Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 31 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto müümine Venemaale
PostitusPostitatud: 04.10.2011 21:40 
Kasutaja avatar

Kuna autoks on küllaltki rariteetne SAAB ja selle profiili(http://vk.com/id1033609) järgi on see mees SAABide fänn(juba avataripildil SAAB taustal), siis ei karda ma mingeid hämaraid diile või peale-piiripunkti-mahakoksamisi.

Mul on auto, tema on huvitatud. Vaja leida odavaim moodus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 21:44 
Kasutaja avatar

Ega ma loll pole, et müümise pärast müün :P

Kui ei osteta, sõidan edasi. Ei lase hinda alla kuna seljuhul ei võida ma selle diili pealt midagi. Eesmärgiks on ikka kasummi teenimine ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:00 
Kasutaja avatar

Huvitav , sama vend on ka minu Saabist huvitatud ning väitis, et toomine läheb 5000€ asemel hoopis 10 000€ maksma. :)

Tsiteeri:
As you know the approx custom fee for this car 10000 Eur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:25 

Unusta see Venemaale müük nüüd ruttu ära.
Samanimeline tegelane väsitas mu sõpra paar päeva tagasi analoogse jutuga.
Autoks on 2002 Opel Vectra.
Jahus ka midagi tollidest ja raskest elust :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:39 
Kasutaja avatar

Ma olen ka arvamusel, et seda inimest ei maksa väga tõsiselt võtta oma soovidega. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:51 
Kasutaja avatar

ok :D

Soomlane oli ses mõttes asjalikum, et käis lausa autot vaatamas ;)

hea, et info liigub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 23:40 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
Tollimaksuga seal on küll miski teema, et päris kõrge värk. Venkud tahavad oma autotööstust elus hoida, sellepärast nad ei taha Euroopast eriti veel kasutatud autosid sisse. Duumas keegi opositsioonist veel küsis, et miks te oma rahvast tappa tahate, sest 10a vana Passat on kordi turvalisem kui uus Lada...

khmkhm, aga selleks peab olema tõsine lapsemeelne, et seda juttu uskuda, et kedagi seal kotib Lada saatus. Suur tollimaks on lihtsalt vääga kena kopikas, mis kukub riigi rahakotti. Saksast Venemaale autot tuues ei võida praktiliselt midagi(räägime näiteks 3 aastast vanast bmw-st), küll on aga auto seisukord midagi muud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 23:56 

Tollimaks riigi rahapada täitma mõeldud on kindlasti, ent Lada saatuse kohta öelduga ma ei nõustu. Kotib paljusid, eesotsas herr Putiniga, kes meeleheitlikult marki promob, sinna riigi raha süstib... ja vormelitele kalli raha eest reklaami soetab ( või sinna selle raha eest oma sõitjat topib). Koostööst teiste autotootjatega pole mõtet vist rääkidagi.
Ma vabandan OT eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2011 12:05 
Kasutaja avatar

Väike OT.

Siin on õhtuti tavaliselt näha kuidas 2-3 bussikere treilal läti poole viiakse. Ilmselt kopsitakse nad seal kuskil kokku jälle?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 20:38 

Ümberregistreerimise hinda venemaal ei oska siis keegi täpselt öelda ?
Otsisin aga ei leidnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 00:17 

http://www.autoamigominsk.com/index.php ... &Itemid=17

Ehk tuhandetes eurodes on need tollitasud.

420 kirjutas:
Ümberregistreerimise hinda venemaal ei oska siis keegi täpselt öelda ?
Otsisin aga ei leidnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 12:02 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
insche kirjutas:
Tollimaksuga seal on küll miski teema, et päris kõrge värk. Venkud tahavad oma autotööstust elus hoida, sellepärast nad ei taha Euroopast eriti veel kasutatud autosid sisse. Duumas keegi opositsioonist veel küsis, et miks te oma rahvast tappa tahate, sest 10a vana Passat on kordi turvalisem kui uus Lada...

khmkhm, aga selleks peab olema tõsine lapsemeelne, et seda juttu uskuda, et kedagi seal kotib Lada saatus. Suur tollimaks on lihtsalt vääga kena kopikas, mis kukub riigi rahakotti. Saksast Venemaale autot tuues ei võida praktiliselt midagi(räägime näiteks 3 aastast vanast bmw-st), küll on aga auto seisukord midagi muud.

Lada saatus kotib ikka, kuna seal on ümber Lada vabriku tolle allhankijaid, mis nendes linnades on ainsad tööandjad. Kannatabki kõige rohkem lambi kodanik kes seda A80t ostaks, rikkamad jaksaks juba tolli maksta. Samas on osadel tootjatel juba koostetehased Venes, niiet nood ei pea tolli maksma.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 13:09 

olen isegi näinud kuidas treiladel laiali lammutatud ninasid ehk siis vedukeid veetakse....yhel treilal ca 5 kabiini, teisel mootorid ja kolmandal siis alusvankrid...see siis ilmselt sama teema, et tollimakse vältida, kuskil kohapeal tõstetakse autod jälle kokku...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 14:04 

soojendades vana teemat...
mulle helistati täna samuti venemaalt ja uuriti tsikli kohta,mida müün. et tulevad kahe päeva pärast järgi jne. küsis veel, et ega ma ei saaks narva tuua ratast. noh,loomulikult ei saa eksole!
igaksjuhuks helistasin maanteeametisse ja uurisin, et mis ohud ja olud valitsevad kui sõidukit venesse müüa. ei osatud sealt muud tarka öelda kuiet kindlasti ostu-müügi leping oleks tehtud kui eesti passiga üle piiri põrutab. ja et on võimalik veel siin kohe ratas arvelt maha võtta ja venedel siis transiit nr soetada, mis maksaks üle 100 euro!
ostu-müügi lepingu alusel peaks siis saama vaidlustatud igasugused võimalikud jamad,mida uus omanik minu numbriga sõites korraldada võib kuniks pole ümber regatud.
ma ei tea...esialgu tundub vist ohutu 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2012 22:02 

Viimasele - seletad neile et võtad arvelt maha ja ostja võtab siis ARK-ist transiitnumbrid, millega saavad Venemaale minna tsikliga. Enamik sõiduautosid kui veokeid, busse läheb Eestist niimoodi Venemaale. Venemaa kodanikud sõidukit enda nimele Eestis registreerida ei saa. Seni kuni auto sinu nimel (ka siis kui ostu-müügileping tehtud), mis siis et võõrandatud müügitehinguga, seni peetakse sõiduki omanikuks sind ja pead iga kord minema tõestama et sa oled auto müünud.
Kui ostuhuvilised mingit jama hakkavad ajama, siis pole tegu tõsiselt võetava ostjaga vaid huviga Venes samade numbritega edasi sõita ja vältida võimalikult kaua tollimaksude tasumist.
Mõne aasta eest oli väga popp, et tehti müügileping aga ümber ei vormistatud ja kehvema seaduskuulekusega tegelased tekitasid selle autoga veel probleeme omajagu eelmisele omanikule.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 31 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis