Juhtus see et sain oma nokia x2-le aku kätte aga kirjutan sellest siis lähemalt.
Viisin siis telefoni remonti kuulari rikkega ja oli mõistlik ka uus aku osta sest vana originaalaku kestab max 2 päeva. Panin uue aku taha, laadisin täis ja elu lill. Tuli siis kõne samal päeval kui laadija küljest võtsin ja järsku piiks, aku tühjeneb. No, ok äkki uue aku värk, läheb ehk paremaks. Tunni pärast näitab et aku täis ja uue kõne aeg piiks ja pilt hoopis taskus. No selge, panin laadima ja järgmine päev sama nu... Viisin siis aku tagasi kust ostsin, Plaza Mobiil Mustika keskuses. Tibi mainis et jah et võib praak olla ja jätke siia, tehnikud uurivad asja.
2 nädalat umbes möödas ja tuli täna sõnum et teie aku test on valmis. Tõmbasin kohe kõne et mis see test siis tähendab? Öeldi et kõik on korras ja aku näitajad head. Ütlesin et kuidas saab see nii olla kui aku suudab päeva max vastupidada?
Ütlesin et ma selle akuga rahul ei ole ja leiame mingi kompromissi. Lubas siis uue aku anda.
No ok, panin linna järgi sellele.
Kutt seal siis ütles et see testitav aku on korras ja nemad lasid kuskil Nokia asutuses akut testida. Hakkasin muigama ja ütlesin et see ei saa võimalik olla ja see aku on utiil.
Vastas et ei ole utiil, neil dokumentatsioon ja aku korras ja see on hoopis minu telefoni viga. Vastasin siis kuidas siis vana aku 2 päeva probleemideta vastu peab? Kutt siis jälle et ei mina tea ja ei oska öelda.
Pakkusin variandi et kasuta siis minu telefoni päev otsa utiil akuga, siis ju näha kas kestab või ei. Temal pole selleks aega ja pani oletatavalt korras uue aku lauale.
Vastas siis veel et nemad rohkem mulle vastu enam ei tule ja minu telefon tarbib palju voolu.
Enam selle Plaza Mobiiliga tegemist ei tee ja lihtne uue aku ostmine läks kallimaks kui asi väärt oli. Õnneks tuldi vastu ja anti see uus aku, muidugi kui see on uus. Kilepakendid olid mõlemal juhul lahti (äkki ongi nii, ei tea) Õhtu pistan aku külge ja laadima, kui jälle sama nu.. siis ei viitsi enam jaurata. Kütusele kuluva raha eest saaks juba mitu uut akut osta.
Paras kebenn aga peab end välja elama.