oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
_siim_ kirjutas:
poh,lakime numbrid üle ja korras,pealegi sügisel jälle pori ning talvel lumi mõnikord,number mingi kilomeetriga juba sitane,hui see kaamera loetavat pilti sealt saab.
Määrdunud number on karistatav.
ja sinu diislil on kojamees ning veeprits installitud numbrite puhastamiseks?
Ei, aga see number ei määrdu eriti ruttu selliseks, et ta loetamatu oleks.
Talvel suure lumesajuga jah on lumine, aga siis saab ka politsei sellest aru ja noh, eks ma ikka lükkan ta lumega aeg-ajalt puhtaks.
Poriralli rehes määrdub ka, aga siis on ka loomulik, et peale poriralli puhastad numbri ära.
Ühtlasi tuleb ka jälgida, et auto tuled ning klaasid oleksid puhtad.
See minu mäletamist mööda, täiesti loomulik ja nõuete kohane asi autojuhil.
Kui rääkida kiiruest, millega sõita siis jah, ma pean tööautoga sõitma vaiksemalt, teatud jupi suurt maanteed.
Seal ma üritan hoida jah teeserva ja jälgin peeglitest, mis minu taga toimub, võimalusel abistan möödasõitjaid, kuid õnneks sõidan mingi maksimum 10km suurel teel, pole vist sedagi, nii et väga muret pole.
Mõnikord jääb mullegi, mõni aeglane veok või traktor sellel teel ette.
Vahest, kui järjekord mu taga läheb pikaks, siis kiirendan hoo 85-90 peale ka, lepin selle suurema müra ja suurema kütusekuluga, selle jupi vast kannatab välja.
Kuid, ega see 85-90 ei aita, mööda minnakse ikka ühtviisi, ühesõnaga kiirust mu tööauto ületada ei võimalda, mistõttu mööda sõidetakse ikka minust ja kui sõidan vaiksemalt, siis saadakse kergemini mööda.
Mu tööauto läheb spidomeetri järgi maksimum 95 välja, reaalselt 92, aga sellega minnakse mööda, 100 alas ma ei saagi õiget kiirust kätte, pole mõtet küttekulu üle normi viia.
Kui ma laseks 95-ga maanteel, siis sel hetkel oleks küttekulu kindlalt üle 15, mis ületab mu lubatud normi.
Samuti tekiks salongi lärm, mis ei ole kuigi meeldiv.