Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 51  Järgmine

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 17.07.2009 00:25 

part1 kirjutas:
_siim_ kirjutas:
poh,lakime numbrid üle ja korras,pealegi sügisel jälle pori ning talvel lumi mõnikord,number mingi kilomeetriga juba sitane,hui see kaamera loetavat pilti sealt saab.

Määrdunud number on karistatav.

ja sinu diislil on kojamees ning veeprits installitud numbrite puhastamiseks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 02:24 

oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
_siim_ kirjutas:
poh,lakime numbrid üle ja korras,pealegi sügisel jälle pori ning talvel lumi mõnikord,number mingi kilomeetriga juba sitane,hui see kaamera loetavat pilti sealt saab.

Ei ei ei,part1 sõidab nii aeglaselt,et lumi ja sopp ei hakka kinni kuhugi :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 04:05 
Kasutaja avatar

ärge vinguge...kes roolis jne..siin soomes tavaline see..kui jääd kaamerasse ja auto on sinu nimele registreeritud saad ka trahvi...missest et sõitis sul sõber või vanaema..huiteab kestahes..ärge ületage kiirust siis,kui hull n*ss tekib sellest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2009 16:54 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
_siim_ kirjutas:

Ei, aga see number ei määrdu eriti ruttu selliseks, et ta loetamatu oleks.
Talvel suure lumesajuga jah on lumine, aga siis saab ka politsei sellest aru ja noh, eks ma ikka lükkan ta lumega aeg-ajalt puhtaks.
Poriralli rehes määrdub ka, aga siis on ka loomulik, et peale poriralli puhastad numbri ära.
Ühtlasi tuleb ka jälgida, et auto tuled ning klaasid oleksid puhtad.
See minu mäletamist mööda, täiesti loomulik ja nõuete kohane asi autojuhil.

Kui rääkida kiiruest, millega sõita siis jah, ma pean tööautoga sõitma vaiksemalt, teatud jupi suurt maanteed.
Seal ma üritan hoida jah teeserva ja jälgin peeglitest, mis minu taga toimub, võimalusel abistan möödasõitjaid, kuid õnneks sõidan mingi maksimum 10km suurel teel, pole vist sedagi, nii et väga muret pole.
Mõnikord jääb mullegi, mõni aeglane veok või traktor sellel teel ette.
Vahest, kui järjekord mu taga läheb pikaks, siis kiirendan hoo 85-90 peale ka, lepin selle suurema müra ja suurema kütusekuluga, selle jupi vast kannatab välja.
Kuid, ega see 85-90 ei aita, mööda minnakse ikka ühtviisi, ühesõnaga kiirust mu tööauto ületada ei võimalda, mistõttu mööda sõidetakse ikka minust ja kui sõidan vaiksemalt, siis saadakse kergemini mööda.
Mu tööauto läheb spidomeetri järgi maksimum 95 välja, reaalselt 92, aga sellega minnakse mööda, 100 alas ma ei saagi õiget kiirust kätte, pole mõtet küttekulu üle normi viia.
Kui ma laseks 95-ga maanteel, siis sel hetkel oleks küttekulu kindlalt üle 15, mis ületab mu lubatud normi.
Samuti tekiks salongi lärm, mis ei ole kuigi meeldiv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 00:25 
Kasutaja avatar

urka kirjutas:
need kaamerad lõpetaks meie viimasedki naudingud eestist ära :(

Kui sinu nauding on kiiruseületamine, ehk siis ohtlikult sõitmine kõigi läheduses olijate jaoks, siis väga hea, et selline haige nauding lõppeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 02:07 
Kasutaja avatar

part kle, kes sulle maksab selle püha missiooni ja propaganda eest siin foorumis ? :lol
Õnneks lasen iga päev 130ga linna ja tagasi ;) Nii et mul poogen need kaamerad .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 07:11 

urka kirjutas:
need kaamerad lõpetaks meie viimasedki naudingud eestist ära :(

Sellisteks naudinguteks on ka palju sobilikumaid kohti, kui tiheda liiklusega üldkasutatavad teed... Samas... mis nauding on üldsegi sirgel teel kiirelt sõita? Adrenaliini jaoks mine parem sõida kusagil raja peal.

part1 kirjutas:
Kui sinu nauding on kiiruseületamine, ehk siis ohtlikult sõitmine kõigi läheduses olijate jaoks, siis väga hea, et selline haige nauding lõppeb.

Muidugi on pideva liiklusega üldkasutatavatel teedel 200ga laskmine lauslollus, mida ei tohi mite mingil juhul heaks kiita, kuid lõppudelõpuks selle foorumi nime vaadates, on see siiski väheke vale koht eeskujuliku liiklemise propaganda jaoks.

ViktorT kirjutas:
:lol Õnneks lasen iga päev 130ga linna ja tagasi ;) Nii et mul poogen need kaamerad .

On see siis tõesti midagi millega uhkustada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 07:41 

Et asi väga offtopic ei oleks, siis mina isiklikult neid kiiruskaameraid eriti ei poolda, vähemalt mitte sellisel juhul, kui neid peaks kunagi igalpool olema hakkama. Ei ole ka minagi mingi pühak, eks igaüks eksib vahetevahel seaduste vastu, ning ega rahagi puu otsas kasva, seega ei tahaks küll trahvi saada väikese eksimuse pärast.

Mustanahalisi meie maal eriti tihti ei kohta, kahjuks peab sama ütlema ka rajapäevade kohta... Pakuks ka minule huvi, legaalselt enda ja auto võimete proovile panek, kahjuks praeguse autoga pole sellist võimalust veel avanenud, varem on küll paaril korral kunagise masinaga seda tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 07:46 

urkakesekene,mida on teha calibraga rajapäeval? :lol :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 08:28 
Kasutaja avatar

http://global.ebay.com/Number_Plate_Flash_reflector/270424910883/item

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 08:48 
Moderator

Viktor võttis kenasti asja kokku jälle. Viki, sa pead ikka asukoha oma profiilis õigeks märkima, muidu inimesed lähevad närvi, kui sa kiirteel kiiruslimiidiga sõidad :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 10:17 
Kasutaja avatar

On olemas näites rapla kardirada ja sauga ringrada või midagi sellist oli veel, ei mäleta nime täpselt.
Streetrace foorum ei pruugi üldse tähendada ju kiiruse ületamist maantee, see võib tähendada ju ka legaalset streetace.
Mulle ei maksa mitte keegi, ohutum liiklus on mulle tasuks, et ma jään terveks ja elama, ning ka mu lähedased.Samuti on ohutum liiklus vähem närviline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 11:00 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
Viktor võttis kenasti asja kokku jälle. Viki, sa pead ikka asukoha oma profiilis õigeks märkima, muidu inimesed lähevad närvi, kui sa kiirteel kiiruslimiidiga sõidad :lol

:beer

Mis veel siis saaks, kui ma Saksamaal elaks ja kilkaks siin, et stabiilselt 200km/h+ ringi paarutaks, kuri tatikari siin ristiks ammu mind killeriks :lol

Hr Part, mis sa ise arvad, kas su igapäevane vingumine sel teemal siin foorumis on ka juba eesti liikluskultuurile mõju avaldanud ? :P

turvik kirjutas:
urkakesekene,mida on teha calibraga rajapäeval? :lol :lol :lol

No ma tean, et calibrad ikka paarutavad teil seal rajal ja nii mõnigi näitab enamus siinsele keskkonnale tagatulesi rajal ;)

Üldiselt liikluskaamerate üle muu maailm selliselt ei nurise, kui siis need madallendurid, aga eks see "vahtralehe" mentaliteet on visa kaduma. Ehk siis arusaam asjadest tuleb vanusega ja ühiskonna arenguga, hetkel on see banaanlas kuidagi toppama jäänud, ehk et selle foorumi põhjal suurt ühiskonna arengut just ei tähelda, sa ving ja hala mis oli 6 aastat tagasi, on siia maale, ainukese vahega, et kasutajaskond kergelt muutub. St et vanemad olijad eian ei hala, noored tulevad peale ja jätkavad sama hala mis vanemad olijad 5-6 a tagasi korraldasid siin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 14:31 

part1 kirjutas:
Streetrace foorum ei pruugi üldse tähendada ju kiiruse ületamist maantee, see võib tähendada ju ka legaalset streetace.

Ma annan sulle 100eek-i kui sa suudad näiteks Tallinna kesklinnas legaalse streetrace-i korraldada :D
part1 kirjutas:
Mulle ei maksa mitte keegi, ohutum liiklus on mulle tasuks, et ma jään terveks ja elama, ning ka mu lähedased.Samuti on ohutum liiklus vähem närviline.

Ehk peaksid oma närvidega ravile pöörduma kui ise tunned, et miskit paigast ära on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2009 14:38 
Kasutaja avatar

legaalne stréetrace 0-50km/h kiirendamine valgusfoorist :D:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 51  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis