Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis Eesti riigis toimub ehk inimesed ei arvesta üksteisega
PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:08 
Kasutaja avatar

Pooldan pigem pollarisse avalduse tegemist või kohale kutsumist.
Natuke hale mulje jääb praegu, et auto uksele said mõlgi, üritasid venda korrale kutsuda, jopest kinnivõtmise peale tuli pissi püksi ja nüüd nutad foorumis, et inimesed on pahad...; selline seljataga ukse mõlkimine ei ole ka kõige õigem käitumine, et muidu pole kõva mees, aga kui keegi ei näe, siis natuke oled.

ok, ise pole ma ka mingi alfaisane, aga see juhtum on enda kättevõtmise asi.

Viimati muutis jahimees, 27.12.2008 16:10, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:08 
Kasutaja avatar

Asja point oli vast, et teha sellise käitumise eest on vennale palju..

Kasvõi mingid 2 rehvi tühjaks lasta..vms
Peaasi et ta aru saaks, milline idikas ta on!

Keegi pole ju männikul eviimisest rääkinud..milleks raisata kütust ja aega sellise nõmeduse peale kui saab palju põnevamalt asju teha..(Pärast teise parklaotsa veel passima jääda..) :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:12 
Kasutaja avatar

Ma ei usu et politseist väga abi oleks olnud peale selle, et oleks neid 2tundi oodanud ja siis üksinda seal avaldust kirjutanud kuna teine osapool oleks ammu selle ajaga kodus õlut juba joonud :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:15 
Kasutaja avatar

Muuseas tuleb mulle meelde, et täna hommikul, naist-last maale saates avastasin, et üks samas trepikojas elav molkus oli oma auto parkinud niimoodi, et juhi ja tagumisest uksest eriti sisse ei mahtunudki, kuna mul selg haige hetkel siis pean ukse prakt terves ulatuses avama, et sisse saada. Kuna teine auto oli nö ninaga vastu mu uksi tõmbasin 2-3 korda demonstratiivselt kolaki talle vastu stanget, vahel oli veel numbrialus, et ta tähelepanu tõmmata. Kahjuks tähelepanu sellega ei tõmmanud. Laitke maha või kiitke heaks, igatahes ma lausa ootasin, et omanik kasvõi aknale tuleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:21 

jahimees kirjutas:
Pooldan pigem pollarisse avalduse tegemist või kohale kutsumist.
Natuke hale mulje jääb praegu, et auto uksele said mõlgi, üritasid venda korrale kutsuda, jopest kinnivõtmise peale tuli pissi püksi ja nüüd nutad foorumis, et inimesed on pahad...; selline seljataga ukse mõlkimine ei ole ka kõige õigem käitumine, et muidu pole kõva mees, aga kui keegi ei näe, siis natuke oled.

ok, ise pole ma ka mingi alfaisane, aga see juhtum on enda kättevõtmise asi.

Mis ma oleks pidanud talle paugu kirja panema ja siis ise üleni verisena rahul olema endaga? Palju õnne sulle kui sa kallale läheksid kõigile ja siis ennast uhke mehena tunneksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:22 

Mul sarnane juhtum olnud. Rusikas eisklaasi ja minema! Las maksab oma klaasi kinni siis, ja kas ikka naerab kui juhipiirkonnas äblik on ja avarii teeb kehva nähtavusetõttu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:23 
Kasutaja avatar

Kui sa nüüd alfaisase mõistet teaksid, siis sellist postitust sult poleks tulnud, aga... ei ma pole kuskil öelnud et seal mingit mudamaadlust oleks pidand korraldama, vaid politseiga ühendust võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:25 
Eliit

Oleksid võinud siiski politsei kutsuda. Kui isegi raputamise kohalt poleks nad midagi teinud, oleksid saanud fikseerida uksemölkimise ja healjuhul oleks kindlustus selle sulle hüvitanud. Või äärmisel juhul oleks võinud rehviventiilid välja keerata.

Neid kloune on igalpool. Kui Sakus elasin veel, siis meil kortermajal trepikodade eest käis läbi "kõnnitee" nii et sinna mahtus auto ning 1m jäi veel vabaks jalakäiatele. Vahest hilisõhtutel koju saabudes polnud autot mujale panna kui sinna kõnniteele. Minu trepikoja poolt parkisin ainult mina sinna, teisest trepikojast parkis sinna üks uhke eestlasest vennike ja tema uhke tibin kogusaeg, olgugi, et neil oleks alati olnud ruumi auto mujale parkida. Tegu oli veel üürilistega, mitte püsielanikega. Nii kui mina parkisin auto kõnniteele, tekkisid kojameeste vahele kirjakesed ilge sõimuga. Kui see mees või tibin mulle peale sattus sain ilge sõimu ja kutt kippus pidevalt kallale tulema. Põhjuseks see, et nemad ei saa muidu ära sõita sest ma pargin nad kinni. Teise poole ots oli muidugi alati vaba. Aga noh, kuna politsei käis pidevalt majaees kiirust mõõtmas, siis tegin nendega paar korda juttu. Politsei oli alati mõistev, ning sai aru, et ruumi on vähe ja peab sinna parkima. Kirjakesed soovitasid nad alles jätta. Alati kui politseiga vestlesime, polnud teist osapoolt "kodus", nende aknakardinad aga liikusid küll. Politsei tegi üldiselt selgeks, et kui vennike ajab oma jonni edasi siis tulevad nemad ja teevad nii temale kui ka mulle trahvi kõnniteel parkimise eest, aga kui vennike rahuneb maha, siis lubavad nad meil edasi parkida seal. Kuna mina trahvi ega vennikese ähvardustest "lasen su auto ära viia kui veel mu kinni pargid, sest ma ei viitsi enda autot eest ära ajada, et mu naine parkimiskohast ära saaks sõita" ei riskinud, hakkasingi kaugemale parkima. Viimaseljuhul oleks pärast tulnud veel treileri tasu ning parklatasu maksma hakata jne. Kutt ja tema tibin olid veel nii uhkust täis, et õiendasid majas juba 15+a elanud pensionäridega, et miks neil on vaja oma koeri majaümber jalutada, et sellejaoks on olemas metsad jne ja et memmekesed kes mööda seda kõnniteed jalutavad lähevad vastu nende autosi jms. Üldiselt olin targem ja andsin järele. Pärast oleksid ehk mul rehvid tühjad olnud või mis iganes. Muidugi, kangekaelne nagu ma olen, poleks ka siis seda asja nii jätnud ja kohe politsei kutsunud, aga kui hommikul tööle või kooli kiirustades avastad, et rehv on tühi siis on ajakadu meeletu.

Ja jõululaupäeval Keilast Saue poole sõites, seal surnuaia juures on pikk sirge. Vastu tuli autode kolonn, ja minuga Saue poole liikus samuti pikk autode rivi. Vastassuunast tuli üks vahtralehega A klassi mersu kes tõmbas teeserva ning ilma suunata tegi tagasipöörde keerates esmalt ette tema tagant tulevale kolonnile ja kohe ette minuga koos liikuvale kolonnile, otse minule ette. Ei mingeid suunatulesi ega midagi. Siis venis ta rahulikult 70ga kuni Saue viaduktini. Seal sai lõpuks temast mööda sõidetud ja vend näitas keskmist sõrme :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:51 
Kasutaja avatar

endal ka autol küljed ära taotud ustega ja stangedele tekkinud imelikud kriimud..seepärast nüüd väldin selliseid parklaid ja kui tõesti muidu ei saa siis pargin auto võimalikult kaugele.
Aga kas pole võimalik neid idikaid korrale kutsuda, kirjutades üles auto nr-i ja kuupäeva millal asi toimus ning teha politseisse avaldus? Või nähes kui jobukakk seda teeb, öelda talle et maksad kohe sulas remondi kinni või läheb asi edasi politseisse ja kindlustusse?

Ja ega sellel maadlemisel mõtet pole, katsu sa seda pekihunnikut maha vedada, või vajub endale peale. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 16:54 
Kasutaja avatar

Tasub meeles pidada, et parklad on eraomandis ja kui ta pole õuealaks kuulutatud siis on kindlustusega, kasko puudumisel, kehvasti ehk igaüks vastutab enda eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 17:29 
Kasutaja avatar

Igasuguse madala enesehinnaguga tüübi pärast pole vaja tema tasemele ka laskuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 17:45 
Kasutaja avatar

No vaata asja sellest küljest, et kui sa konkreetselt tal küljepeegli näiteks küljest ära lööd, siis on see otsene ja tahtlik teise vara lõhkumine ja pärast kutsutakse sulle pollar. Kujutan ette selle tüübi teksti politseile, et "mul ema kodus invaliid, poolpime, kopsupõletikus, tulin apteeki talle rohtu rahulikult ostma ja võibolla läksin uksega teise auto pihta, aga tema kohe lõi peegli küljest ära, niuviu," ja oledki sina hoopis süüdlane.

Pealegi ma usun, et kui politseisse helistades räägid, et tüüp tuli mõlkis parklas auto ära, tema korrale kutsumisel järgnes sinu vastu tahtlik rünnak ning sündmuskohalt lahkumine, on neil piisavalt ajendit et välja sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 18:08 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
politsei poleks selle pärast väljagi sõitnud. olen selles suht kindel.

Tulevad küll kui pole "tippaeg" (reede-laupäeva öö kui on niigi palju tegemist). Peab veenvalt rääkima lihtsalt. Palju väiksemategi asjade pärast sõidavad välja isegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 18:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Menti poleks ma kutsunud aga niisama jätmine hakkab ennast hiljem piinama.
Kui mehe vastu ei saa ja tema sinu autot rikkus siis ilmselt oleks tagasi teinud moel või teisel, et paksule ka poest väljudes meelde tuleks. Kui su autol aga nähtavat viga ei tekkinud siis saadaks venna niisama üle t..a.

Kuna selliseid inimesi on liigagi palju siis ongi mul nüüd igapäeva auto ja närv hulga rahulikum (Äsja värvitud porschega otsisin tõesti parkimiskohti parkla nurkades :D )

Viimati muutis Son, 28.12.2008 01:35, muudetud 1 kord kokku.
Olgem roppustega ivakese tagasihoidlikumad. Ikkagi avalik foorum ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2008 18:57 
Moderator
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
muidugi kisub teema vist parajalt idanaabrite tagakirumiseks ning lõpuks nagunii jälle suletakse/kustutatakse või mida iganes aga tõesti - ei jõua mulle kohale kuidas teatud inimesed ei oska teistega arvestada.

Eks see puhas mõtlematus ole. Seni kuni neil endal rahakotist kroonigi ei lahku, siis pole neil ka põhjust sellele tähelepanu pöörata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis