wirx kirjutas:
Kumb siis ohtlikum on, kas iga päev sõita 40km/h+ või korra aasta jooksul sirgel maanteel 100km/h+
Savisaare karistustest on näha, et ta tegeleb sellega suht iga päevaselt - mina, kes ma olen omanud alates aastast 2003 pidevalt autosi, millel 100 tuleb ette sekunditega ning 200km/h jõudis mõni 10 sekundi kanti, ehk siis väga kiirelt, olen saanud viimase 10 aasta jooksul 4 trahvi kiiruse eest, 2tk neist öösel 4-5 paiku linna alasse sisse sõidul +23km/h kanti, 1tk möödasõidul +27km/h kanti ning 1tk ajutistel(vältasid mõni tund) "teetöödel" +21km/h kanti. Mitte ühtegi korda pole ma toetanud menti, kes peatab mind selleks, et oma taskusse raha panna, iga aastas sõidan ~40000km. Kuidas on võimalik, et mingi täissöönud linnapea, kes sõitmisest ei tea midagi, omades säästu mersut, mis 0-100ni teeb 8-9 seki suudab selle aja jooksul korduvalt rohkem ning palju suuremate kiirustega vahele jääda? - Põhjus lihtne, mitte mina ei peaks siin illegaalses streetrace kihutajate foorumis kirjutama, vaid hoopis tema. Ainus millega riik suudab sellist pässi veel mõjutada on vangla ja kui see ei mõju, siis pikema ajalisem kongis istumine.
Mis kasu ghozt sina sellest saad, kui mõni mõrtsukas narvas vangi pannakse, sind ta ju nagunii ära ei tapaks?
Issand kui labane tekst.
* millest järeldus, et iga päev 40km/h. See, et tal on 3 teadaolevat karistust aastast 1999 ja üks "mitteteadaolev" aga salajane Reporter teab?
*aastast 2003 load, seega on sul need olnud kaheksa aastat. Aga mitu korda sa tegelikult oled kiirust ületanud? Ei loe see, mitu korda jääd vahele, vaid loeb see, mitu korda teed.