Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Savikas kongi kihutamiste eest!
PostitusPostitatud: 27.09.2011 16:48 

RoomstaRaida kirjutas:
kui savikal võetakse load ära. kas ta siis peab uuesti eksami tegema?

Kui tal võetakse load ära 6-12 kuuks, peab ta sooritama teooriaeksami vabalt valitud ajal (st võib seda teha seda nt 4-ndal või 9-ndal kuul).

Kui tal võetakse load ära 12+ kuuks, siis peab ta sooritama teooriaeksami vabalt valitud ajal ning sõidueksami pärast karistuse lõppu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 17:04 
Kasutaja avatar

mx7k ees müts maha. väga hästi lahti seletatud.

üks oluline asi veel, millele ma tähelepanu pööraks, on see, et vanad rikkumised kuupäevade põhjal on aegund, seega seaduses võib seda tõlgendada kui "esmase/puhta" poisina, kes esimest korda eksis.

üks postimehe kommentaar.
Tsiteeri:
Kuna tegemist on isikuga, kellel on varasemaid rikkumisi, millest võib järeldada süstemaatilisust ning varasemad rahalised karistused ei ole suutnud mõjutada inimest seadusekuulekale käitumisele, siis tuleks tõsiselt kaaluda aresti kohaldamist.

samas seda mõtet ma poolndan. jah muidugi, ma räägin endale vastu hetkel, AGA see on siiski iseloomustus ta käitumise kohta. äkki tambiks see mõistuse koju.

aa no et keegi tõsimeeli loodab, et selle eest Ets kongi pandaks on kergelt uhuu peast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 19:37 
Eliit

Siin teemas on liiga palju Savika fänne mulle tundub.

Hommikul just raadios rääkis, et miski tsiklivend sai 3 päeva aresti ja 6 kuud lubadeta kui 90 alas sõitis 190kmh vms.. Okei, ületamine oli suurem kuid väidetavalt oli tal ka puhas leht ennem. Seega mingi 2 päeva aresti ja 3 kuud lubadeta võiks Saviets olla küll.

Aga igatahes ma teen pakkumise.
Savisaare reaalseks karistuseks kujuneb ainult umbes 318euri trahvi ja ei mingeit lubadeta kuid ega areste.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 19:56 

Iff kirjutas:

100+ km/h ületus käib Liiklusseadus § 227 lg 4 kohta, 47km/h aga §227 lg 3 kohta.

ehk 41-60km/h ületus: kuni 200ühikut, arest ja kuni 12 kuud load
ehk 60+ ületus: kuni 300ühikut, arest ja kuni 24 kuud load

Ehk siis umbestäpselt saaks maksimaalselt "2 päeva vangi" (jube vang küll, istub eeluurimises ära pigem, üksinda).

Aga armas, et pead mind Savisaare fänniks... sa vist loed ülerea postitusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 19:59 
Kasutaja avatar

Mis te siin saate nyyd sellest , et kambakesi materdate teda.
Teises teemas kirute politseid , et teeb teile ja tuttavatele trahvi ,ning karistab liiga karmilt.

Mis see meie asi on palju ta saab. M6tetu halba soovida teisele inimesele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 20:06 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:

Hommikul just raadios rääkis, et miski tsiklivend sai 3 päeva aresti ja 6 kuud lubadeta kui 90 alas sõitis 190kmh vms.. Okei, ületamine oli suurem kuid väidetavalt oli tal ka puhas leht ennem.

http://www.reporter.ee/2011/09/27/211-k ... vangistus/

ma ei ole kahjuks edgari fänn, ma pean silmas ausat karistust. mis oleks õiglane. Ps, ma näeks väga hea meelega Edgarit türmis, aga seda kahjuks ei juhtu nii või naa. samas väike lootus tekkis. http://www.reporter.ee/2011/09/27/savis ... ga-vahele/ kuula 50 sekundit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 20:20 
Kasutaja avatar

juutidel on vanasõna, et las esimese kivi viskab see kes on ise patust puhas, linnapea poolt äärmiselt kohatu käitumine selliselt kiirust ületada, kuid "tänavakiirendajate" foorumis vägagi veider antud üritust promoda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 21:14 

Ma ei saa aru, mis head see sulle teeb, kui savikas kongis mõne päeva on. Mind küll ei huvita, mis karistuse tema saab, minu elu see paremaks/halvemaks ei muuda. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 21:16 
Kasutaja avatar

No inimesel oli äkki kiire! A kust te teate?

Burešini kiiruse ületuse eest kongi panna on umbes võrdeline sellega, kui Ustimenkole sarimõrvadele eelnenud ebaseadusliku piiri ületuse ajal Narva jõkke urineerimise eest suuline hoiatus teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:11 
Kasutaja avatar

Ja Toobal ka kaasa, raisk! See veel hullem tegelane kui ets ongi. Üldse ei seedi. Pohh mille eest, a kinni tuleks saata :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:16 
Kasutaja avatar

Kumb siis ohtlikum on, kas iga päev sõita 40km/h+ või korra aasta jooksul sirgel maanteel 100km/h+
Savisaare karistustest on näha, et ta tegeleb sellega suht iga päevaselt - mina, kes ma olen omanud alates aastast 2003 pidevalt autosi, millel 100 tuleb ette sekunditega ning 200km/h jõudis mõni 10 sekundi kanti, ehk siis väga kiirelt, olen saanud viimase 10 aasta jooksul 4 trahvi kiiruse eest, 2tk neist öösel 4-5 paiku linna alasse sisse sõidul +23km/h kanti, 1tk möödasõidul +27km/h kanti ning 1tk ajutistel(vältasid mõni tund) "teetöödel" +21km/h kanti. Mitte ühtegi korda pole ma toetanud menti, kes peatab mind selleks, et oma taskusse raha panna, iga aastas sõidan ~40000km. Kuidas on võimalik, et mingi täissöönud linnapea, kes sõitmisest ei tea midagi, omades säästu mersut, mis 0-100ni teeb 8-9 seki suudab selle aja jooksul korduvalt rohkem ning palju suuremate kiirustega vahele jääda? - Põhjus lihtne, mitte mina ei peaks siin illegaalses streetrace kihutajate foorumis kirjutama, vaid hoopis tema. Ainus millega riik suudab sellist pässi veel mõjutada on vangla ja kui see ei mõju, siis pikema ajalisem kongis istumine.
Mis kasu ghozt sina sellest saad, kui mõni mõrtsukas narvas vangi pannakse, sind ta ju nagunii ära ei tapaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:23 
Kasutaja avatar

Teemat ei viitsi lugeda aga :

a: teie mõttetu pööbli ja rahvarämpsu arvamusest ei sõltu MITTE MIDAGI
b: sama mis esimene
c: isegi kui kaotab load, saab maksimum trahvi maksid sina selle kinni
d: isegi kui on vangis,mis vahet seal konkreetselt on, mitte midagi kõige vähematki sellest ei muutu,ei juhtimises,ei tema suhtumises, ei mite milleski
f: who cares ? ise kihutate samamoodi ja jääte vahest samamoodi vahele ja mind ei koti - niikaua kuni sõita oskate
x: poliitika on manipuleerimiseks

edit: jälle jõudsid ette :D wirx,eks vahelejäämine sõltub juhusest, ma ületan korduvalt nädalas 200 piiri suva hetkel, seda küll alati ohutult teiste jaoks . Eks kiiretel autodel on omad lõbud. Ja nendest ei saa kunagi aru 75kw säästupillide omanikud :)

:?

Viimati muutis Inferno, 27.09.2011 22:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:26 
Moderator
Kasutaja avatar

viskan korraks pisikese OT ka vahele, mingil määral on see teemaga siiski haakuv.

mulle meenus hr. linnapea Mercedes'ega üks naljakas mõte. olen märganud, et kiirabi- ja tuletõrje autodele on taha kleebitud "See auto on soetatud maksumaksja raha eest. AITÄHH!"
Savisaare Mercedes'ele tuleks taha kleepida "See auto on soetatud maksumaksja raha eest, seega minge p#!se!" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:28 

wirx kirjutas:
Kumb siis ohtlikum on, kas iga päev sõita 40km/h+ või korra aasta jooksul sirgel maanteel 100km/h+
Savisaare karistustest on näha, et ta tegeleb sellega suht iga päevaselt - mina, kes ma olen omanud alates aastast 2003 pidevalt autosi, millel 100 tuleb ette sekunditega ning 200km/h jõudis mõni 10 sekundi kanti, ehk siis väga kiirelt, olen saanud viimase 10 aasta jooksul 4 trahvi kiiruse eest, 2tk neist öösel 4-5 paiku linna alasse sisse sõidul +23km/h kanti, 1tk möödasõidul +27km/h kanti ning 1tk ajutistel(vältasid mõni tund) "teetöödel" +21km/h kanti. Mitte ühtegi korda pole ma toetanud menti, kes peatab mind selleks, et oma taskusse raha panna, iga aastas sõidan ~40000km. Kuidas on võimalik, et mingi täissöönud linnapea, kes sõitmisest ei tea midagi, omades säästu mersut, mis 0-100ni teeb 8-9 seki suudab selle aja jooksul korduvalt rohkem ning palju suuremate kiirustega vahele jääda? - Põhjus lihtne, mitte mina ei peaks siin illegaalses streetrace kihutajate foorumis kirjutama, vaid hoopis tema. Ainus millega riik suudab sellist pässi veel mõjutada on vangla ja kui see ei mõju, siis pikema ajalisem kongis istumine.
Mis kasu ghozt sina sellest saad, kui mõni mõrtsukas narvas vangi pannakse, sind ta ju nagunii ära ei tapaks?

Issand kui labane tekst.

* millest järeldus, et iga päev 40km/h. See, et tal on 3 teadaolevat karistust aastast 1999 ja üks "mitteteadaolev" aga salajane Reporter teab?

*aastast 2003 load, seega on sul need olnud kaheksa aastat. Aga mitu korda sa tegelikult oled kiirust ületanud? Ei loe see, mitu korda jääd vahele, vaid loeb see, mitu korda teed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:35 

Eh

Ei ole mõtet ja usutavasti saavad ka pulti käes hoidvad poliitikud aru, et ei ole kasulik Savisaarele aresti kiiruseületamise eest määrata. Tal ei ole häbi, tema valijad õigustavad tema käitumist, mistahes ta ka teeks ja viimaseks, see teeks temast veel märtri- kes kolm päeva ära istuks ja siis veel suuremaid lollusi Tallinna linnas ja Keskparteis edasi korraldaks.

Vangi tuleks ta muidugi mõista, riigireetmise, rahvuste vahelise vaenu õhutamise jpm eest. Pole küll kursis ja ei viitsi otsida kuiu kauaks aga kauemaks :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis