kasutasin ka eelmine suvi nende "teenust".
Sai 1.juulil 2008 raha üle kantud ja samal õhtul lõppes e-bay's ka oksjon. Seda hetke ma küll ei jälginud kui oksjon lõppes, et mis see lõpphind siis jäi aga olen kindel, et oleksin pidanud raha ka veel tagasi saama nende käest.
Kuna kaup lubati kätte kahe nädalaga siis sai ootama jäädud. Kahe nädala möödudes polnud aga tellitud kaubast ei kippu ega kõppu. Sai ise neile helistatud korduvalt, et kaugel asjad on jne jne. Alguses oli jutt, et ta on nüüd hoopis ise asjadel saksas järgi ja tal läheb seal aega.
Vahepeal olin ise puhkuse ajal maal ära aga sellel ajal ei tulnud mulle ühtegi kõnet nendelt ega midagi. Augusti keskel kui linna tagasi tulin võtsin nendega ise ühendust...siis hakkas jutt, et kaup on olemas nende vahelaos kuskil laagris aga nende buss on remondis ja sellega mingi kala hoopis, et ei saa vajaminevat juppi. Inimene kellega ma ise rääkisin väitis, et tema ise hoopis tartus ja andis mulle kellegi kontakti kelle käes mu tellitud asi siis olema pidi. Helistasin temale ja siis hakkas sealt tulema, et mersul on selle võtmega mingi jama ja tema ei saa neid postkontorisse viia(asi pidi minuni jõdma eesti posti kulleriga)...tulgu ma ise järgi...kuna olin transpordi eest maksnud siis ütlesin, et mina ei saa neile järgi tulla ja viigu kaup kasvõi taksoga postkontorisse, mind ei huvita. Sai telefoni teel päris pikalt kurja häält tehtud...krt keegi ei helista ega midagi...pole ju raske võtta telefon või saata meil, et hetkel tõesti mingi tõrge ja asi venib...oleksin aru saanud ja jõudnud mingisugusele kokkuleppele aga ei...krt sihuke asi ajab ju vihaseks
Sellega polnud veel kaugelti kõik läbi: lubati siis, et no eks viime taksoga asjad postkontorisse.(huvitav, et polnud ühelgi tuttaval ka autot võtta, et asjad ära viia

)
Sain veel paar tühja lubadust kuupäevade näol, mil kaup minuni pidi jõudma aga ei midagi. Siis veel mõned vihased kõned neile ja lõpuks augusti lõpupoole tõi mingi tont mulle mu kauba ära oma mersuga. Sai kodus pakid lahti tõmmatud ja selgus, et ühel esitulel oli puudu see niiskuse ja tolmu kate või mis iganes ta nimi on. Kuna nad ise ennem ütlesid, et nad tegid ühe tule karbi lahti ja panid sinna pirnid sisse, mis boonusena ostuga saksast kaasa anti. Lahti võetud kasti oli tuli hoopis teistmoodi tagasi pandud ja see tükk siis jalutama läinud. Sai helistatud ja lubati uurida, et äkki leiavad üles. Tükk aega oli jälle vaikus ja siis kui ise meile saatsin siis enam ei vastatud...sai hoiatatud neid ja asi tarbijakaitseametisse antud.
Tegelikult pole ma oma asja veel siiani kätte saanud aga ma ei anna alla...nii see asi ka ei käi, et mingid kabjanäod lubavad ainult tühja ja neil jääb pärast veel õigust ülegi
Tarbijakaitses tädi ütles, et neile pole selle firma kohta ennem kaebuseid olnud...aga kui ma igaltpoolt foorumitest olen lugenud kuidas inimestel ainult negatiivsed kogemused siis nagu wtf?

ÄRGE LÖÖGE NII LHTSALT KÄEGA!
Edit: Ma vist ei pea eraldi kirjutama mis ma sellest firmast arvan ja et ma ei soovita nende "TEENUST" kasutada
Jutt tuli pikk ja kohati vbla segane ka aga loodan, et saab hakkama