Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: LKF nõuab tagantjärgi raha
PostitusPostitatud: 11.10.2012 20:27 
Kasutaja avatar

Lihtne on ise kontrollida... lähed https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INFOKESKUS_PKT.show_form?plang=EST ja valid ülalt vasakult teise lingi: Kindlustuslepinguta sõiduki otsing....tuleb end ilusti turvaliselt eesti.ee-sse sisse logida ja minul tuli ette selline kiri kohe:

Teade Isikul koodiga 3***91***** ei ole liiklusregistris registreeritud ühtegi kindlustuslepinguta sõidukit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 09:29 
Kasutaja avatar

Paberivabas ARK-s saab ka ilusti autosid vaadata. Näeb ka kohe ära kas leping olemas ja kaua poliis kehtib, kui viimane samuti tehtud. Ehk siis lihtne koht ka neile, kes teevad kuskil e-keskkonnas ja siis tulevad uurima siit, aga kas mul kindlustus kehtib.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 10:05 

Kui ma juulis võtsin mopeedi arvele, kas pean ka lepingu tegema? Fakt on see, et sõitnud ma temaga ei ole ja pole lähimate aastate jooksul plaanis ka. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 10:14 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Kui ma juulis võtsin mopeedi arvele, kas pean ka lepingu tegema? Fakt on see, et sõitnud ma temaga ei ole ja pole lähimate aastate jooksul plaanis ka. :?

Jah leping on vaja ära teha. Ma ostsin ühe aastaid seisnud auto doonoriks ja ARK polnud nõus enne vormistama, kui leping tehtud on. Pika moosimise peale sai siiski ära tehtud lubadusega, et teen kohe lepingu ära kui ARKst välja astud (Sauel - seal mingi Iizi järelhaagis/Majake väljad). Lepingu saad ära teha isegi iizi kodukal skype vestluse abil ära teha. Ei pea kohale minema ega miskit.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 10:31 
Kasutaja avatar

TeadeIsikul koodiga 38********4 ei ole liiklusregistris registreeritud ühtegi kindlustuslepinguta sõidukit.
Näitas mul ka, kuigi 2 autot minunimel millest 1ks pole mingi 5a liikunud, imelik et mul selist asja pole tulnud. Ühel sõbral oli 1a ilma kindlustuseta ja tuli kohe mingi trahvinõue.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 10:33 
Kasutaja avatar

Autod ajutiselt arvelt maha võetud ja rahanorijad plaanime eirata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 11:13 
Kasutaja avatar

Ma ei viitsi tervet teemat läbi lugeda, aga mainin siinkohal ära, et on kaks erinevat asja: KINDLUSTUSLEPIN ja KINDLUSTUSPOLIIS.
KINDLUSTUSPOLIISI alusel võid sa sõidukiga liigelda, kui see puudub saad trahvi ja avarii süüdlasena hirmus suure nõude vastaspoole kasuks. Kui masin seisab hoovinurgas, kuid on eestis arvel, peab olema sõlmitud KINDLUSTUSLEPING, mis on tasuta ja ei lõppe mingi suva aja möödudes. Teeks mõisted selgeks ja püüaks asja uuesti lahti seletada?

Hetkel on küsimus, kas antud masina OM leping on alles? Kui on, siis mine maanteeametisse ja tee sundvõõrandamine omapoolse lepinguga, kus uus omanik peal juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 11:17 

Ühesõnaga ütlen et auto seisab hoovinurgas ja teen kindlustuslepingu mis on tasuta ning nad ei tüüta mind kunagi selle teemaga enam? Auto muidu juppideks võetud 4-5a tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 11:25 
Kasutaja avatar

Kui nagunii auto liiklusesse ei naase, siis on ju mõtekam see lihtsalt maha kanda registrist. Milleks liigne vaev ja peavalu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 11:31 

argo7up kirjutas:
Kui nagunii auto liiklusesse ei naase, siis on ju mõtekam see lihtsalt maha kanda registrist. Milleks liigne vaev ja peavalu?

Kas mitte registrist maha kandmiseks ei pea lammutustõend olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 11:45 
Kasutaja avatar

Peab ikka jah. Viid emexi kui elles, sealt saad ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 12:15 
Kasutaja avatar

Emexis peab olema ka komplektne auto, muidu saa lammutustõendit, saad ainult vanarauda nö viia. Ise autosid lammutada ei tohi, kuna pole sertifikaati vms et keskonnasõbralikult autos lammutada võid/oskad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 12:29 
Kasutaja avatar

fubuq kirjutas:
Emexis peab olema ka komplektne auto, muidu saa lammutustõendit, saad ainult vanarauda nö viia. Ise autosid lammutada ei tohi, kuna pole sertifikaati vms et keskonnasõbralikult autos lammutada võid/oskad.

Mis ajast? Eelmine suvi sai veel küll ilusti lammutustõendi, kui auto oli 4ks tükiks lõigatud + katus eraldi, et kärule mahuks. Ehk siis ninaosa esiuste juurest maha ja poolteks. Tagasosa tagagust juurest maha ja pooleks. Katus ja keskmine alumine plekk eraldi. Ilusti sai lammutustõendi, kuigi jah, ma viisin juriidilise isikuna. Võimalik et siin vahe.
Teine teema on see, et väidetavalt on ka mõnel foorumlasel õnnestunud jutuga, et "auto on lammutatud keskkonnasõbralikult ja enne seaduse jõustumist" arvelt maha saada. Siin aga tasuks mõelda millal oli viimati ülevaatus. Samuti ei tasu sellist nalja teha autoga mis müüdud kellegile, kes regamata jätnud ja auto saatus pole teada. Kui pärast see auto välja ujub kuskilt saate ise palju korralikuma karistuse valeütluste andmise eest. Muul juhul siiski lammutustõend vajalik jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 12:35 
Kasutaja avatar

fubuq kirjutas:

Saab ikka , saab ka palja kere eest kui numbrid külles. Paljast keret ei v6eta vastugi , kui selle kohta dokumente pole esitada.

Ma pean silmas praegust Kuusakoskit , ma ei tea kuhu nurgatagustesse kohtadesse te viite.

Arkis tuleb lihtsalt raiuda neile vastu , et auto hävis tules ja viisid näiteks kokkuostu tykkidena. Jaurad ja nõuad ülemusi , ning saad arvelt maha. Kui ikka natukenegi rääkida oskad siis peaks saama asjad aetud , mitte silmad maas häbelikult minema lonkides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 12:37 
Kasutaja avatar

NoSmokeNoPower kirjutas:
fubuq kirjutas:

Saab ikka , saab ka palja kere eest kui numbrid külles. Paljast keret ei v6eta vastugi , kui selle kohta dokumente pole esitada.

Ma pean silmas praegust Kuusakoskit , ma ei tea kuhu nurgatagustesse kohtadesse te viite.

Arkis tuleb lihtsalt raiuda neile vastu , et auto hävis tules ja viisid näiteks kokkuostu tykkidena. Jaurad ja nõuad ülemusi , ning saad arvelt maha. Kui ikka natukenegi rääkida oskad siis peaks saama asjad aetud , mitte silmad maas häbelikult minema lonkides.

Juriidiliselt isikult võetakse ilma dokumentideta ka. Kunagi oli pealtnägijas isegi lugu, kus mingi "hull" naabrimutt lasi teisel naabril pool autoparki ära vedada. Kogus mingeid vanemaid autosid endale, aga ei elanud ise seal. Paari nädalaga olid pooled autod läinud. Mutt väitis et tema omad ja ala mingi firma siis vedas nad ära (mutt vist tellis teenuse, ei mäleta enam kas ta raha ka sai või lihtsalt hoovi koristamise valguses väitega et minu omad, firma muidugi "ei küsinud" mutilt midagi).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis