Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 12:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:37 
Kasutaja avatar

eks need vananevad muusikud peavad ka ju kuidagi leiva lauale saama. Labane küll, aga no ega raha ei haise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:43 
Kasutaja avatar

Pohlamoos19 kirjutas:
Vabsee pohh ve :D kes see vana ültse on,suht tundmatu kuju minu jaoks,ei ole eesti poliitilise eluga kursis ja delfit kah ei loe.

Vaevalt et sa üldse midagi peale foorumite loed. Ausaltüeldes sa võiks häbeneda, et sa ei pole Trubetsky-st midagi kuulnud. Tannuke muideks, see uudis on pm kõikides kohtades üleval :)

Pusillanimous kirjutas:
No ma läheks ka kuhigile erakonda hea meelega. Raha mulle meeldib why not. :)
Tahakski kuhugile Tallinna läheümbrusesse rahulikumasse kohta omale maad osta ja maja ehitada.

Saavuta enne midagi, miks peaks üldse keegi sind valima?!?

Muideks, usun et väga paljud inimesed on pettund.

Viimati muutis Mani, 06.08.2010 13:45, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:45 
Kasutaja avatar

Mida ma pean saavutama? Hakkama samasuguseks nagu bemmi kristjan? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:46 
Kasutaja avatar

Pusillanimous kirjutas:
Mida ma pean saavutama? Hakkama samasuguseks nagu bemmi kristjan? :D

Muuks sa ju võimeline poleks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:46 
Kasutaja avatar

No võibolla tanniks ka kui väga tahta.
Saaks siis suure foorumi toetuse ja teie häältega saan riigikokku. :D
Kasutajaid kokku 17526 peaks piisama küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 13:54 
Kasutaja avatar

Mina sind küll ei hääleta 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 15:35 
Kasutaja avatar

corrado kirjutas:
Fastum gel ja/või valuvaigisti aitab :beer

Aga mis juhtus, suurt midagi, tulin poest välja, samal hetkel mingis seltskonnas ühel tüübil olid maas õlled ja üks just kukkus pikali ja pudel läks katki, sis tüüp vaatab üllatunud näoga otsa mulle "no miks sa nii tegid?", ma vastu, et "kogemata :D ", too jälle, et "häbi ei ole ka w? :D "
Täiesti võõras oli :D Ei normaalne, eestis on huumorisoonega, seltskondlikke inimesi ka, kes pole kibestunud :D Mind igatahes ajas muigama :)

mina olen siis kindalsti mõnede arvates kibestunud, aga pole hullu.
mul tekkib alati selliste tegelastega millegi pärast vastupidine reaktsioon. et, mis mõttes? täiesti suvaline võõras tegelane võtab kätte ja mögiseb midagi. ok. on tegu eestlasega saad ehk arugi, et üritatakse omaarust nalja teha. kuigi ma selels mingit huumorit küll ei taba.
näide omal siis paar päeva tagasi poes. kolm neli klemmi prismas . tõenäoliselt oli juba kerge sumin sees. seisavad õlle elti ees ja ei suuda otsustada mida võtta. läksin ja võtsin omale sealt samas paar purki õllet ja ükks kukub mu tüdrukule targutama stiilis: "oo näe küll, sul ikka õige mees teab , mida võtma peab!" üle poe ja kõvahäälega. kuna midagi naljakat selles ei näinud ja sellised familiaarsus mingi lampi tegelaste poolt ei meeldi siis küsisint:"et tunned sa mind või seda tüdrukut?" siis tuli vastuseks mingi mökmök. ja polnudki midagi muud mul lisada neile , et tra te siis mölisete siin keset poodi, tegelege oma asjadega.
sama asi igasugustel massi üritustel. mingitel joobaritel on vaja alati iniseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 17:28 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
corrado kirjutas:
Fastum gel ja/või valuvaigisti aitab :beer

Aga mis juhtus, suurt midagi, tulin poest välja, samal hetkel mingis seltskonnas ühel tüübil olid maas õlled ja üks just kukkus pikali ja pudel läks katki, sis tüüp vaatab üllatunud näoga otsa mulle "no miks sa nii tegid?", ma vastu, et "kogemata :D ", too jälle, et "häbi ei ole ka w? :D "
Täiesti võõras oli :D Ei normaalne, eestis on huumorisoonega, seltskondlikke inimesi ka, kes pole kibestunud :D Mind igatahes ajas muigama :)

mina olen siis kindalsti mõnede arvates kibestunud, aga pole hullu.
mul tekkib alati selliste tegelastega millegi pärast vastupidine reaktsioon. et, mis mõttes? täiesti suvaline võõras tegelane võtab kätte ja mögiseb midagi. ok. on tegu eestlasega saad ehk arugi, et üritatakse omaarust nalja teha. kuigi ma selels mingit huumorit küll ei taba.
näide omal siis paar päeva tagasi poes. kolm neli klemmi prismas . tõenäoliselt oli juba kerge sumin sees. seisavad õlle elti ees ja ei suuda otsustada mida võtta. läksin ja võtsin omale sealt samas paar purki õllet ja ükks kukub mu tüdrukule targutama stiilis: "oo näe küll, sul ikka õige mees teab , mida võtma peab!" üle poe ja kõvahäälega. kuna midagi naljakat selles ei näinud ja sellised familiaarsus mingi lampi tegelaste poolt ei meeldi siis küsisint:"et tunned sa mind või seda tüdrukut?" siis tuli vastuseks mingi mökmök. ja polnudki midagi muud mul lisada neile , et tra te siis mölisete siin keset poodi, tegelege oma asjadega.
sama asi igasugustel massi üritustel. mingitel joobaritel on vaja alati iniseda.

Wow, my hero :rokib :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 17:59 

ison.ts kirjutas:

aga äkki on asi sinu tüdrukus ja/või sinus? Mul tavaliselt keegi nii "peale lendab" käib enne midagi ütlemist pauk kirja ja järgmised hoiavad juba kaarega eemale :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 18:04 
Kasutaja avatar

oiblin kirjutas:
ison.ts kirjutas:

aga äkki on asi sinu tüdrukus ja/või sinus? Mul tavaliselt keegi nii "peale lendab" käib enne midagi ütlemist pauk kirja ja järgmised hoiavad juba kaarega eemale :think

Tuleb see päev mil ´´komistad´´ vale venna otsa ja saad oi oi mitu pauku :D
Aga respekt sulle, et sa selline ´´paugutaja´´ oled :hail Loodan et oled selline ka, kes lõuatäis viina juues läheb tänavale ja paugutab seal päris lambikaid. Neid ´´ lõvisid´´ ju tegelikult jagub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 18:30 

andres393 kirjutas:
oiblin kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Tuleb see päev mil ´´komistad´´ vale venna otsa ja saad oi oi mitu pauku :D
Aga respekt sulle, et sa selline ´´paugutaja´´ oled :hail Loodan et oled selline ka, kes lõuatäis viina juues läheb tänavale ja paugutab seal päris lambikaid. Neid ´´ lõvisid´´ ju tegelikult jagub.

ma pole juba ligi 3 aastat viina võtnud, ega ennast täis võtnud. Kui kuu jooksul paarist õllest "jagu saan" siis on küll ja veel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 19:16 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ison.ts kirjutas:

selle viimase lausega pidasin küll silmas joodikute üleüldist inisemist ja oma olmasolu tõestamisest maailmale. mitte konkreetset iseenda pihta käivaid kommentaare.
tõtt öeldes ei saa su mõttekäigust aru. mis mõttes oli nagu asi minus või tüdrukus? kas on siis olemas teatud laadi inimtüüpe , kes oma tavalisi toiminguid tehes peaksid nagu esile kutsuma kõrvaliste inimeste kommentaare? vaevalt me mingites idikates mingeid tugevaid tundeid suutsime tekitada. ei ole mina ega kaasas olnud tütarlaps erinevad tavalisest hallist inimmassist.
ja poes kellegile sellise inisemise peale lõuga sõita? mm ,see oleks nüüd küll idiootsus kuubis. nii madala laubaline ma ka nüüd ei ole.
esiteks oleksin ise tõenäoliselt suurema keretäie seal saaanud. teiseks võidakse üsna ootamatult olukord sinu kahjuks keerata, kui peaksid kogemata kellegil kasvõi ninaluu puruks lööma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 19:31 
Kasutaja avatar

Mina ei leia selles midagi halba kui mõnel, kel igav juhtub olema, minuga rääkima hakkab. Heaküll kui tegu on joobes isikuga siis enamasti tuleb sealt kas täiesti seosetu jutt või siis hirnub kogu oma jutu aja mis ka häirib. Aga antud juhtumis paistis, et tüüp oli enamvähem kaine ja no tee mis tahad, mind ajab praegu naerma kui ma mõtlen praegu kuda tüüp seal oma õllesid sättis, üks järsku ümber kukkus, katki läks ja siis mureliku/üllatunud näoga suvalisele vennale otsa vaatab, et "miks sa nüüd nii tegid" :D
Aga eks see oleneb ka inimesest endast muidugi ja kindlasti ka tujust. Mul oli hea tuju niiet miks mitte :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 19:35 

Kurdaks ka enda kurba saatust ja tõsiselt rikutud tuju. Käisin täna ujumas ja avastasin, et keegi värjas oli järve kaldale sittunud. Oleks, et lihtsalt junn, aga ei – selle junniga oli mäkerdatud ka hüpamistorn (või selle laadne asi), et sellest kõigest veel vähe, siis olid ka trussikud nagu trofee sinna samma puuoksale riputatud. Milline kuradi haige värd sellist asja teeb? Ülejäänud tava prahist võiks ka muidugi vinguma jäädagi, aga see tegu ületas küll kõik mõistuse piirid.
Ps. mõistan, et "linnalapsel" võib kuumutamata värske piim põhja kiirelt lippama panna, aga selle tagajärgi oleks võinud ka inimlikumalt lahendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2010 19:42 
Kasutaja avatar

Sitased trussikud vees ära pesta?ja sa oleks sinna teadmatta ujuma läinud,teine vend oleks kaugemal naernud :lol :lol

Olen pool oma päevast telefoni otsas istund ja erinevate varuosasid müüvate poodidega suhelnud,ilgelt närvi ajab küll kui yhe kepsu saalede eest 1200kr tahetakse :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis