;paned naist-jälle vaatab;............

Ja mingeid "ringe/haake" ma ei tee-minu elukoht on nüüd küll kõige vähem salastatud asi siin riigis, nagu ka minu tel. numbrid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 09:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Lükkame nüüd off-topicut veidi vähemaks, eks? Ja PALUN, igas asjas ei pea olema üks ja ühtne süüdlane: Keskerakond. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2011 12:37 
Kasutaja avatar

kas siinsamas foorumis ei pakutud analoogset jubinat kasutajatele müügiks. Võin eksida , aga selles teemas kirjeldati ainult positiivselt toda jubinat.
Võimaldas tagnatjäerele masina diagnostikat ja iseenda sõidu vigu analüüsida. Isegi kaamera oli küljes.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis