highrankin kirjutas:
Domina Coral Bay
Suht OK kompleks. Aiaga piiratud ja seal mingi 5-6 erineva klassi hotelli. Ise olin 5* All Inclusive hotellis, ja ei kurda. Eks see Egiptuse 5* on nagu on, aga sealsetest suht parim.
Sai oktoobris seal oldud...soe oli,toit hakkas lõpuks vastu,7/13nest lõpetasid haiglas tilgutite all(pasanteeria).
Minujaoks oli kompleks natuke liiga suur...,et minna sööma,peab seda taf-tafi ootama(territoorium nii suur,et seal liikusid nö liinimarsad). 5* ei olnud..kuigi jah,egiptis pannakse tärne hotelli territooriumi suuruse järgi.AI poolBar-id suletakse päikseloojanguga.alles jääb ainult 1 baar,kuhu siis koguneb kogu see hotell.
Positiivne on see,et meri on sealsamas.
Mina võtsin nö apartamendi/sviidi...peale 3h vahetasin tavalise toa vastu,mis oli suurem ja mugavam

Ega seal miskit viga ka pole...aga polnud päris minujaoks.nautisin oluliselt rohkem naama bays olevat 4* sharm holiday resotri...oli kodune ja hubane.
Kuigi räägitakse jah,et sharmis on domina yks parimatest.pidid paremad olema vaid hilton ja savoy.
Samas,kui käisin sõpra haiglasse saatmas,sattusime nö inglise turistidele suunatud hotelli.hoopis teine asi ja seda positiivses suunas...suur,puhas,moderne jne...
Ise plaanin minna kevadel ka kuhugi...aga mitte egipti...3-4x on rohkem,kui vaja ja kopp ees.Aga vaatan reisi läbi saksa/belgia/prantsusmaa reisikorraldajate...hotellide valik hoopis teine.
GoAdventure on iseenesest tore firma..mina jäin väga rahule teenendusega.
Aaaa,panin tähele,et plaanid minna jaanuaris...no krt,ei soovita..jah seal on ca 25c aga see pole see,sest on julm tuul.käisime ise veebruaris...ja no kell17 tõmbasime kõik dressikad peale ja pikad pyksid jalga...ei kannatanud muidu olla.kohalikud käisib vapsee sulejopedega ja suusapykstega

. öö temp oli siis ca 15 aga ikkagi tuuline.
.