Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: ESTbay ehk ebay.ee? kellel on kogemusi, jagage!
PostitusPostitatud: 31.03.2009 08:33 
Kasutaja avatar

Kui kellelgi USA ebay-st vaja ja ei taha tollide asjadega maadelda siis võtku minuga ühendust :)
Olen ise siin ja aitan hea meelega..

http://www.facebook.com/estperformance

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 09:12 
Kasutaja avatar

erx kirjutas:

kui oksjoni kirjelduses on nach Deutschland, siis ei ole ta küll kohustatud seda mitte kusagile Põlva postkontorisse saatma...

Ma ei ole kindel kas see kohustus ka eraisikutele langes aga netipoed peavad kindlasti saatma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 10:39 
Kasutaja avatar

päss kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Küsin, et miks sa ei kasuta kaasfoorumlaste abi? Nt saarlane ja ka i.sonts tegelevad asjade tellimisega, i.sontsisl päris pikk kogemus selles vallas.

Kas nad transaga ka saavad aidata?
Mul on oksjon nagu võidetud, aga sakslane jonnib, et tema välkasse ei saada.

Võid mulle ka PSi kirjutada. Mul on saksamaal tuttav, kuhu saab kauba saata ja siis saab sealt kas edasi saata või 28.04 lähen ise ka sinna. Kui nii kaua kannatad oodata saan ära tuua.
Nii et kõik kes tahavad saksa ebayst midagi tellida, aga pole nõus saatma, siis saan aidata. Samuti paypaliga maksmine.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 19:12 
Kasutaja avatar

Võid mulle ka PSi kirjutada. Mul on saksamaal tuttav, kuhu saab kauba saata ja siis saab sealt kas edasi saata või 28.04 lähen ise ka sinna. Kui nii kaua kannatad oodata saan ära tuua.
Nii et kõik kes tahavad saksa ebayst midagi tellida, aga pole nõus saatma, siis saan aidata. Samuti paypaliga maksmine.[/quote]

kõlab asjalikuma pakkumise moodi :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 22:01 

kasutasin ka eelmine suvi nende "teenust".
Sai 1.juulil 2008 raha üle kantud ja samal õhtul lõppes e-bay's ka oksjon. Seda hetke ma küll ei jälginud kui oksjon lõppes, et mis see lõpphind siis jäi aga olen kindel, et oleksin pidanud raha ka veel tagasi saama nende käest.
Kuna kaup lubati kätte kahe nädalaga siis sai ootama jäädud. Kahe nädala möödudes polnud aga tellitud kaubast ei kippu ega kõppu. Sai ise neile helistatud korduvalt, et kaugel asjad on jne jne. Alguses oli jutt, et ta on nüüd hoopis ise asjadel saksas järgi ja tal läheb seal aega.
Vahepeal olin ise puhkuse ajal maal ära aga sellel ajal ei tulnud mulle ühtegi kõnet nendelt ega midagi. Augusti keskel kui linna tagasi tulin võtsin nendega ise ühendust...siis hakkas jutt, et kaup on olemas nende vahelaos kuskil laagris aga nende buss on remondis ja sellega mingi kala hoopis, et ei saa vajaminevat juppi. Inimene kellega ma ise rääkisin väitis, et tema ise hoopis tartus ja andis mulle kellegi kontakti kelle käes mu tellitud asi siis olema pidi. Helistasin temale ja siis hakkas sealt tulema, et mersul on selle võtmega mingi jama ja tema ei saa neid postkontorisse viia(asi pidi minuni jõdma eesti posti kulleriga)...tulgu ma ise järgi...kuna olin transpordi eest maksnud siis ütlesin, et mina ei saa neile järgi tulla ja viigu kaup kasvõi taksoga postkontorisse, mind ei huvita. Sai telefoni teel päris pikalt kurja häält tehtud...krt keegi ei helista ega midagi...pole ju raske võtta telefon või saata meil, et hetkel tõesti mingi tõrge ja asi venib...oleksin aru saanud ja jõudnud mingisugusele kokkuleppele aga ei...krt sihuke asi ajab ju vihaseks :angry
Sellega polnud veel kaugelti kõik läbi: lubati siis, et no eks viime taksoga asjad postkontorisse.(huvitav, et polnud ühelgi tuttaval ka autot võtta, et asjad ära viia :kill )
Sain veel paar tühja lubadust kuupäevade näol, mil kaup minuni pidi jõudma aga ei midagi. Siis veel mõned vihased kõned neile ja lõpuks augusti lõpupoole tõi mingi tont mulle mu kauba ära oma mersuga. Sai kodus pakid lahti tõmmatud ja selgus, et ühel esitulel oli puudu see niiskuse ja tolmu kate või mis iganes ta nimi on. Kuna nad ise ennem ütlesid, et nad tegid ühe tule karbi lahti ja panid sinna pirnid sisse, mis boonusena ostuga saksast kaasa anti. Lahti võetud kasti oli tuli hoopis teistmoodi tagasi pandud ja see tükk siis jalutama läinud. Sai helistatud ja lubati uurida, et äkki leiavad üles. Tükk aega oli jälle vaikus ja siis kui ise meile saatsin siis enam ei vastatud...sai hoiatatud neid ja asi tarbijakaitseametisse antud.
Tegelikult pole ma oma asja veel siiani kätte saanud aga ma ei anna alla...nii see asi ka ei käi, et mingid kabjanäod lubavad ainult tühja ja neil jääb pärast veel õigust ülegi :angry

Tarbijakaitses tädi ütles, et neile pole selle firma kohta ennem kaebuseid olnud...aga kui ma igaltpoolt foorumitest olen lugenud kuidas inimestel ainult negatiivsed kogemused siis nagu wtf? :? ÄRGE LÖÖGE NII LHTSALT KÄEGA!

Edit: Ma vist ei pea eraldi kirjutama mis ma sellest firmast arvan ja et ma ei soovita nende "TEENUST" kasutada :D
Jutt tuli pikk ja kohati vbla segane ka aga loodan, et saab hakkama :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 22:29 

BMW klubi foorumis on kasutajaid kes aitavad, samuti ka HV (hinnavaatlus) foorumis.
Ise olen tellinud ebayst, probleeme polnud. Vahendajaid ei kasuta, nagu estbay ee vms.

Ühispanga kontos tegin U-kaardi, kandsin raha PayPali, õigemini lisasin sinna selle U-kaardi ja siis maksin läbi PayPali.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 22:57 
Kasutaja avatar

Kas e-bay, see mis on siis ikka rahvusvaheliselt tuntud, ei saa midagi teha? Selliste probleemidega mainet kahjustada!!!
Kuhugi kõrgemale kiri saata,et sellise firmaga koostöö ära lõpetaksid. E-bay on siiski kaubamärk, mida niisama lihtsalt kasutada ei tohi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2009 00:55 

Tegelt jah, keegi võiks ebayle kirja saata, et vat näete, selline leht meil siin ja jamab klientidega.
Samuti pole tal kindlasti mingit luba ebay kaubamärke kasutada.
Ja nädalapärast äkki ongi leht läinud.

Tegelt arvan, et kui ebay sellest teada saaks, siis pole rohkem vajagi, koristavad ise lehe ära.
Kui nad juba teavad, siis jah, imestan, et midagi ei tehta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 12:11 
Kasutaja avatar

Termikas kirjutas:
BMW klubi foorumis on kasutajaid kes aitavad, samuti ka HV (hinnavaatlus) foorumis.
Ise olen tellinud ebayst, probleeme polnud. Vahendajaid ei kasuta, nagu estbay ee vms.

Ühispanga kontos tegin U-kaardi, kandsin raha PayPali, õigemini lisasin sinna selle U-kaardi ja siis maksin läbi PayPali.

Sama lugu, alul arvasin, et kasutaks mõne vahendaja abi, kuid eile võtsin kätte, tegin samuti U-Netsi virtuaalkaardi ja ostsin ühed Puma vabajajaltsid, mille eest siin küsitakse 1500krooni, kuid mina maksin koos transaga 710 krooni, tegu oli korraliku spordipoega, täna juba tuli meilie vastus, et transa võtab nädala ja ilusti tänati ja kutsuti veel tellima. Ei miskit keerulist tegelt. Kuna naela kurss on hetkel päris madala ja majandus nagu ta on võib Inglismaalt päris soodsaid oste teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 19:53 

Olen nende teenust paar korda kasutanud, tegelikult praegugi ootan ühte pakki. Eelnevate tellimustega mul probleeme ei tekkinud va see, et lubatud kaks nädalat venib rahulikult 3,5 nädalaks või enamgi. Kahe nädalaga jõuab kaup alles nende saksa lattu (minu kogemus). Muidu viisakad ja meilidele vastavad ilusti, väga ei kurda.
Loomulikult sellist asja ma ei õigusta, et reklaamivad kaks nädalat, kuigi on ette teada, et see on BS ja häirib mind veel see, et lehel ilutseb aken tellimuse staatuse jälgimiseks, mis tegelikult ei tööta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2009 01:14 

.Alar. kirjutas:
Termikas kirjutas:

Sama lugu, alul arvasin, et kasutaks mõne vahendaja abi, kuid eile võtsin kätte, tegin samuti U-Netsi virtuaalkaardi ja ostsin ühed Puma vabajajaltsid, mille eest siin küsitakse 1500krooni, kuid mina maksin koos transaga 710 krooni, tegu oli korraliku spordipoega, täna juba tuli meilie vastus, et transa võtab nädala ja ilusti tänati ja kutsuti veel tellima. Ei miskit keerulist tegelt. Kuna naela kurss on hetkel päris madala ja majandus nagu ta on võib Inglismaalt päris soodsaid oste teha.

Õigus. Ebay-s on kogu registreerimisprotsess väga kergeks tehtud. Kes uurinud on teab ka, et läbi paypali makstes on kindlustus pettuse vastu kogu kauba hinna ulatuses.
Seega ei saa aru kuidas taolised "aitame teid ebayst tellimisel" ärid üldse eksisteerida saavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2009 13:07 

Näiteks mina keeli ei valda, jännata ega orgunnida ei viitsi, mul lihtsam sobiv ese välja valida, maksta natukene peale ja siis muretult pakki oodata. Kuna olen nende kaudu korduvalt tellinud, siis mingit raha enne oksjoni lõppu minult ei küsita, vaid kannan üle alles siis kui oksjon minu pakutava piirhinnaga võidetud, seega mingit raha edasi-tagasi kandmist ka pole, mulle isiklikult selline teenus sobib.

Viimati muutis Max, 04.04.2009 15:03, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2009 14:35 
Kasutaja avatar

Minu poole pöördujad enamasti alati maininud, et neil ei ole aega ega tahtmist ise tellimisega vaeva näha. Mõned ei valda ka keelt piisavalt. Neil tunduvalt mugavam mulle teada anda mida vaja. Otsin ka ise kauba kõige soodsama hinnaga välja kui vaja ja ajan kõik tellimisega seotud asjad korda. Ja ei telli ainult ebayst. Erinevaid häid neti poode on palju ja vahest on tulnud ette ka suhtlemist otse tootjaga. Endale meeldibki pigem mujalt suuri hulgi oste teha , kui ebay oksjoneid jälgida. Aga väga harva , kui keeldun kedagi aitamast ka sealt tellimisel.
Tellija mureks jääb ainult öelda kas hind sobib ja raha ülekandmine. Kõik probleemid, mis kauba kohale jõudmisega tekivad jäävad minu lahendada. Isegi kui hind peaks mingil põhjusel muutuma suuremaks jääb see minu kanda. Tellija saab kauba täpselt selle hinnaga , mis eelnevalt kokku lepitud. Kes tellinud läbi minu tellinud teavad millest ma räägin. Seda on ette tulnud aegajalt.
Ja ei saaks öelda , et probleeme netist ostmisel ei esine. Ülbeid tõpraid tegutseb üle maailma ja mingi aeg ristuvad enamustel neti poodlejate teed nendega.
Ühe probleemi lahendamisel kasutasin ka estbay abi. Kauba kätte saamine venis küll nende sisese logistika probleemide tõttu kuude pikkuseks ootamiseks, aga vähemalt kätte sain. Suheldud sai endega tihedalt ja iga möödunud nädalaga mõistsin ma järjest vähem , mis toimub neil seal. Ei saa siiani aru ,mille tõttu nel probleemid tekivad. Kuidas on võimalik eestisiseselt kuude kaupa nänni ühest eesti otsast teise toimetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2009 16:15 

Mis kasu estbay üldse saab?
Võtab mingi teenustasu oma tasku?

Aitäh eest seda teenust vaevalt pakutakse. Pole mõtet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2009 01:58 
Moderator
Kasutaja avatar

Oli vist 20% toote hinnast vötsid omale...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis