tr22nsmees kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Sa natuke liiga heal arvamusel pole endast ja oma sõiduoskustest?
Ei ole, sest tunnistan, et eriüksuse mehed on minust kindlasti tunduvalt paremad sõitjad.
Kui sa oled kõigi eelpool mainitud autodega sõitnud, siis usun, et mõistaksid mind.
Kulla mees, palju neid amg-sid ja neid reaalselt meil on ? Ega ikka enamus noori neid ei jõua osta, pealegi paljudel, kel niipalju raha on on mõistus ka peas rohkem.
Praegused eriüksuse bmw-d lähevad 6,2 sekk isajani, mingi s6-ga sa tal küll eest ära ei lähe, pealegi ei sõida sa kogu aeg ilma numbrita ringi ja politsei saab selle järgi ka nii mõndagi teha, lisaks on neil abijõud.
Üldiselt sellised suure jutu mehed nagu sina, et panen eest ära jne, et see nii lõdva, need ei ole reaalses elus mingid tegijad.
Superb on skoda luksauto, ja see ei omagi tähtsust, tähtsust omab selle autoehitus.
See on täitsa norm auto, tema kiirendus on ka peale 100. täitsa normaalne ja märkimisväärselt parem, kui nende primeratel.
Pealegi lastakse rehv puruks ja mõenl juhul ka kuul selga, nagu teate noorest naispolitseinikust, kes alles alustas, tema lasi muidugi tagaistujale kuuli selga.
Paistab, et mõnel mehel puuduvad liiklusest teadmisest? 20 üle linnas on tõsine rikkumine, kuna ka 5 km/h võib osutuda inimesele otsa sõidul surmavaks.
Saage aru kallis rahvas, linn ei ole koht, kus kihutada lininas on inimesi ja ka öösel võib inimeis seal olla, nii et jah ka öö pole linnas kihutamiseks.
Mis hoiatada, kuulge, meie liiklus on jubat ükk aega paigast ära olnud ja küll on saanud leebeid trahve ja hoiatusi äkki aitaks juba ja hakkaks korralikult sõitma.
Aga noh, eks rikkujatel ja rullnokadel on alati midagi haliseda, peavad ju oma rahakotti kergendama või jalamehed olema.
Inimesed ei suuda 70-ga sõitva autoga linnavahel nii arvestada ka, eriti lapsed.
Huvitav on see, et ulutakse siis kui trahvi tehakse, aga siis ei ulu keegi, et miks ma trahvi ei saanud ma sõitsin 200-ga 70 teel.
Minu teada tannil on 2,0 sierra olemas ja kas isegi mitte 2,8/2,9? millede võimsusteks on 110/107kw.
Eriüksuse mehed on ikkka vapsse kõvad mehed, neil nüüd küll eest ära ei pane nii naljalt, nu ainult siis kui puht idiootlikutl riskid, nemad ei riski nii kuna neil mõistus peas ja nad ei tohi seda teha.