kaabakaz kirjutas:
Ma tegin hajas, sõimata saad asja eest, mitte niisama. Ise sain väga hästi sõiduõpetajaga läbi, ARK eksamil oli ka kõigil abiks.
Teooria on muidugi teine teema. Seletab ja ajab seal mingit mõttetut pläma. Mina seal teoorias näiteks targemaks ei saanud.
A´la Näitab mingit videot ja siis annab "koduseks tööks" ketta täitmine ja kõik sellega seonduv ära õppida. Võiks ju tunnis ära seletada ja oleks rahu majas. Terve selle aja jooksul ei näinud ma koolis ketast mitte kordagi. Kaarti pole vist üldse mõtet mainida.
Samamoodi oleks osadelel vaja rohkem teadmise, millega nad sõitma lähevad. Mis töötab õhuga, kuidas käigud on, kuidas koormat kinnitada ja blabla
Mul oli põhimõtteliselt kõik vastupidi, sõimata sai selle eest, et kõigepealt ta ütles järgmisel ristmikul vasakule, kui olin vasakule ära keeranud siis sain sõimata, et miks ma vasakule keerasin, sest ta oli täiesti kindel, et ütles mulle keera paremale... Natuke raske oli jääda rahulikuks. OK, üldiselt sain ma kõik asjad tehtud, aga kindlat närvi oli vaja. See oli jahh boonus, et aitas ARKi eksamiga.
Teooria koha pealt, meil oli täidetud kettaid terve hunnik samuti toodi ka kohale kaart koos lugejaga. See jutt kippus seal teoorias jahh ära vajuma ja vahepeal kulus ca 30min mõne pisiasja selgeks tegemiseks. Tehnilist infot oli tõesti vähe aga kes tahab paremini pilti endale selgeks saada soovitan läbi lugeda raamatu "Veoauto õppematerjal"
Muidu käisin seal 2009 suvi ja sõiduõpetajaks oli Arvi.