ei juhtund täna,kuid eile kella 18.30 paiku.
ühesõnaga sai tuttava tsikliga 250cc tundmatule teele sõitma mindud,tuttav ütles seal kõigeväiksem võimalus mente kohata,korraga tuli mägi alla ja jumala kõva tee,mingi 90km/h oli sees,korraga haiged augud teepeal jms,poleks ettegi osanud sellist teed.

aukude kohapeal siis külg maha ja veeresin tsikliga vähemalt 20m kaasa,pilt läks taskusse kui mingi 1-2m oli veeretud,pilt ette tuli, oli tsikkel mingi 3m kaugusel minust,hiljem jälgi käies vaatamas on näha kuidas üle 20m libisetud. esimene asi tõstin tsikli püsti kui pilt ette tuli,helistasin omanikule ütlesin et olen siin teepeal kus sa ütlesid et sõita. tuttav oli 1,5minutiga umbes seal,kuna maja oli suht seal samas. enda tervisest ei hakka rääkimagi,hea et täna veel jalad all on. panin küll külje maha,aga kui jalale panin märkasin et teine külg ka jumala läbi omadega,ei saa aru kas siis viskas kuidagi üle ja veeres teisel küljel edasi vms. igaljuhul nüüd tuleb päris mõnus summa kinni maksta. suht ainulaadne masin kah,mina olen selliseid 2tki kasutatuna müügis näinud,ning kahest ühe ostis ära tuttav,mille ma hunnikusse keerasin.
Oma lollus annab nüüd tunda. Ei taha küll targutama hakata aga jah... See on see kui sõber võtab sõbralt võõra masina(tavaliselt bike või enduuroka) ja kohe hakatakse pähe andma, kuigi endal pole õrna aimugi, kuidas asi töötab mingis olukorras ja pärast oledki asjaga puu otsas.