Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 26.04.2009 10:03 
Kasutaja avatar

vuchmann kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
vuchmann kirjutas:
Proovisin omal nahal läbi selle 18 kuulise aegumise teema

oot, mis ajaühik see 18 kuud aegumisel on?? Seadus ütleb et 3 aastat (s.o. 36 kuud?).
Andsid ise sja kohtusse, et aegumist kohaldada või sattusid ise kohtualuseks?? Kui ise andsid kohtusse, palju riigilõivu maksid?
Midagi ei maksnud ise.Mõned paberid vaja kohtusse viia ja jääd otsust koju ootama.2kuud võttis aega umbes.

Kui saladus pole, siis äkki mainid ka MIS paberid oli vaja? :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 19:22 
Kasutaja avatar

vuchmann kirjutas:
Kel huvi võin aidada paberite ajamisega Tartu kandis.Väikese taskuraha eest loomilikult 8)

Vastuseks eelmisele küsimusele,aga kohtutäitur ju annab enne aegumist asja ilusasti kohtusse,kuidas sul õnnestus seda vältida? :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See asjade aegumine on huvitav tõesti .Paraku ei taha väga uskuda seda aegumis juttu.Võibolla mingi asi võib minna kuidagi nii .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:32 
Kasutaja avatar

Mida kohtutäitur kohtusse annab?Temale antakse täitemenetluseks trahvid,jne.Kui tema ei suuda neid summasid inimeselt 18 kuu möödudes välja nõuda,siis korjad sina oma paberid kokku ja teed kohtule avalduse,et asjad aegunuks tunnistataks.
See 18 kuud aga arvatavasti muudetakse varsti pikemaks.Kuskil just hiljuti oli juttu sellest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:43 
Kasutaja avatar

vuchmann kirjutas:
Mida kohtutäitur kohtusse annab?Temale antakse täitemenetluseks trahvid,jne.Kui tema ei suuda neid summasid inimeselt 18 kuu möödudes välja nõuda,siis korjad sina oma paberid kokku ja teed kohtule avalduse,et asjad aegunuks tunnistataks.
See 18 kuud aga arvatavasti muudetakse varsti pikemaks.Kuskil just hiljuti oli juttu sellest.

seal on minu arust ikka tingimused ka, et sa poleks täiturit vältinud ega tulusid varjanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:51 
Kasutaja avatar

Enne aegumist kohtutäitur n6uab ju asendus karistust(päevade peale)ma ei saa kohe yltse aru kuidas selline aegumine on v6imalik :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:54 
Kasutaja avatar

tann19 kirjutas:
Enne aegumist kohtutäitur n6uab ju asendus karistust(päevade peale)ma ei saa kohe yltse aru kuidas selline aegumine on v6imalik :uhoh
http://www.juura.ee
lehel palju infot.Ise ka alguses seda jama ei uskunud.Tegin proovi ja lõppes õnnelikult.
Samamoodi muutus mingi 2-3 aastat tagasi võlaõigusseadus.Ei viitsi siia trükkida neid seaduseid.
Seal oli kh võlgade aegumise teema.Aga iseenesest ei aegu midagi.Ise peab tegema kohtule avalduse.
Löö googlisse "aegumine" sisse ja juttu tuleb palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 23:48 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Paar lauset lugeda ja sellised asjad toimivad oleks hea variant.Üldiselt sooviks nendele kes võlgu siis seda kõige halvimat saatust.Kui võla tähtajad üle on siis keeruline kuulda ,et võlgnik läheb viskab avalduse laule ,et tühistage need juhtumid ja elu lill.Ei viitsi lugeda kahjuks neid asju.Ise ei julgeks elada kui oleks võlgu millegi eest ,sest asi võib võimalusel kas siis aeguda aga meelest ei lähe see kellegil.Koguaeg karda tulevikku nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 07:27 
Kasutaja avatar

vuchmann kirjutas:
Seal oli kh võlgade aegumise teema.Aga iseenesest ei aegu midagi.Ise peab tegema kohtule avalduse.
Löö googlisse "aegumine" sisse ja juttu tuleb palju.

ja see seadus ongi 3 AASTA teema. Kuskohast tuli 18 kuud, ikka ei saa aru :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 07:34 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:

Eelmisest aastast, peaks kehtima ainult politseile või mõnele muule riigiasutusele võlgu olles. Ülejäänud võlad aeguvad endiselt 3 aasta pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 09:34 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:

Eelmisest aastast, peaks kehtima ainult politseile või mõnele muule riigiasutusele võlgu olles. Ülejäänud võlad aeguvad endiselt 3 aasta pärast.

kui see on nii, siis tõstan käed :hail Eksitav ongi see, kui erinevaid võlgu segi aetakse ja siis raiutakse, et nii ongi, aga seadust ei näidata... :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:58 

Huvitav,kas mõnda kohtutäiturit ajaloo vältel mättasse pole löödud? Ma ise mõtlen,et krt mulle määrati kunagi valesüüdistus märatesmises vms,üks idioot,kes kadunud nagu tina tuhka andis menti minu andmed ja Eesti see õigussüsteem on selline karup...seauk,et väänatigi mulle ära seal see 1600 eeki. Käisin pidevalt kohapeal seal ja seletasin ning tegin avaldusi,ahh pikk jutt...... Küsiksin,et kas ka praegusel ajal on selline asi võimalik,et näiteks kui kuskil märatsed või lõhud ja ment su kinni peab ning trahvib ja siis sul dokumente kaasas pole,ütled mingi tegelase nime,sünniaja,vanemate nimed,elukoha ja oledki puhas poiss.. Ja see teine õnnelik(ehk siis mina olin kunagi) saab ühel päeval kirja koju,et asi kohtus blabla.. Krt jube marru ajab tegelikult sellin asi..Mõtlen,et kui sedasi mingi 5 või 6 kohaline summa selga istutatakse,siis tulevad küll igasugu mõtted pähe:D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 13:13 

otsija kirjutas:
Huvitav,kas mõnda kohtutäiturit ajaloo vältel mättasse pole löödud? Ma ise mõtlen,et krt mulle määrati kunagi valesüüdistus märatesmises vms,üks idioot,kes kadunud nagu tina tuhka andis menti minu andmed ja Eesti see õigussüsteem on selline karup...seauk,et väänatigi mulle ära seal see 1600 eeki. Käisin pidevalt kohapeal seal ja seletasin ning tegin avaldusi,ahh pikk jutt...... Küsiksin,et kas ka praegusel ajal on selline asi võimalik,et näiteks kui kuskil märatsed või lõhud ja ment su kinni peab ning trahvib ja siis sul dokumente kaasas pole,ütled mingi tegelase nime,sünniaja,vanemate nimed,elukoha ja oledki puhas poiss.. Ja see teine õnnelik(ehk siis mina olin kunagi) saab ühel päeval kirja koju,et asi kohtus blabla.. Krt jube marru ajab tegelikult sellin asi..Mõtlen,et kui sedasi mingi 5 või 6 kohaline summa selga istutatakse,siis tulevad küll igasugu mõtted pähe:D.

Milles see kohtutäitur süüdi on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 14:33 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Milles see kohtutäitur süüdi on?

kas sa oled ise kohtutäitur?? Või on mõni su sugulane?? Ma olen jälginud, et mitmes kohas, kus kohtutäitureid kirutakse, hakkad sa neid kaitsma... Las inimesed foorumites karjuvad- on liikluses rahulikumad :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 17:56 

Ok,aga kas on siis tänapäeval veel võimalik tagaselja süüdi mõista sel moel,et dokumente ei küsita ja päritakse nime,sünniaega,elukohta,vanemate nimesid ja veel midagi vb?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis