Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Freesitud rööpad ja katkine rehv
PostitusPostitatud: 21.07.2012 23:20 
Kasutaja avatar

Et siis selgitamaks veel, et rööpad olid risti, mitte pikki millest sai läbi sõidetud. Kuna samal ajal freesiti ka tammsaare parempoolset rida (mis pöörab mustamäe teele), siis eeldasin et ainult seal see teetöö toimubki ning ei osanud arvestada, et keset ristmikku risti on topelt freesitud rööpad, kuhu otsa saigi siis üks rehv lõpu. Auto oli stockis, ei olnud midagi madaldatud.
Igatahes kindlustusega rääkisin ära, ütlesid et kindlasti tuleks linnaosavalitsusse seletuskiri kirjutada, politseis on asi fikseeritud ning järgmine nädal kahjusid kokku arvestama A100-sse. Homme katsun pildid üles saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:44 
Kasutaja avatar

Nii mõned pildid siis

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
PiltSiin siis ka lõhutud rehv.
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 21:30 

Tööde tegija vastutab. Ainuke võimalus midagi saada, on pöörduda kohtusse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 08:42 
Kasutaja avatar

Nii, bürokraatiaga läheb ikka aega.

Praeguseks hetkeks asi kindlustuses. Kindlustus on nõus remondi välja maksma aga...

Siin üks huvitav punkt kõigile RSA kindlustuse kasutajatele. Lugu selline, et kuna auto liisingus SEB-s ning liisingu võtmise ajal oli kindlustuse pakkujaks ERGO (kellega ka kiirelt ja korralikult üks kaskojuhtum lahendatud sai) oli kõik korras. Nüüd mingi aeg vahetas SEB oma koostööpartneri RSA vastu ning sai poliis ümber tehtud. Nüüd kui juhtumi kohta on garantiikirjad väljastatud, tuleb välja, et RSA-l on huvitavad lisatingimused, mida pole mulle küll tutvustatud.

Kood:
Punkt 6.2.

“Kui liiklusõnnetuse hetkel oli autot juhtinud isik noorem kui 24 aastat ning see isik ei ole eraisikust kindlustusvõtja poliisil märgitud auto põhikasutajaks, rakendatakse kahekordset omavastutust.
Juriidilisest isikust kindlustusvõtja korral eeltoodut ei kohaldata. “

Ehk siis tahetakse mult kahekordset omavastutust välja nõuda. Kuna aga mina sellega taas nõus ei ole, sest pole sellisest asjast kuulnudki ega poliisil pole ühtegi sõna lisatingimustest omavastutuse korra (poliisil kirjas lihtsalt omavastutus 200€), siis ajan aga asja jälle edasi.

Lisaks on kindlustus teinud garantiikirja ainult ühe velje taastamiseks :kill , kuigi pingis viskasid kõik 4 velge nendest kohtadest, kus rehv ja velg rööpa serva vastu käisid.
Lisaks ei saa veel kirjutada linnaosavalitsusele mingit kaebenõuet, kuna pole kõigi 4 velje kohta kulu olemas.

Varsti on vist tõesti lihtsam hakata jalgrattaga sõitma. Vähemalt kui paugu ära paned, siis oled voodis või hauas ja jääb see kindlustusega ajamine ära. Kui sul just elukindlustust pole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:10 
Kasutaja avatar

Igasugu üldtingimused peaks ju iga kindlustusfirma kodukal olema, seega vaevalt "mina ju ei teadnud" midagi maksab.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Ja mina arvasin, et see on rumal müüt, et noortelt võetakse rohkem omavastutust :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:15 
Kasutaja avatar

Ja lisaks veel, tahad väita et Liisingul on ainult üks kindlustuspartner? Väga tahaks kahelda. Ma pole küll ise kuskil 4-5a enam midagi liisinud, aga varem ikka saadeti pakkumised enamustelt seltsidelt ja siis sa valisid sealt. Selles tabelis oli alati ka omavastutuse info ära toodud. Samuti omavastutuse protsent varguse jne korral. Ei tahaks nagu väga uskuda, et ainult ühtet firmat niimoodi pushitakse. Kasko puhul tahaks ikka ise valida ja eelistaks pigem mõnda korraliku (IF jne).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:18 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Igasugu üldtingimused peaks ju iga kindlustusfirma kodukal olema, seega vaevalt "mina ju ei teadnud" midagi maksab.

Aga kus on kirjas, et ma sellise asjaga nõustunud olen? Iga kindlustusfirma peaks ise kliendile tutvustama selliseid lisatingimusi, mitte lihtsalt naiivselt arvama, et "ah küll see klient ise leiab ja kui ei leia, siis on tema süüdi". Mis siis saab, kui ma oleksin 65 aastane elukogenud autojuht, kes on internetist kuulnud kui mingist suurest fenomenist?

Ajuvaba ikka. Ergo kindlustusega ei olnud mitte mingisugust probleemi. Õnnetus, tunni aja pärast ERGO kontoris, pildid ja seletuskiri, järgmine päev garantiikiri, ülejärgmine päev auto värvimisse, 200€ ja asi lahendatud vähem kui 4-ja päevaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:18 
Moderator
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Ja lisaks veel, tahad väita et Liisingul on ainult üks kindlustuspartner? Väga tahaks kahelda. Ma pole küll ise kuskil 4-5a enam midagi liisinud, aga varem ikka saadeti pakkumised enamustelt seltsidelt ja siis sa valisid sealt. Selles tabelis oli alati ka omavastutuse info ära toodud. Samuti omavastutuse protsent varguse jne korral. Ei tahaks nagu väga uskuda, et ainult ühtet firmat niimoodi pushitakse. Kasko puhul tahaks ikka ise valida ja eelistaks pigem mõnda korraliku (IF jne).

Pank pakub oma kindlat partnerit. Sama teevad ka margiesindused. Vabalt võid sa midagi muud valida aga hinnapakkumistega tuleb ühe kindla kindlustusettevõte pakkumine kaasa.

Browser kirjutas:
Aga kus on kirjas, et ma sellise asjaga nõustunud olen? Iga kindlustusfirma peaks ise kliendile tutvustama selliseid lisatingimusi, mitte lihtsalt naiivselt arvama, et "ah küll see klient ise leiab ja kui ei leia, siis on tema süüdi". Mis siis saab, kui ma oleksin 65 aastane elukogenud autojuht, kes on internetist kuulnud kui mingist suurest fenomenist?

Sul leping on? Lepingus on see punkt kirjas? Sinu allkiri on seal all? Kui jah, siis ma ei saa su murest aru. Kui ei, siis kust selline tingimus välja hüppas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:20 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:

http://uudised.err.ee/index.php?06227516

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:22 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
dellu kirjutas:

Pank pakub oma kindlat partnerit. Sama teevad ka margiesindused. Vabalt võid sa midagi muud valida, aga hinnapakkumistega tuleb ühe kindla kindlustusettevõte pakkumine kaasa.

Browser kirjutas:

Sul leping on? Lepingus on see punkt kirjas? Sinu allkiri on seal all? Kui jah, siis ma ei saa su murest aru. Kui ei, siis kust selline tingimus välja hüppas?

Kuna SEB muutis koostööpartnerit, siis käis minu mäletamist mööda kõik paberivabalt. Ehk siis üritan nüüd halduri käest dokumendid saada kogu selle asja kohta. Pigem on asi selles, et ma tahaksin selles asjas selgusele jõuda, et kui ma oleksin sellist punkti lepingus näinud, oleksin ma selle kindlustuse hoopis teistmoodi vormistanud. Võin praegu selle topelt omavastutuse ära maksta, kuid asi jääb minu jaoks ikkagi karvaseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:25 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Browser kirjutas:
dellu kirjutas:

http://uudised.err.ee/index.php?06227516

Tsiteeri:
SEB kommunikatsioonijuht Silver Vohu kinnitas ERR-i uudisteportaalile, et kui klient RSA kindlustust ei soovi, võib ta ise ka teise kindlustusfirma valida.

Seega ma ei tea, ma võtaks küll ikka esmalt pakkumised ja vaataks kes hea hinna teeb, samas omades ka muid mõistlikke kriteeriumeid. IF.ee ju oma kodukal tehes annab veel 15% alla ja kahjukäsitlus võiks täitsa eeskujulik olla, Ergo peaks samuti olema. Neid uhkete nimedega asju ei julgeks küll kasko partneriks valida, seda enam mis kino viimati sõbral liikluskindlustusega oli, kui kannatajaks oli firma auto. Kindlustus hakkas ajama stiilis, et laske auto korda teha ja esitage meile arve. Mingi käibemaksude teema seal oli, või kuidagi nii, et esitage neile käibemaksu osas arve kui lasevad nemad korda teha. Ühesõnaga mingit jama seal supernimega seltsis korraldati, saatis nad pikalt ja käskis normaalselt korda teha. Korra küll oli ka mõte, et esitaks siis pakkumise alusel arve ja laseks tuttaval spetsialistil teha, aga nii neile ka ei sobinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:30 
Kasutaja avatar

Olles ise töötanud SEB-s siis lootsin, et nad suudavad koostööpartneriks ikkagi vastava firma valida, kes ei hakkaks nooremaid inimesi niimoodi pitsitama. Aga ilmselgelt selline naiivne suhtumine tänapäeval ei päästa. Ilmselt on peale seda juhtumit ERGO peale tagasi minek.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 10:21 

"edit"

Viimati muutis coche, 26.12.2012 13:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 10:26 
Kasutaja avatar

Asi polegi ainult rehvis. Kulukalkulatsioon on ikka päris kõva. 4 velge sirgestada ja värvida, esimesed alumised õõtsad, stabika kondid + nipet näpet.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis