kalle kirjutas:
Osta omale sierra, või rulliku bemm, elementaarsed tööriistad, mine tee paar ringi põllupeal, küll midagi pessse läheb. Siis see koht, mis läheb, katku lahti, ja vaata, kas saad oma peaga korda. Kui ei saa, või ilmneb mõni takistus, siis tule küsi siin, või margifoorumis, või lihtsalt loe netist. Sul 4 aastat aega risudega jamada, sest teepeale sul nagunii niipea asja ei ole. Sebi kuskilt romulast mingi vana turbo, topi see kuhugi peale misiganes. Küll see kogemus tuleb. Praegu iga probleemi jaoks kuskil foorumis teema või juutuubis video. Ma ütlen ausalt, et mina sind küll garaazi ei võtaks, kuigi ei ela tartus. Krt ma väikse palga eest ostan omale mingid jubinad autole, siis ma panen ise külge need, mitte ei lase sul panna neid. Lõhud ära ka midagi. Lisaks on kogu sellel asjal siuke pedofiili maik juures (ära solvu või nii) Kui kahekesi sinuga garaazis olla, ja kui mingi suurem punt vanemaid dzentelmene on, ja natuke ropumaid nalju teeb, rikub sul psüühika ära, ja vb vanas eas hakkad siin oopc2-eks...Lisaks minetea äkki oled mingi klepto, virutad mingid asjad ära. Kätte neid su käest ei saa, tappa sulle anda ei saa, kaebad emale, ja eks see ole natuke moraalselt vale ka 14 aastast peksta. Nii et katsu ise hakkama saada. ära muretse siin meil siin foorumist 80% on autode koha pealt sama targad kui sa praegu.
Sain natuke naerda ka

Point on sees, imelik vähe on tõesti. Ropud naljad ei kõiguta eriti, kui just mitte veidi pedo moodi. Sest ega ma isegi puhta suuga pole, kui tunnistan

Suvel on jah plaan tagaveoline massin soetada, ja sirtsu või buumer olid jah eelistatud. Aga kui ma ise hakkama ei saa siis saab pärast krt isa käest ka vasta kukalt. Sest ei usu et kõik ise kinni plekkan :S Kuigi enamus ikka oma taskust. Varas pole, selles osas puhta südamega poiss. Aga tahaks enne oma massinat mingeid basic asju teada, sest ma ei usalda veel enda oskusi. Saaks targemate meestega veidi rääkida ja neile küsimusi esitada ja oma arvamusi öelda, kuidas asi peaks korda saama jne. Siis oleks super! Aga üks tore inimene juba ka avaldas huvi. Aga see ei tähenda et asi piirdub. Sest mõni teab äkki jällegi midagi muud ja saaks isegi veel teada. Netist lugedes on see jama et mul isiklikult ei teki ka eriti kujutlust milline asi välja näeb. Ja siin maal on Minti nett eriliselt jube ka, videote vaatamine on üsna välistatud.