jokerAudi kirjutas:
Ära tuututa. Sulle isiklikult ütlesin midagi või?
loe nüüd uuesti läbi, mis ma kirjutasin. Siis lülita aju sisse ja loe vajadusel uuesti. Ma ütlesin just seda, et see on vaid
sinu arvamus, mitte mingi absoluutne tõde. Aga mida teed sina? sina käsitled seda enda arvamust kui mingit absoluutset tõde ja tembeldad selle enda arvamuse alusel teiste jutu ibaks. Vot see on nõme ja selle vastu ma kirjutan. Jah, minu arvamus on sinu omast erinev, aga ma ei tembelda sinu juttu seepärast ibaks, ma oponeerin sellele ja minu arvates on see 2,5 TDI väga äge mootor! Aga kui kes iganes selles osas teistsugusel arvamusel on, siis ma ei sõima seda teist lolliks, tema juttu ibaks ja tema koera idioodiks.. või mida iganes; sinu jaoks on minu kirjutis tuututamine, aga tuututamiseks sõimamine on üks võimsamaid demagoogia vorme, millise järgi haaratakse olukorras, kus silmipimestav viha kurku kerkib, kirjatükist aru ei saa ja ei tahagi saada. Ainus, kes siin näkku hüppas ja omadega hakkama ei saa, oled sina. (NB! Nüüd ütlesin isiklikult sulle, äkki saad nüüd erinevusest aru?)
jokerAudi kirjutas:
Lugesin sealt ükspäev autode teste...no anna olla

mis iba. Nt Audi A6 C5 puhul soovitavad 2.5TDI V6 mootorit, esiveo ja multitronic kastiga.
EDIT:
jokerAudi kirjutas:
Siin ongi mõte selles, et igaüks oma arvamust avaldab. Kui minu arvamus on, et see kombinatsioon on iba, siis see on MINU arvamus.
Siin on väga väga suur põhimõtteline vahe. Foorumi mõte on tõesti see, et igaüks avaldab oma arvamust. Sinu arvamus on see, et kombinatsioon on iba. Aga mida sina kirjutad? Täpselt samamoodi nagu sa minule tuututamisejutuga kraesse hüppasid, hüppasid sa ka selle kombinatsiooni soovitajale krasse, kirjutades: "lugesin neid teste - anna olla, mis iba". Teisisõnu sa ütlesid, et "need testid on iba, sest nad soovitavad seda kombinatsiooni" (+ sinu poolt killimine ja ei suuda olla);
Nüüd vaatame korra veel selguse mõttes täpsemalt:
1) testid on iba, sest nad soovitavad seda kombinatsiooni
2) testide kohta pole ühtegi paha sõna öelda, aga see kombinatsioon on täielik iba
kas märkad erinevust? Vot; esimene ongi oma arvamuse tõeks pidamine ja teistele hinnangute andmine selle pinnalt. Teine on see, mida sa ka minu poolt viimati tsiteeritud lausejupis ütled.
919 kirjutas:
Krss, jama ongi selles, et selles ajakirjas hakkab ennamus tööd tegema peatoimetaja.
oli ju kirjas, et 1/3 umbes on Eesti toimetuse rida. ülejäänu on ikka sisseostetud TG formaat ja sisu.
Pika möla vastuseks ja minupoolt selle arutelu lõpetuseks ütlen veelkord- minu arvates on need testid iba ja sellega asi minu jaoks ka lõpeb. Konkreetne kombinatsioon on BS (isiklikule kogemusele tuginedes) ja sellega minu jaoks asi lõpeb. Kes tahab, soetab selle ikka endale. Tore, kui sinu jaoks see mootor on vägev, minu jaoks ei ole. Suudad sellega leppida? Tubli. Kus ma sinu arvamust ibaks tembeldasin? Loe oma jutt läbi enne postitamist ja siis mõtle natuke ka enne, kui postitad. Kui sa ikka ei suuda minu arvamusega leppida (ma ei eeldagi, et sa pead seda pooldama vms), siis mine ravile, tõsiselt.