Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Otsin toetajat
PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:06 
Kasutaja avatar

No ega kui firma võtab inimese töökohale kus on vaja ikkagi iseseisvat mõtlemist ja suutlikkust erinevate situatsioonidega toime tulla, siis tuleb ju ikkagi ennast tõestada? Katseaeg on selle nimi. Jah sa saad palka siis ka, aga täpselt sama targalt kui tööle saad, võid sealt minema ka jalutada kui ei tegutse nii nagu räägid.

Igakell on lihtsam leida toetajaid ja ka lihtsalt töökohta kui sul on midagi ette näidata.. meile koolis räägitakse, et meie töökoha otsingutel aitab tööpass.. mina seda hästi ei usu kuna teades kuidas mõned vennad neid lihtsalt kirjutada lasevad siis tjah :D

Üks mu kursavend tegi mu volvole rehvivahetust 4 tundi... neli kuradi tundi :D Ja lõpuks pidin ise kodus kõik üle tegema kuna pidama ei jäänud neist ükski.
Ei tahaks nagu laimata kedagi või halvustada, aga no sry mõnele lihtsalt ei sobi teatud ametid.

Loomulikult kasutaja calypsorot võib olla suurepärane töömees, aga seda ei tea ju keegi enne kui ta on proovile pandud :)

Mina soovin igatahes hulga edu toetaja leidmisel, aga lihtne see ei saa olema :D

Ison.ts jutu peale niipalju, et võibolla ongi tal koolid läbitud? Mingid ametid selged jne.. aga paraku igale alale pole lihtne tööd leida ükskõik kui hea sa oled ja inimeste huvid muutuvad samuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:10 
Kasutaja avatar

loe ta teksti kõigepealt. tüüp on 22 aastat vana. Õpib praegu Tallinas lukkseppaks. Siiamaani küpsetas koolikõrvalt ära elamiseks Macis friikaid. Nüüd ei taha enam aega töö tegemise peale raisata ja otsib firmat , kes tal elamise , söömise ja joomise kinni maksaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:14 
Kasutaja avatar

Seda Minagi, et usutavasti see mingi nalja teema siin taas. Kui tegin omaltpoolt nilbe postituse vastates sellele kurioosumile naljaga sain hoiatuse. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:39 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
loe ta teksti kõigepealt. tüüp on 22 aastat vana. Õpib praegu Tallinas lukkseppaks. Siiamaani küpsetas koolikõrvalt ära elamiseks Macis friikaid. Nüüd ei taha enam aega töö tegemise peale raisata ja otsib firmat , kes tal elamise , söömise ja joomise kinni maksaks.

Samas on tema jutus point ju olemas? Kui palju on inimesi kes suudavad koolis HÄSTI õppimisega hakkama saada ja normaalselt tööl käia samal ajal.. paratamatult läheb üks või teine asi perse kui neid samaaegselt teha.

Aga noh mis seal ikka, ei viitsi ma ka vaielda selleüle :D Igaüks arvab mis tahab ja nii ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:39 
Kasutaja avatar

Ma pigem vist hakkan ka uskuma, et tegemist naljaga. Sellenimelisi isikuid ei tohiks palju olla. Google lööb ette tulemusteks viru maakohtu ja mitu automüüki, kas huvitav kokkusattumus või ongi mingi muidu vend.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2012 00:18 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Samas on tema jutus point ju olemas? Kui palju on inimesi kes suudavad koolis HÄSTI õppimisega hakkama saada ja normaalselt tööl käia samal ajal.. paratamatult läheb üks või teine asi perse kui neid samaaegselt teha.

Aga noh mis seal ikka, ei viitsi ma ka vaielda selleüle :D Igaüks arvab mis tahab ja nii ongi.

ma ei imesta üldse, et neegrid oma kirju eestisse saadavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2012 01:24 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Tanel kirjutas:
Mina ei tögaks poissi teie asemel nii. Pole ju ta teile midagi halba teinud. Pealegi võib keegi saada super töömehe.

poissi?? tüüp on 22 aastat ja otsib sponsorit. Sellises vanuses hoiavad mõned mehed oma enda pere juba üleval, mitte ei palu foorumist nv läbukaks õlle ja snäkki raha.

ma olen 24a vana ja mind üldse ei nussi, et osad hoiavad tatte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2012 07:44 

+ 1, laps ei ole mitte MINGIsugune näitaja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2012 07:58 
Moderator
Kasutaja avatar

Aitab küll.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis