Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 28.07.2009 23:06 
Kasutaja avatar

No miks nüüd kohe ära bännida? Ega ta ju otseselt midagi valesti ei teinud, loll olemise eest ei saa ju inimest karistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 00:42 

Käisime sõbraga Kuressaarest autot toomas. Praami peal tagasitulles ei tulnud enam uksed lukust lahti :D . Pusimist oli kui palju ja lõpplahendus oli ........katuseluugi klaasi puruks löömine :lol
Turistid vahtisid küll, et on ikka lollid eestlased :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 00:56 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
No miks nüüd kohe ära bännida? Ega ta ju otseselt midagi valesti ei teinud, loll olemise eest ei saa ju inimest karistada.

http://streetrace.org/foorum/viewtopic. ... &start=795

Siis küll, siis küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 02:18 

Reede, 24. juuli tahtsin sõita Tartust Pärnusse. Lõpuks sõitsin ka...
Igatahes paarkümmend km pärast Tartut sattusin mingi matuserongi taha, mis sõitis väga ebastabiilselt 70-120 km/h. Seal oli tublisti 40 või isegi rohkem autot.
Pikivahet keegi ei hoidnud, seega mööda sõita oli ka jama, kuna viisaka juhina vahele trügida ei tahaks. Kuskil Surjus keerasid nad alles teelt ära. Sinnani sain ikka aeg-ajalt neist mööda sõita vahepeal.
Tõesti on nõme, kui ei saa püsikiiruse hoidjaga rahulikult kruiisida, sest mingid jobud ees olevas rongis ei arvesta teiste liiklejatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 07:25 
Kasutaja avatar

Kox kirjutas:
eks vist peab heaks kiitma

eks muidugi peab. ja oma arvamust avaldada ei tohi, sest muidu antakse kohe panniga.

pugejad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 11:01 

you urka,uus eesti number 1 tont
palun mine tõmma oksa ennast.
mul pohhui see pännn.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 12:18 
Kasutaja avatar

Pahh1 kirjutas:
you urka,uus eesti number 1 tont
palun mine tõmma oksa ennast.
mul pohhui see pännn.

mai saa aru mis te võtate tõiseslt seda urka juttu siin kõik v ? :lol
ma ei pane ammu seda enam tähele ja sügavalt pohh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 14:45 
Kasutaja avatar

Vabalt võiks selle ka huumori alla panna aga see selleks...

Ei juhtund täna vaid hoopis laupäeva hommikul airport Jam-l.Asi algas sellest et jõudsin sinna öösel kell 4 ja täiesti täis,siis jõin veel kella poole 7-ni.Kuni pilt ees oli,keerasin sõbra BMW magama.(tal universaalauto ilma toonita)Kell 9 sai sõpradel viin otsa ja otsustasid jala haapsallu minna ja mind autosse magama jätta.Kõik el aknad ja uksed panid muidugi kinni.Aga nagu teada on,siis Bmw uksi ei sa seestpoolt avada kui uksed lukus.Nii siis ma ärkasin kell U 9.30 üles selle peale,et päike paistis autosse ja krammigi õhku polnud,samuti ka mitte midagi juua.Hakkasin siis leiutama kuidas välja saada,aga mida kell edasi seda hullemaks autos läks.Kell 10.30 oli juba nii hull,et vaikselt juba uskusin,et sinna ma suren.Kuna kõik uksed olid kinni,ei saanud ka polstreid maha võtta ega mitte midagi teha.Umbes 10.45 hakkasin juba aknaid vaikselt peksma kuni ma sain pagassi luugi polstri maha.Aga hoovastikku liigutades ikka lahti ei tulnud.Lõpus sain keskluku mootorist avatud.Kui autost väljusin olin läbi märg,sõna otseses mõttes.Vedelesin maas paar minutit ja hingasin värsket õhku.

Kokku olin autos niimoodi kella 9st-11-ni,mehed ma ütlen,see oli mu elu kõige hullem asi,mis minuga juhtund on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 14:54 
Site Admin
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Kokku olin autos niimoodi kella 9st-11-ni,mehed ma ütlen,see oli mu elu kõige hullem asi,mis minuga juhtund on.

seda peaksid kõik koeraomanikud kogema, kes suvel palavaga koera suletud autosse jätavad :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 15:16 
Kasutaja avatar

Olen näind kuidas väike laps on niimodi rannas jäetud. Läksin sööma nägin, et laps autos nutab ja aega läks kuskil ~20-30 minti ja tagasiminnes ikka laps nuttis autos. Kõik aknad ja luugid kinni päikese käes :angry

Ei mõista selliseid inimesi :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 15:17 

KIVIKUJU kirjutas:
Kox kirjutas:
eks vist peab heaks kiitma

eks muidugi peab. ja oma arvamust avaldada ei tohi, sest muidu antakse kohe panniga.

pugejad...

Kui kohale ei jõua siis ütlen välja, et hea et sellisest tondist lahti sai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 16:03 
Kasutaja avatar

Mul ka sarnane kogemus, nagu Manil ...aga ei olnud õnneks väga kõvat päikest..
Sai ka kuskilt peopealt tuldud sõbra Passatiga, ma jäin vist teepeal magama, jutt oli, et viiakse kõik ilusti koju , aga ärkasin ka kuskil hommikul lihtsalt auto tagaistmelt, samuti, väljast uksed lukus, ja seest lahti ei saanud, ei tea, kas konkreetse auto eripära, või kõikidel vanadel Passatitel nii ? Õnneks tulin poolpiduse peaga mõttele tagaistmed alla lasta (sedaan), ja proovida pagasnikust lukk seestpoolt lahti tõmmata, mis õnneks ka õnnestus, muidu ma ei teagi, mis saanud oleks, õhku polnud, palav, kusehäda jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 16:28 
Kasutaja avatar

vihmabuss kirjutas:
Olen näind kuidas väike laps on niimodi rannas jäetud. Läksin sööma nägin, et laps autos nutab ja aega läks kuskil ~20-30 minti ja tagasiminnes ikka laps nuttis autos. Kõik aknad ja luugid kinni päikese käes :angry

Ei mõista selliseid inimesi :?

Ma oleks päästekeskusesse helistand ja vaatand mis räägitaks,kui midagi huvitavad mitte siis oleks löönud klaasi puru,parem katkine klaas kui surnud laps :wink: Neid juhuseid on palju olnud kui lapsed sisse ära surevad.

Kj veel see,et minupuhul polnud kusehädast haisugi,kuna olin lagi pähe päikse käes,ja usun et ei valeta kui pakun et kraade oli 70-80 vahel,see oli ulme,nägu oli läbi märg,nagu oleks just veest välja tulnud.Klaasid olid päikese käes udused!

Klaasi ei löönud vaid selle pärast puru,et ei suutnud otsustada millist(siiski 300km tartu oli ka vaja veel sõita) universaalkerele aga annab otsida klaase.(mõtlen siis 5 tagumise peale)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 18:38 
Kasutaja avatar

Top gearis tegid ka ju autosauna ja temp oli ca 61c. Kui nüüd mitu tundi hommikupäikese käes olla, siis võis see temp sinnakanti olla tõesti. :D

Päris sitt juhus igastahes. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 22:07 

Hehh, hommikul tööl olles ja peatades sõjaväe Unimogi kinni, siis too juht otsustas tagurdada :D ja tagurdas just hommikul renditud Mitsule sisse :help Nalja, kui palju :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis