McRicco kirjutas:
mario. kirjutas:
ei ole see BMW diisel kuskilt otsast hea, sama lugu ka selle D-4D'ga. Kuigi ise valiks pigem Toyeri.
BMW suur murelaps on vaakum - voolikud muutuvad kiirelt vahvliks, pihustid ei kannata meie halba kütust ning pole harvad juhud ka kõrgsurvepumba rikked, õnneks nende parandamine pole tuumateadus.
Ketid ei ole mõeldud kestma - 240 000km on BMW näinud ette keti ja selle majanduse vahetuse. Praeguste hindadega üle 1000€.

Ainuke hea asi,et X5 läks ilma eelsüüteta ka veel -15'ga käima iseseisvalt. R4 mootorid ei kesta neil miskipärast.
Samas ökod nad on isegi.
Vb üllatatavad meeldivalt.
Mind painab nüüd, kas BMW hakkab ka lehmasõnnikust salongi tegema?

Priused on kõik enamik lehmasõnnikust kokku pandud ja päris hea minu meelest. 86% autost laguneb ära. BMW'l on seda metalli veidi rohkem.
g000, kui sa uudistega kursis oled, siis juba aastaid tagasi hõigati välja, kuidas BMW projekteerib esiveolist autot ja selle tootmiseks peakski minema nüüd kas 2013 või 2014. Ning kardaan on igal autol, erineval kujul lihtsalt.
Lisaks on esiveoline Mitsu mootoriga BMW juba ammu olemas - Brilliance.
Loe nüüd oma post läbi...jutt on uuema otsa autodest...viga pole autos sita kütte pärast vaid sita kütte enda pärast (loe: kütuseärikad)...240 000tkm on normaalne hooldusvälp, loe mujalt foorumitest kui tihedalt sa hammasrihma vahetama peaks teistel masinatel...bemmi puhul on määratud see vahetus kuskile sinna, tegelikult kestavad ketid-tallad ka edasi sealt...
Vahutad üle teemast mida ei jaga või hoomad poolikult...
Ma räägingi uuema otsa autodest. Lisaks ma ju räägingi kehvast küttest, mis ongi meie über-ärimeeste tekitatud, et lausa tehaseinimesed kohale pidid tulema. Viibisin ise seal juures.
Kuna olen mutrimati, siis mind hinnad ei koti, aga käisin letis küsimas, siis originaalosadega on ketivahetus 2200€ kliendile. Ma hooman palju rohkematki, kui ma pean igapäev neid neetud TDSi pihusteid lihvima ja mässama, et keegi kuskil eesti otsas saaks normaalselt töötavaid pihusteid.. Mul lihtsalt ei ole usku BMW commonraili, seal on palju disainivigu, ja nüüd asendus CP1 ilmselt CP3'ga, mis omakorda lisab diislimehele töötasu, samas ehituselt lihtsam remontida.
M57 on tõesti mootor, mis ka -20 juures läks ilma eelsüüteta. Ja nii on ka õige, kõrgsurvepihustid ei vaja eelsoojendust, kuid kütus on miinuskraadidega paks ja ei pressi seda moosi sealt läbi.
Toyeri diislid meenuvad mulle eelkõige heade sõnadega Hiluxi ja Hiace ajast ja Usku, sinu masin on ka üks päris vastupidav relv.. Aga ma ei kujuta ette, palju need uued vastu peavad. BMW ammendab end kuskil 400 000km juures, siis on kindlasti vaja välja vahetada juba pihustijooks, ja commonraili pump ei pea ka nii kaua. Siinkohal saan mina aind käsi hõõruda. rääkimata veermikust, mis tundub, et pea kõikidel autotootjatel kipub peale 2008.a olema vahvlist..
Aga no,eks võtan oma sõnad osaliselt tagasi ja saame näha, mis saama hakkab. 86% Euroopas müüdavatest autodest kipub juba olema diiselmootoriga, võiks eeldada, et areng jätkub koguaeg paremuse poole, kuid ometi käiakse mitu sammu tagasi.