oopc kirjutas:
To siller kas tegid katsetuse pärast proovi ,et mis elu keerleb selles turuosas jne või.Väga noored huvilised on või.Uskumatud lood tunduvad.Millegipärast ma julgen aravat ,et kõigis turuosades selliseid juhtumeid ei teki vaid asjad käivad konkreetsemalt jne ning inimesed ehk ka teisemad kes huvituvad jne.
Ei olnud noored huvilised. Pigem seal ikka 25-40.a olid huvilised.
Uskumatud lood või mitte, kuid see puhtalt reaalsus.
oopc kirjutas:
Nendest ärikatest või siis mitte ,et jah miks käib pull pidevalt.Igasugune vatramine ja toimetamine.Huvitaks ka helistamiste teema ja lubaduste ja kõik muu et milleks vaja ....Ei saa inimest kätte kui juba kokkulepitud kusagil kohtumine ning kohal pole mõlemaid pooli ning ei vastatata telefonile ja igasugune ajuvaba toimine.
Kellel juba load on ,neil peaks olema elementaarsed oskused ühiskonnas toimimiseks ka juba ,saan aru ,et põngerjatel kogemused puuduvad või teevad nalja jne aga täiskasvanud inimesed ....
Ma leian, et kui on lubatud auto ära võtta, siis nii ka toimitakse, või kui mitte, siis miks mitte lihtsalt helistada ja öelda, et mul siiski ei ole soovi.
Ei julgeta?
oopc kirjutas:
To Siller kallis masin oli ja palju alla taheti.Ehk kirjeldad ka masinat.Vaata kas lükatakse müüki ka kusagil.Kas tegid müügilepinguga või vedasid rahva arki .Mitmekesi tavaliselt käidi uurimas jne.
Masina hind oli kuulutuses 399euri. Autoks oli Hyundai Lantra 1997.a 1.8i. Vot ei tea, kas müüki paisatakse, kuid ostu-müügi leping sai kahes osas tehtud. Ostjad sõitsid autoga ilma ÜV, kindlustuse ja suverehvidega minema. Loodetavasti jõudsid ilusti ka Tallinnasse kohale.