priitsuvila kirjutas:
Natukene OT, aga kõigil on keegi tuttav, kes on niimoodi trahvi saanud. Samas, kellelgi ei ole ette tuua mitte ühegi konkreetse ISIKU nime või PROTOKOLLI koopiat ega ka muud, mis seda juhtumit reaalselt ka kinnitaks. Sellise situatsiooni eest ei saa ega ka tohi politseinik trahvi teha.
Uskumatu pullikaka jutt, mis levib nagu kulutuli, aga konkreetselt ei suuda keegi mitte kui midagi välja tuua.
Tulekustutite hullus on üle elatud, nüüd tuleb helkurite ja helkurvestide hullus. Keegi on suure koguse kokku ostnud ja nüüd surutise ajal vaja kiiresti realiseerida?

Priit
mõned päevad tagasi, tulin JÕgeva poolt Tartusse sisse.. Müta bussipeatuses oli politsei eraautoga. Võeti sappa. Võeti maha. Just enne seda, kust vasakule Jõhvi maanteele saab keerata.
Tulin autost välja vaatama, mida mulle seal taga vehitakse. Ja nii muuseas hakkas jutt pihta, et küsiti, kas mul helkur on. ütlesin, et on küll aga kodus kapi peal. Siis küsis,et kas ma ikka tean, et ma viibin valgustamata maanteel ilma helkurita? Ometi nende auto seisis minu taga ja valgusvihk... Ja kes siin rääkisid, et 600.- Minge lugege seadusi. Max .trahv on 3000 krooni!!! Ja nii mulle ka öeldi!
Õnneks piirdus asi sellega, et mul puudusid KORRALIKUD tõkiskingad (olid need mustad kärakad, mida automaailmast saab), üks numbrituli ei põlenud ja puudus helkur.
Kokkuvõttes sain kirjaliku, kuna päris normaale politsei oli, küsis ka midagi mootori mahu ja kiiruste kohta - ütlesin vaid liikluses jalgu ei jää ja piloodipabereid ei oma. said vist naljast aru, andisd mulle mu paberi ja lahkusime sõpradena.
Minul on nüüd suured tõkiskingad ning juhiistme all on helkurvest, kui veel selline olukord peaks olema. Ja veel lisaks, et vest muutub kohustuslikuks.