Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 16.03.2010 21:11 

Iff kirjutas:
Vouvouvou.. te saate asjast valesti aru. Esiteks, üks tarkur eespool, steve6.. Spoilerid sai ehitatud ise.. kuna stanged olid katki.. teiseks, olen ma vahetanud kõik rihmad, tagasilla puksid, sarniirid, ühe rooliotsa, tuttuued rehvid, õlivahetused ja muu täismäng. 4 päeva tagasi sai auto praktiliselt üleni ära värvitud, täna oli esiklaasi vahetus ning ilmnesid kerged loksud ühes rooliotsas mis on veel vahetamata ja 2 puksi..Üleni värvimised, uued esiklaasid ja tuhandete eest veermiku juppe pole just odav lõbu. Kui 3 asja ära vahetada võiks öelda, et auto on ideaalselt tiptop korras ja sõidab ainult uute juppide peal.. Küsimus polegi selles kas ma saan 3 koliseva asjaga läbi või ei vaid selles kuhu ma üldse madala autoga pääsen ja kas keegi ütleb tuuningu pärast midagi. Kui need tellitud varuosad jõuvad reedeks minuni ja saab vahetatud siis lähen ülevaatusele siiski täiesti ideaalse autoga.. kui ei siis ei sest ülevaatusele minekuks leian aega vaid see nädal.

Pikaliivas on suhteliselt mõistlikud mehed. Minul pole siiani nad pisiasjadega nokkinud, mis ei tähenda muidugi, et rooliotsad ja puksid peaks sinnasamma liigitama.

Edit: panen lingi ka:
http://www.pikaliiva.com/tehnoylevaatus.php3
Ja veel üks edit: seal suhteliselt järsu tõusuga sissesõit, aga võid proovida.

Viimati muutis Harry_R, 16.03.2010 21:23, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 21:17 
Kasutaja avatar

Huvitab kas üldse saab madala autoga ÜV-le.
Korra sai 325i e30 käidud mingis suvalises kohas ja eest õõtsad käisid vastu seda kõrget metalläärt :D
Või variant mingid suvalised kõrgeprofiiliga talvekad üv ajaks velgedele ajada. Mõned 3-4cm peaks ikka juurde võitma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 22:45 

Minu tutvusringkonnast 1 tüüp sai oma autoga ilusti läbi ülevaatuselt.
Madaldus oli selline, et tikutops pikkupidi alla ei mahkunud.
Stangelisad olid/on, rohkem ei teagi praegu. Ilus auto on :)
---
Mina arvan nii, et toonklaasid ette ei ole sobilikud. Kunagi arvasin vastupidist aga nuh kuna on ju vaja jälgida kas turvavööd on peal jne.. siis on vaja ilma toonita klaase.
Aga see, et kui madal su auto on, kui suured veljed sul all on ei tohiks minu meelest küll nüüd kedagi kottida. Kui siis esistange üle võib norida. Mõned on tõesti sellised, et kui see auto sul 10km/h vastu sõidab siis :err

Sportpüti poolt olen isegi. Ja see kui natuke heitgaase rohkem heidab ei loe pmst midagi. Kui siis 1000 aasta jooksul kui sedagi. Esiteks üle 10% autoomanikest nagunii ei kasutaks sportsummutit, madaldust, 20" velgi ja nn "sportstangesi".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 23:06 
Eliit

Nojaa, mul on ka tuttavad rääkinud, et kellegi tuttava tuttav käis madala autoga ja ei olnud probleemi.. aga KUS ? Enamus ülevaatuste kanaleid on mingite 10cm metall äärtega.. ja sinna peale ei saa.. ja kui saab, siis on enamustel vanad piduristendid kuhu normaalselt peale ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 23:21 

Avataril olev -35/40mm madalduse ja 205/45R17 rehviga Civic on käinud muretult Pirni tänaval

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 23:32 
Kasutaja avatar

JUSTer001 kirjutas:
Sportpüti poolt olen isegi. Ja see kui natuke heitgaase rohkem heidab ei loe pmst midagi. Kui siis 1000 aasta jooksul kui sedagi. Esiteks üle 10% autoomanikest nagunii ei kasutaks sportsummutit, madaldust, 20" velgi ja nn "sportstangesi".

Mismoodi see pütt heitgaase vähendab (kasvõi 1000 aasta jooksul)??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 23:34 

Kes väitis, et vähendab ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2010 23:48 

TURBOLOVER kirjutas:
100% nõus isegi aitama!Vaata mis Lätis on!
99% toonkile terves autos kui tahad st et sõida kui tangiga,mitte mingit myra limiiti
Spoilereid võib sul olla terve auto peale nii palju kui soovid st pedereeri oma autot niipalju kui tahad keegi ei köhi!
sportsummuti võib olla tänavaautol kah aga sed juhul kui on välja mõõdetud ja ikka kannab endas kat-i!
Nb! Vaata meie igipõliselt vihatud naabreid ntx Venemaad seal ju anarhia aga näe miilits ei kepi kedagi hoopis miilitsat kepitaxe!
mis meil siin! teed enda auto ilusax ment tuleb ytleb et see on pederastia enam vähem antitiib ulatub 1mm gabariitidest välja ja võtab sul TÜV-i ära
See ei ole ju normaalne!
Viimane kõige nõmedam juhus tartus mis ma tean oli see et tyyp sai trahvi selle eest et auto oli liiga silma paistev!
Aa kui sina yritad siin inimesi ja nende prioriteete auto ehitamisel peedistada ja sellega suurelt soovid et tänaval olexid ainult "Sierrad" siis oled vist vales foorumis! Sest striitresser ehitab ikka oma autot vastavalt enda nägemusele mitte ei kysi et "Ema kas ma sport summuti võin oma autole panna?"DAAA...
Kokkuvõttes on eesti seadused tuunimise osas pederastia! ÕNNE!

no oled sina meil ikka mees ülevaatust,seaduseid ja auto välimust kommenteerima ise oled sõitnud kogu aeg autodega mis ei kannata mitte mingit kriitikat nagu ntx puust antikad ja persega sirgeks hüppatud avariilised kapotid ja piduritest,siduritest,esi sillast,õhu võtu süsteemidest,rehvidest ja auto keredest ma parem ei räägi muidu saad veel tagant järgi ka trahvi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 00:03 
Eliit

jazz kirjutas:
Avataril olev -35/40mm madalduse ja 205/45R17 rehviga Civic on käinud muretult Pirni tänaval

-40/40mm madalduse ja 205/40 R17 samasuguse Civicuga minagi ju.. eks näis siis mis saab, kui muudmoodi ei saa, proovin Pirni tänavale siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 00:56 

Käisin enda autoga Kuusalu lähistel ülevaatusel.Minu mäletamist mööda oli seal küll mõistlik ja sile põrand.Seal sai käidud nii , et ees olid tagumistest erinevad veljed.Samas auto oli/on tehniliselt korralik.ÜV tehtud.Nüüd olen edasi teinud oma autot (kuigi ei tea kas tohingi , ikkagi 1,3) ja madalamaks ka lasknud.Eks saab sügisel näha mis juhtuma hakkab.Minupoolne arvamus on sääne , et pisut liiga nokkijateks on läinud ÜV punktid ja politseinikud.See, millist velge ma kasutan või kui madalaks ma oma auto lasen ei tohiks küll kedagi segada.Huvitav kuidas suhtutakse autosse , millel on tiivakaared ümber tehtud?Kas peaks ARKist luba hakkama taotlema. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 00:59 
Kasutaja avatar

PRIMO kirjutas:
Käisin enda autoga Kuusalu lähistel ülevaatusel.Minu mäletamist mööda oli seal küll mõistlik ja sile põrand.Seal sai käidud nii , et ees olid tagumistest erinevad veljed.Samas auto oli/on tehniliselt korralik.ÜV tehtud.Nüüd olen edasi teinud oma autot (kuigi ei tea kas tohingi , ikkagi 1,3) ja madalamaks ka lasknud.Eks saab sügisel näha mis juhtuma hakkab.Minupoolne arvamus on sääne , et pisut liiga nokkijateks on läinud ÜV punktid ja politseinikud.See, millist velge ma kasutan või kui madalaks ma oma auto lasen ei tohiks küll kedagi segada.Huvitav kuidas suhtutakse autosse , millel on tiivakaared ümber tehtud?Kas peaks ARKist luba hakkama taotlema. :uhoh

Keda kotivad su veljed? Kui ees ühed taga teised ei ole sellest ju midagi?!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 16:01 
Kasutaja avatar

Minu silmis näiteks toonklaas esiklaasil ei oma küll erilist tähtsust. Ainuke asi et ta teeb auto välimuse kenamaks, ühtlasemaks, eriti kui taga on toonklaas, siis poole autoni on mustad klaasid ja edasi on valge..pole ka just väga ilus.
Ja milleks on taha toonklaasi vaja? Suvalisele rullnokale seda küll vaja ei ole, aga näen väga hästi oma ema probleemi, tal kaks väikest last(mulle siis poolõde ja -vend, see selleks), suvel suure päikesega tavalise autoga ei saa kuskil parkida kuna enamasti päike paistab täpselt lapse peale ja kes vähegi asjaga kokku puutunud, teab, et see mitte hea ei ole.
See akende lahti hoidmine ja auto õhutamine ka ei aita sest kui õhk ei liigu, pole sittagi teha.
See siis mureks meil pere auto puhul, tagaklaasid toonimata kuid toonimist on plaanitud suht auto ostmisest alates juba, lihtsalt pole piisavalt üleliigset raha olnud.
Minu autol aga, on taga ikka päris must toon. Suvel on ikka superluks taga istuda, päike ei häiri ega miskit. Isegi poleks sinna vaja nii tugevat tooni, aga no kui ta seal on siis las olla.

Pikk jutt sitt jutt küll, aga põhimõte vast arusaadav. Eks seda mõistavad aind need kel peres väike laps või isegi mitu.

Sportsummuti on jah midagi muud, samas kedagi see ei tapa jällegi, niiet milleks sellega vaja nussida on. Endal läheb autole samamoodi vähe vängema toruga sportväljalase alla, samas jääb sinna ka kat, kuna on plaan sellega ikkagi legaalselt ülevaatus ka teha. Tüüp kelle käest selle sportpüti ostsin, ütles et tal enda autol oli see all ja kaks korda käis ülevaatusel sellega, pold mingeid probleeme.
Enamasti jamatakse sportpütiga sellepärast, et see liiga lärmakas on, ma ise plaanin selle parasjagu vaikseks saada.
Eks näha ole mis saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 18:43 
Eliit

Ah mul ülevaatusel käidud, anti uksetaga tööriistad pihku ja kästi stange ära kruvida. Põrand võib kohati ju sile olla aga kui auto pidurirullikute vahele läks siis jäid küljekarbid 1cm kõrgusele maast. Ja ülevaatuse tegin kuskil Maardus :D

Ahjaa, keegi kuskil mainis, et Lätis on toonklaas lubatud.. Tegelikult ei ole ju. Ja venemaal on enamustel autodel isegi esiklaas kõige tumedama kilega.. Aga tegelikult ei tohi isegi venemaal olla esiklaasid toonitud. Neil on täpselt samad nõuded mis meil - tagaklaasid värvi kasvõi mustaks aga esiküljeklaaside läbipaistvus peab olema 70% ja esiklaasi läbipaistvus 75%.. aga lihtsalt neil pidi olema trahv mingi köömes, 50 rubla äkki selle eest ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 23:15 
Kasutaja avatar

Lätis võib olla autodel millel oli see paigaldatud enne 2009 aastat, kui mu mälu ei peta. Enam ei lubata jah sellist asja et kõik klaasid toonitud, aga need autod millel see juba peal oli nendel maha ei pea kakkuma.
Ülevaatsest veel, et ise käisin 60/40 madaldusega üvl ja ei öeldud mitte sõnagi selle kohta. Samamoodi ei öeldud ka sport pütti kohta midagi, mõõdeti gaasid ära ja minekut. Ja ÜV tegin ametlikult ehk siis puhtalt läbis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2010 23:18 
Kasutaja avatar

Minu arust oli , kui auto oli registeeritud lätti enne 2000 aastat võisid igast lollusi teha autoga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis