Täna sõitsin Lõunakeskusesse oma asju ajama, kui üks hetk helistab mulle vend ja ütleb, et politseist helistati, et su auto on ees.
Ma mõtlesin esialgu, et vend teeb nalja, kuid läksin siis õue, vaatan, et mismoodi ma siis ees olen.
Ei saanudki aru, kui ükshetk üks neiu oma emaga karjub mulle, et ajagu ma auto ära. Vabandasin, et ei näinud ja ega osanudki seda tähele panna. Mu kõrval parkis ka auto ning tema oli samamoodi ühe auto oma ees "karpi" parkinud nagu minagi. Talle jõuti silt "Õppigu sa parkima!" klaasivahele panna.
Pagana jama on, kui parklas jooned puuduvad ning selle peale kohe ka ei tule, et võid ühe auto nii kinni parkida.
Olin eelmine nädal ka linnas ning parkisin oma auto ära ning siis tagasitulles vaatan, et mind on ka kinni pargitud. Juhtus see siis Rocca al Mare katuseparklas. Õnneks oli tookord üks naine kohe auto juures, et talle öelda, et ma ei pääse välja.
Ja tagasi tulles selle mu Lõunakeskuses parkimise peale, siis hetk hiljem nägin, kuidas üks naine samamoodi ühe auto oleks parkinud, kui ma poleks öelnud.
Kuna mul on uus nr, siis mismoodi ma saaksin ARK-is oma telefoni nri ära muuta? Politsei võtab sealt ka oma info vist?
Iseteeninduses vaatasin, et andmeid saab muuta nagu ainult ARK-i kohale minnes? Selleeest riigilõivu küll maksta ei taha.