Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 28.12.2008 18:06 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Sa natuke liiga heal arvamusel pole endast ja oma sõiduoskustest?

Ei ole, sest tunnistan, et eriüksuse mehed on minust kindlasti tunduvalt paremad sõitjad.
Kui sa oled kõigi eelpool mainitud autodega sõitnud, siis usun, et mõistaksid mind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 18:42 
Kasutaja avatar

jossu kirjutas:
Ja vot joodik lasti liiklusesse tagasi, politsei vaid ütles, et tee enne paar suitsu kui uuesti sõitma hakkad:)
Vot see on meie korrakaitsjate tase :beer :beer :hail

Mida sa undad seal oma 0.28 promilliga, sa õpi sõitma piimahabe nii, nagu seaduses ette nähtud !
Meil on 0.8 promilli lubatud, mõrvarid oleme, aga surmasi ja õnnetusi on liikluses 3 x vähem kui eestis !
Ei pane äkki selline asi mõtlema ?
Liikluskultuur on lihtsalt väga erinev, eesti on oma kihutamiste, ja surmadega euro esirinnas, kas teisel või kolmandal kohal peale lätit ja leedut. "Mina ja maailm" ja "maailma parimad rallimehed" oleks selle olukorra lühikirjelduseks, mis paistab hästi silma ka foorumis ! Märtini sündroom ?
+ surmad ja avariid on põhjustatud valdavalt ikka üle 1 promillise joobega tegelaste poolt.

Nii et ei maksa ulguda, sõida see 5km/h aeglasemini, kus sul ikka kiiret on, 1-2 minutit tuled varem kodust välja ja polekski vaja kiunuda ju ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 18:51 
Kasutaja avatar

tr22nsmees kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Sa natuke liiga heal arvamusel pole endast ja oma sõiduoskustest?

Ei ole, sest tunnistan, et eriüksuse mehed on minust kindlasti tunduvalt paremad sõitjad.
Kui sa oled kõigi eelpool mainitud autodega sõitnud, siis usun, et mõistaksid mind.

Kulla mees, palju neid amg-sid ja neid reaalselt meil on ? Ega ikka enamus noori neid ei jõua osta, pealegi paljudel, kel niipalju raha on on mõistus ka peas rohkem.

Praegused eriüksuse bmw-d lähevad 6,2 sekk isajani, mingi s6-ga sa tal küll eest ära ei lähe, pealegi ei sõida sa kogu aeg ilma numbrita ringi ja politsei saab selle järgi ka nii mõndagi teha, lisaks on neil abijõud.

Üldiselt sellised suure jutu mehed nagu sina, et panen eest ära jne, et see nii lõdva, need ei ole reaalses elus mingid tegijad.

Superb on skoda luksauto, ja see ei omagi tähtsust, tähtsust omab selle autoehitus.
See on täitsa norm auto, tema kiirendus on ka peale 100. täitsa normaalne ja märkimisväärselt parem, kui nende primeratel.

Pealegi lastakse rehv puruks ja mõenl juhul ka kuul selga, nagu teate noorest naispolitseinikust, kes alles alustas, tema lasi muidugi tagaistujale kuuli selga.

Paistab, et mõnel mehel puuduvad liiklusest teadmisest? 20 üle linnas on tõsine rikkumine, kuna ka 5 km/h võib osutuda inimesele otsa sõidul surmavaks.
Saage aru kallis rahvas, linn ei ole koht, kus kihutada lininas on inimesi ja ka öösel võib inimeis seal olla, nii et jah ka öö pole linnas kihutamiseks.
Mis hoiatada, kuulge, meie liiklus on jubat ükk aega paigast ära olnud ja küll on saanud leebeid trahve ja hoiatusi äkki aitaks juba ja hakkaks korralikult sõitma.
Aga noh, eks rikkujatel ja rullnokadel on alati midagi haliseda, peavad ju oma rahakotti kergendama või jalamehed olema.
Inimesed ei suuda 70-ga sõitva autoga linnavahel nii arvestada ka, eriti lapsed.
Huvitav on see, et ulutakse siis kui trahvi tehakse, aga siis ei ulu keegi, et miks ma trahvi ei saanud ma sõitsin 200-ga 70 teel.

Minu teada tannil on 2,0 sierra olemas ja kas isegi mitte 2,8/2,9? millede võimsusteks on 110/107kw.

Eriüksuse mehed on ikkka vapsse kõvad mehed, neil nüüd küll eest ära ei pane nii naljalt, nu ainult siis kui puht idiootlikutl riskid, nemad ei riski nii kuna neil mõistus peas ja nad ei tohi seda teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 18:57 
Kasutaja avatar

kirjutiste järgi paistab, et ehteestlasliku ärapanemise võrdkujuks on selles teemas part. et kui mina kiiremini ei sõida, siis pole ka teistel tarvis. kui mina öösel poodi ei lähe, siis võib pood kinni olla. mina ja mina. sest ainult mina ju tean, mismoodi teised elama peaksid. mina ju elangi musterelu, mida kõik peaksid järgima ja kadestama.
ja nii vahva, et kellelegi midagi keelatakse või karmistatakse, saab jälle õelalt naerda.
aga eks selle keelamisega on nii, et servast alustatuna jõuab järg varsti iga tigetsejast kommari õuele. ja siis on jälle ülejäänutel meel hea, et taas kellelegi midagi keelatakse. seda õelust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 18:59 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
kirjutiste järgi paistab, et ehteestlasliku ärapanemise võrdkujuks on selles teemas part. et kui mina kiiremini ei sõida, siis pole ka teistel tarvis. kui mina öösel poodi ei lähe, siis võib pood kinni olla. mina ja mina. sest ainult mina ju tean, mismoodi teised elama peaksid. mina ju elangi musterelu, mida kõik peaksid järgima ja kadestama.
ja nii vahva, et kellelegi midagi keelatakse või karmistatakse, saab jälle õelalt naerda.
aga eks selle keelamisega on nii, et servast alustatuna jõuab järg varsti iga tigetsejast kommari õuele. ja siis on jälle ülejäänutel meel hea, et taas kellelegi midagi keelatakse. seda õelust...

Mis on sinu postistuse point? et sülitame seaduste peale ja sõidame aga inimesi surnuks edasi?
Sellise suhtumise pärast, oligi vaja neid trahve karmistada.
Ma võiksin ise ka kiirust ületada seamoodi, aga ma ei tee seda tavaliselt, kuna mul on selleks liiga palju mõistust peas, et rullnoka elu elada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 19:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Sm. part, kas sul on ikka perefoorumis ka kasutaja tehtud ja kas sa käid seal ikka liiderlikku elu promomas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 19:13 
Kasutaja avatar

part, no sa oled kahtlemata üks arukamaid inimesi maamunal, see on selge. aga ega ei maksaks siiski väga imestada, et lausa kõik sinumoodi elada ei taha ja ainult keeldudest rõõmu ei tunne.
kui tunned ise, et tervis või võimed ei käi autost üle 70 km/h üle, siis sõidagi nii. aga ära töllerda teepeal ees, kui keegi tahab siiski kiiremini sõita. märkame teisi ka enda ümber, eks.
ei ole õige asetada võrdusmärki kurjategija ja +5 km/h sõitja vahele. ka on lausa rumal oodata mingit imerohtu trahvide suurendamisest. pole need siiani tulemust andnud, ei anna ka edasi. mitte karistuse suurus, vaid selle möödapääsmatus annab tulemusi. kui iga napsitaja teaks surmkindlalt, et ta saab joonudpäi rooli istudes kasvõi 3000 krooni trahvi, siis ta ilmselt võtaks takso. aga kui on võimalus, et ta vahele ei jää, siis olgu see trav või miljon euri, ikka jääb võimalus läbi lipsata.
pahatahtlikult kõiki lollideks pidada ja enda kahtlase väärtusega moraalinorme teistele peale suruda ei ole ka mõtet. mina isiklikult olen kohe tänulik, et ma nii tark ja tore ei ole, kui mõned meie eeskijud siin...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 19:30 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
part, no sa oled kahtlemata üks arukamaid inimesi maamunal, see on selge. aga ega ei maksaks siiski väga imestada, et lausa kõik sinumoodi elada ei taha ja ainult keeldudest rõõmu ei tunne.
kui tunned ise, et tervis või võimed ei käi autost üle 70 km/h üle, siis sõidagi nii. aga ära töllerda teepeal ees, kui keegi tahab siiski kiiremini sõita. märkame teisi ka enda ümber, eks.
ei ole õige asetada võrdusmärki kurjategija ja +5 km/h sõitja vahele. ka on lausa rumal oodata mingit imerohtu trahvide suurendamisest. pole need siiani tulemust andnud, ei anna ka edasi. mitte karistuse suurus, vaid selle möödapääsmatus annab tulemusi. kui iga napsitaja teaks surmkindlalt, et ta saab joonudpäi rooli istudes kasvõi 3000 krooni trahvi, siis ta ilmselt võtaks takso. aga kui on võimalus, et ta vahele ei jää, siis olgu see trav või miljon euri, ikka jääb võimalus läbi lipsata.
pahatahtlikult kõiki lollideks pidada ja enda kahtlase väärtusega moraalinorme teistele peale suruda ei ole ka mõtet. mina isiklikult olen kohe tänulik, et ma nii tark ja tore ei ole, kui mõned meie eeskijud siin...

Ma sõidan nii nagu lubatud või nagu teeolud võimaldavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 19:34 

mul ükspuha teglt palju see trahv 99% rikud teadlikult nagunii.

Lihtsalt tuska tekitab mõnikord see, kui teenidaja (politseinik) ei suhtu nii nagu teenindaja suhtuma peab vaid muutub isiklikuks ja norijaks. Õnneks siin harjumaal on asjad paranenud. Politsei on suht selline tundetu loom ja teeb tööd. aga kuhugi väikelinna sattudes jätab suhtumine tõsiselt soovida.

Mind lihtsalt isiklult pahandab see, et nende neetud maksude eest ei tehta midagi ära vaid lollusi genereeritakse!

Ja see on puhtalt juhtimise süü.
Mille kuradi pärast need augud tekkisid?
Kas need tarkurid seal siis ei näe kaugemale enda ninaeest?
See on nõme.

Loomulikult tndub, et teistes riikides on asi roosilisem, aga kahjuks see nii ei ole. Kuid nendes teistes riikides saad vähemalt kvaliteetsemaid teenuseid ja hüvesid, mitte nii, et raha oma tasku. (nagu neid kapo viimaseaja täävõite võib lugeda)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 19:39 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Paistab, et mõnel mehel puuduvad liiklusest teadmisest? 20 üle linnas on tõsine rikkumine, kuna ka 5 km/h võib osutuda inimesele otsa sõidul surmavaks.
Saage aru kallis rahvas, linn ei ole koht, kus kihutada lininas on inimesi ja ka öösel võib inimeis seal olla, nii et jah ka öö pole linnas kihutamiseks.
Mis hoiatada, kuulge, meie liiklus on jubat ükk aega paigast ära olnud ja küll on saanud leebeid trahve ja hoiatusi äkki aitaks juba ja hakkaks korralikult sõitma.
Aga noh, eks rikkujatel ja rullnokadel on alati midagi haliseda, peavad ju oma rahakotti kergendama või jalamehed olema.
Inimesed ei suuda 70-ga sõitva autoga linnavahel nii arvestada ka, eriti lapsed.
Huvitav on see, et ulutakse siis kui trahvi tehakse, aga siis ei ulu keegi, et miks ma trahvi ei saanud ma sõitsin 200-ga 70 teel.

Ma ei pidanud esmapilgul silmas linnas "kihutamist", vaid asulavälisel teel, 70 alas, 70-ga venimist.
Politsei võiks parem linnas passida ja lauskkontrolli joodikutele teha, vaid selleasemel passib inimtühjas "Kapa-Kohilas", ootamas, millal tuleb mõni auto, kes vähekenegi kiirust ületab 70alas.
Ajuvaba ju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 20:04 

Pm kui norima hakata, siis Part, kas sa selle peale oled mõelnud, et sinu sigla pidurdab 70-->0i sama pika maa jooksul kui mingi ventileeritavate ketastega 110-->0? Nii et vaata natukene kaugemale enda ninast. Kuidagi jubedalt tundub, et sul polegi lube. Meenutad mulle mind ennast, kui ma olin 15, siis oli sama teema, et kõik vinksis,vonksus, kuna jubedalt põdesin, et äkki mend võtab maha, ja siis saan lubadetta sõidu eest nähvi ära. Aga saades load, muutusid ka kombed natukene vabamaks(väike +5 ikka asja juurde jne, kuigi vöö on siiani peal alati). Ja võin sulle kindlalt öelda, et hinnates olukorda õieti, mitte liigselt riskides on 2 varianti. Kas saad ka 60e pealt pidama, või paned anyway matsu. Suvalises kohast lambist rallides vb on jah kobin, et kui nibin nabin pidama saad, et on kasu +/- 5km/h-st

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 20:31 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Pm kui norima hakata, siis Part, kas sa selle peale oled mõelnud, et sinu sigla pidurdab 70-->0i sama pika maa jooksul kui mingi ventileeritavate ketastega 110-->0? Nii et vaata natukene kaugemale enda ninast. Kuidagi jubedalt tundub, et sul polegi lube. Meenutad mulle mind ennast, kui ma olin 15, siis oli sama teema, et kõik vinksis,vonksus, kuna jubedalt põdesin, et äkki mend võtab maha, ja siis saan lubadetta sõidu eest nähvi ära. Aga saades load, muutusid ka kombed natukene vabamaks(väike +5 ikka asja juurde jne, kuigi vöö on siiani peal alati). Ja võin sulle kindlalt öelda, et hinnates olukorda õieti, mitte liigselt riskides on 2 varianti. Kas saad ka 60e pealt pidama, või paned anyway matsu. Suvalises kohast lambist rallides vb on jah kobin, et kui nibin nabin pidama saad, et on kasu +/- 5km/h-st

Su jutt on väga algajalik.
Ära unusta, sa ei ole liikluses üksi !!!
nagu oliver kruuda, kes rääkis oma kas mitte 8-st ketaspidurist oma autol.
kust sa tead üldse mis autoga ma sõidab? sigulliga kohe kindlasti mitte.
just selline kindlustunne nagu sul probleem tekitabki, on ikka väga suur vahe, mis kiirusega matsu paned, ühel juhul saab keegi surma teisel mitte, ühel juhul jääb keegi vigaseks teisel mitte, taolisi olukordi võibki loendama jääda vist pikalt.
Füüsika seaduste vastu ei saa, pluss on sul reageerimisaeg ja piduritel reageerimisaeg. Üldse takistuse märkamiseks ei pruugi palju aega olla.
Üldiselt ei viitsi sinuga vaidlema hakata, sinust palju targemat liiklusspetsialistid on üle maailma pikkade kogemusaastate jooksul need asjad paika pannud.
Nii, et ära virise, vaid sõida korralikult, nagu eespool öeldud 99% kiiruseületamist on teadlik ja tahtlik, täiesti tõsi.
Kui teed julge vähemalt tunnistada ja vastutada.
Selline kindlustunne tekib just vahtralehe omanikel, kes pole veel liiklust näinudki õieti.

Üleüldse ma ei usu, et keegi siin paar km ületab, sellest ei tekiks probleemi.
ikka ületavad 20 jne, nüüd ongi probleem, kuna enam ei saa ületada, karistused on mõjuvad eelnevatest lahadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 21:01 
Kasutaja avatar

oled vist väga kõva mees. ema teresa oli ka sinukõrval poisike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 21:28 

part1 kirjutas:
Mis on sinu postistuse point? et sülitame seaduste peale ja sõidame aga inimesi surnuks edasi?
Ma võiksin ise ka kiirust ületada seamoodi, aga ma ei tee seda tavaliselt, kuna mul on selleks liiga palju mõistust peas, et rullnoka elu elada.

KULLA MEES, trahve ei karmistatud mitte sellepärast, et surmi palju, vaid selleks, et RIIGIEELARVE TÄIS SAADA! Inimeste surm on AS Eesti Politseile juba pikemat aega savi.
Ja kui riik, kelle esindaja hetkel on AS Eesti Politsei, hakkab inimesi peedistama eelarve pärast, siis sorry, mina seda ei mõista.

Täna Tartust-Tallinna sõites 4 realisel passis hall impreza ning võttis 110ga sõitjaid maha. Part1, äkki seletad, et why the hell??? Sirge tee, sile asfalt, kaks rida, puuduvad jalakäijad ja metsloomad. Milleks n*ssida? Saan aru, kui 200ga sõitev vend võetakse maha, aga 110???

Saan aru, kui passitakse tõesti ohtlikes kohtades, kus kiiruse ületamine võib lõppeda õnnetusega, aga 100% on politsei alati pikkadel sirgetel ja siis ka kuskil kuradi põõsa taga peidus.

Endal tuleb kah juba naer peale :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2008 21:38 
Kasutaja avatar

justcraizy kirjutas:
part1 kirjutas:

KULLA MEES, trahve ei karmistatud mitte sellepärast, et surmi palju, vaid selleks, et RIIGIEELARVE TÄIS SAADA! Inimeste surm on AS Eesti Politseile juba pikemat aega savi.
Ja kui riik, kelle esindaja hetkel on AS Eesti Politsei, hakkab inimesi peedistama eelarve pärast, siis sorry, mina seda ei mõista.

Täna Tartust Tallinna sõites 4 realisel passis hall impreza ning võttis 110ga sõitjaid maha. Part1, äkki seletad, et why the hell??? Sirge tee, sile asfalt, kaks rida, puuduvad jalakäijad ja metsloomad. Milleks nussida? Saan aru, kui 200ga sõitev vend võetakse maha, aga 110???

Seal on 90 piirang, praegu on talv, ei ole 110 kohane talveks sinna, musta jää oht ikkagi ja paljud lollid ei saa aru sellest.
Kui riigieelarvet ka kuskilt täita, siis igatahes on õige koht võtta see rikkujate mitte süütute taskust.
Pealegi, see motiveerib vähem kiirust ka ületama paljusid, seda enam paistavad siis rullnokad välja ja politseil jääb rohkem aega ja võimalust nendega tegelemiseks.
Meil eestis ei osata ju musta jääga sõita, eks siis peab 110 ära keelama talveks.
Must jää tekib üsna suvaliselt maha ja jupiti, mitte alati kogu tee.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis