jonathan kirjutas:
Mina arvan nii: koos käisite, koos maksate. Oma asi, et enda autoga olid. Kui nüüd selle ajaga autol midagi ei juhtunud, siis ei ole ju mure väga suur. Kui ainult teised maksavad, siis ma näen siis väikest lisateenimist, kuna reaalselt ei kulunud sul ju auto korrashoidmisele üle 2000 eegu.
ma pean ka oma seisukohta muutma, kune eelnevalt polnud teadlik auto vigastustest ja läbitud kilometraaz ka eksitas.
Ehk siis ikkagi jagada kolme peale, kuna jah 8000km läbi sõita ei ole mingi naljaasi. Kuna ise pidevalt roolis, siis see ikka kurnab ja heameelega istuks isegi kuskil tagapingil ja vahiks loodust või näpiks niisama. Mina seletaks veel niimoodi, et iga läbitud kilomeetriga tuleb hooldus aina lähemale ja kes selle siis peab maksma? SINA. ja mida rohkem sõidad, seda tihedamini käid hoolduses ja seda rohkem maksad raha. ja kindlustus vajab ka maksmist, kindlasti pesu vaja autole ja veel palju muid kulusid, mis kaasnevad auto omamisega.
Endalgi üks sõber selline, kes 32 aastat vana ja lube/autot pole. iga kord kui kuhugi minek, siis tüüp nutab jälle, et tule võta mind ka peale, kuigi elab minu majast 2km kaugusel ja saaks ise ka kohale jalutada. Närvi ajab vahest