Nixon kirjutas:
Lugu siis järgmine.Sõitsin siis pühapäeval 9.10.2011 Tallinn-Tartu suunal rahlikult.Kõik oli ilus kuni esmaspäevani 17.10.2011 kui tuli trahviteade 42€ kus 90 alas olin väidetavalt sõitnud 109KM/H kuid olen kindel ,et sõitsin lubatud kiirusega.Juhtus see 123,4 kilomeetril. Kaamera ei teinud välku ega midagi. Tuttaval sama kaameraga 5.10.2011 juhtus sama asi . On sama kaameraga või üldse sarnane lugu juhtunud kellelgi ? Ja kuidas edasi käituda?
tuttav teema. Eelmine nädal laupäeval (15.okt) sõitsin sinna sisse. Kohe peale adavere on 90 märk, mida ma ka märkasin, aga kaamera alas võis mul kiius uuesti olla 100+5 km/h. Sain sähvaka ära. Kuna mul trahviteated lähevad teise linna siis hakkasin esmaspäeval Ametlike teadeandeid jälgima.
Ning kohe avastasin:
03.10.2011 Tallinn - Tartu - Võru - Luhamaa maantee 123.4 kilomeetril, kus lubatud suurim sõidukiirus on 90 km/h sõitsin sõidukiirusega 97 km/h +/- 4 km/h, millega ületas lubatud sõidukiirust vähemalt 3 km/h.hoiatustrahv summas 9.00 EUR (140.82 EEK).
Ehk nädal enne olin samuti sinna sisse sõitnud. Mida ma muidugi ei märganud. Hea oli , et nädal hiljem sama asi. Sest kirjalik teade ei oleks kohale jõudnud ning mingi aja möödudes oleks juba kohtutäituri kätte läinud. Nüüd ootan ka laupäevast teadet ja pühapäeval tagasi sõites sain vist ühe sähvaka veel.