Alles mõned kuud tagasi siin suvel kuulsin samast teemast, ise olen ka ikka aeg ajalt tööl käinud Soomes, kuid pole kunagi selle peale mõelnud, sest seal saab alati mingi panniga käidud.
Minu lugu on aga selline et isa tuli tuttavaga koos üle piiri vaatas et tuttava võttis toll maha, mõtles siis et ah tavaline kontroll, laeva peale jõudes kutt helistas mu isale et kuule auto võetakse käest ära, et täitsa uskumatu lugu öeldi et sa oled 8 aastat Soomes elanud ja töötanud ning makse maksnud pole, küsiti kas on 18000 euri meile kohe anda või jääb auto meie kätte

ja nii ta ilma jäigi
muidu mehel ka üle miljoni maksev auto(margi jätan mainimata). Läks siis aega mõni päev mööda ja isa uuris mingi tuttava käest kelle sõber Soome tollis tööl, et mis värk on, öeldi et sina oma audi pärast muretsema ei pea, et need pidid selliseid autosid seal tollis ainult ära korjama mille eest raha ka saab

, Isetäpselt pole uurinud, kuid tean et mul mõned tuttavad käivad sedasi seal tööl 2 kuud seal, siis tulevad koju jätavad auto siia ning lähevad uuesti 2 kuuks, siis tulevad tagasi ja lähevad jälle autoga ja nii koguaeg kordamööda autoga ja ilma ei tea miks nii täpselt on, pole asjasse süvenenud, mina leian et mõistlik oleks seal mingi 15000se autoga käia, vähemalt pole meeletu kahju kui ära korjatakse ning pealegi selliste vastu seal tollis huvi samuti puudub.