traur kirjutas:
Umx kirjutas:
Kuulge, alaealised ja muidu lollid!
Nonoh, eks selle vanusega on nii, et ma võiksin ilmselt ka sulle isaks olla. Aga ma ei nõua endale, oma naisele, ämmale või suguvõsale laiemas plaanis ukse ette parkimiskohta. Ma ei sõima teisi sellepärast ka lollideks. Oma auto hoian ikka kaugemas nurgas. Mitte sellepärast, et sinu naisel võib jonnimise tuju tulla, ikka sellepärast, et sinu nõudlik suguvõsa mu autot nurgeliseks ei kolgiks. Ta nimelt meeldib mulle tehaseseades.
Aga see virin - teie ei või seda ja teist just sellepärast, et äkki minu naine suvatseb minu lastega poodi jalutada - see ei lähe mitte.
Niisama mökitamise peal on siin paljud mihklid, kui mitu on valesti parkijale seda öelnud? Mina olen, selle eest sain ebasõbraliku tibla käest rattavõtmega kolaka, sinusugused pereinimesed ei pidanud vajalikuks kuidagi sekkuda.
Seetõttu ma nii üle ääre ei õõtsuks, ehk vaatad enne peeglisse? Kui lõust viltu, siis ei tarvitse peegel tingimata süüdi ollagi.
Tubli oled, pole midagi öelda. Lisaks minu jutu mõttega mittelugemisele oled suutnud seda väänata.
Parkimiskoht ukse ees jätab mind suht külmaks.
Naine mul ei jonni, vahel poiss tõmbab kräunu üles.
Minu nõudlik suguvõsa pole ühtegi autot nurgeliseks peksnud, pole nii kommunismiehitaja, et kõik võõras on "pajekas".
Ja kas vingumine hakkas siin peale selle pärast, et minu või Alari või kellegi teise naine ei viitsi kuhugi minna? Teema oli siiani suht üldistav.
Rahu, ainult rahu, noh!