Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:25 

.Alar. kirjutas:
Aga te peate seda kindlasti uksele võimalikult lähedal tegema, kuna palju ju jala käia ei saa ja samas parkla kaugemas nurgas saaks ju rahulikult parkida. Samas naisterahvas väikse lapsega peab teiesuguste laiutajate tõttu parkla kaugemasse nurka parkima. Ausalt öeldes sellisel laiutajal lööks meelega ukse mõlki ja nähtavasti teen ka, kuna buss mul niigi mõlgiline ja väga kahju pole. Ja ma ei teoretiseeri vaid räägin enda naise isiklikust kogemusest.
Ja ma ei kiida heaks uste niisama tagumist, sa pead tõesti hoolikas olema, kuid shit happens, OK võibolla lapsed ei kontrolli jah oma liigutusi ja ikka juhtub-endalgi tõmbas tuul ukse lahti ja piki ühe uuema Pajero külge, kus omanik istus. Vabandasin, ja ütlesin, et hooletusest. Pakkusin ka võimalust kompenseerida, kuid mees mõistis ning läksime sõpradena lahku.

Loodetavasti lööd sa väga valel vennal ukse mõlki ja ta taob su pasti sisse koos su lapsekäruga :rokib
Isegi kui ma oma lõõtsabussi pargin risti selveri ukseette, sis pole sul mingit õigust seda põlema panna, yxkõik kui kaugelt su kaasa peab poodi lapsevankriga minema. Ja neid yle kahe koha parkijaid pole ma ausalt näinud ka väga poe ukse ees....Ja siit ka kysimus: mis su naisel ja väikesel põnnil häda on, et MAX 50 metra jala visata? Või on alles nii pisi, et reisib syles ainult? Sellisel juhul sina hoolitseva kaasana võiksid ise poes käia paar aastast, mitte saata naist väikese titega sleverisse trygima koos mingite hullude vanamuttidega.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:32 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Aga te peate seda kindlasti uksele võimalikult lähedal tegema, kuna palju ju jala käia ei saa ja samas parkla kaugemas nurgas saaks ju rahulikult parkida. Samas naisterahvas väikse lapsega peab teiesuguste laiutajate tõttu parkla kaugemasse nurka parkima. Ausalt öeldes sellisel laiutajal lööks meelega ukse mõlki ja nähtavasti teen ka, kuna buss mul niigi mõlgiline ja väga kahju pole. Ja ma ei teoretiseeri vaid räägin enda naise isiklikust kogemusest.
Ja ma ei kiida heaks uste niisama tagumist, sa pead tõesti hoolikas olema, kuid shit happens, OK võibolla lapsed ei kontrolli jah oma liigutusi ja ikka juhtub-endalgi tõmbas tuul ukse lahti ja piki ühe uuema Pajero külge, kus omanik istus. Vabandasin, ja ütlesin, et hooletusest. Pakkusin ka võimalust kompenseerida, kuid mees mõistis ning läksime sõpradena lahku.

Loodetavasti lööd sa väga valel vennal ukse mõlki ja ta taob su pasti sisse koos su lapsekäruga :rokib
Isegi kui ma oma lõõtsabussi pargin risti selveri ukseette, sis pole sul mingit õigust seda põlema panna, yxkõik kui kaugelt su kaasa peab poodi lapsevankriga minema. Ja neid yle kahe koha parkijaid pole ma ausalt näinud ka väga poe ukse ees....Ja siit ka kysimus: mis su naisel ja väikesel põnnil häda on, et MAX 50 metra jala visata? Või on alles nii pisi, et reisib syles ainult? Sellisel juhul sina hoolitseva kaasana võiksid ise poes käia paar aastast, mitte saata naist väikese titega sleverisse trygima koos mingite hullude vanamuttidega.....

Üha enam hakkab tunduma, et oled vaimse puudega värdjas.

Nahhui inva kohad välja on mõeldud, kui invaliidide sugulased võiks hoopis poes käia.
Peksa oma pea lahti või tee midagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:34 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:

Mees teab, mis mees räägib :D
Üldse on irisemine igasugu "aakaheksate" parkimiskommete üle kuidagi hambutu - kui oma eit sulle poodi peaparanduse järgi tormates peab tingimata ukse ette saama parkida, siis pole kogu mulisemisel mõtet.
Ela ise ja lase teistel ka elada.
Moraali tahad lugeda, siis võta pardiga punti ja pasanda delfi foorumites.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:36 

.Alar. kirjutas:
Samas naisterahvas väikse lapsega peab teiesuguste laiutajate tõttu parkla kaugemasse nurka parkima.
Kui ta sealt ei suuda poodi kõndida on talle mõeldud sinised parkimiskohad. Wtf mille pärast peaksid naised just saama sinna ukse ette :? Pole veel kusagilt välja lugenud ,et naised pargivad võimalikult ette ja mehed taharitta :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:39 
Kasutaja avatar

ccve kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Samas naisterahvas väikse lapsega peab teiesuguste laiutajate tõttu parkla kaugemasse nurka parkima.
Kui ta sealt ei suuda poodi kõndida on talle mõeldud sinised parkimiskohad. Wtf mille pärast peaksid naised just saama sinna ukse ette :? Pole veel kusagilt välja lugenud ,et naised pargivad võimalikult ette ja mehed taharitta :rokib

Need kohad seal ukse juures ongi pildistajate naistele. Iga kõõm sinna kahtlemata ei sobi, mõni mode tuttavam kastrul ehk võib veel vahel läbi lipsata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 21:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Kuulge, alaealised ja muidu lollid!

Muretsege endale ennem naine, kes ka laste ema võiks olla. Seejärel arutage temaga läbi, kas lapse saamisega kaasneb KÕIGI kohustuste ja mehe kaela lükkamine ja kas ema peaks lapsega igaks juhuks esimesed paar aastat kodus istuma. Siis püüdke mõista näiteks ka seda, et isegi kui laps on mitmeaastane ja vabalt kõnnib-jookseb, ei pruugi tal alati olla kõndimise-jooksmise tuju. Ja kui isegi on tuju, siis ei pruugi see tähendada, et lapsevanemal käest kinni hoidmise tuju on...

Kokkuvõttes püüdke jällegi näha siin veidi erinevamat pilti kui ainult must-valget. Kõik valesti parkijad ei tee seda meelega, samuti nagu kõik õigesti parkijad ei löö uksega kõrvalseisva auto pihta.

Umx

P.S. Hakake nüüd lahmima, et ma ei oska oma last kasvatada, kui tal vahepeal jonnituju peal on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 22:10 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:

Nonoh, eks selle vanusega on nii, et ma võiksin ilmselt ka sulle isaks olla. Aga ma ei nõua endale, oma naisele, ämmale või suguvõsale laiemas plaanis ukse ette parkimiskohta. Ma ei sõima teisi sellepärast ka lollideks. Oma auto hoian ikka kaugemas nurgas. Mitte sellepärast, et sinu naisel võib jonnimise tuju tulla, ikka sellepärast, et sinu nõudlik suguvõsa mu autot nurgeliseks ei kolgiks. Ta nimelt meeldib mulle tehaseseades.
Aga see virin - teie ei või seda ja teist just sellepärast, et äkki minu naine suvatseb minu lastega poodi jalutada - see ei lähe mitte.
Niisama mökitamise peal on siin paljud mihklid, kui mitu on valesti parkijale seda öelnud? Mina olen, selle eest sain ebasõbraliku tibla käest rattavõtmega kolaka, sinusugused pereinimesed ei pidanud vajalikuks kuidagi sekkuda.
Seetõttu ma nii üle ääre ei õõtsuks, ehk vaatad enne peeglisse? Kui lõust viltu, siis ei tarvitse peegel tingimata süüdi ollagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 22:18 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Umx kirjutas:

Nonoh, eks selle vanusega on nii, et ma võiksin ilmselt ka sulle isaks olla. Aga ma ei nõua endale, oma naisele, ämmale või suguvõsale laiemas plaanis ukse ette parkimiskohta. Ma ei sõima teisi sellepärast ka lollideks. Oma auto hoian ikka kaugemas nurgas. Mitte sellepärast, et sinu naisel võib jonnimise tuju tulla, ikka sellepärast, et sinu nõudlik suguvõsa mu autot nurgeliseks ei kolgiks. Ta nimelt meeldib mulle tehaseseades.
Aga see virin - teie ei või seda ja teist just sellepärast, et äkki minu naine suvatseb minu lastega poodi jalutada - see ei lähe mitte.
Niisama mökitamise peal on siin paljud mihklid, kui mitu on valesti parkijale seda öelnud? Mina olen, selle eest sain ebasõbraliku tibla käest rattavõtmega kolaka, sinusugused pereinimesed ei pidanud vajalikuks kuidagi sekkuda.
Seetõttu ma nii üle ääre ei õõtsuks, ehk vaatad enne peeglisse? Kui lõust viltu, siis ei tarvitse peegel tingimata süüdi ollagi.

Tubli oled, pole midagi öelda. Lisaks minu jutu mõttega mittelugemisele oled suutnud seda väänata.

Parkimiskoht ukse ees jätab mind suht külmaks.
Naine mul ei jonni, vahel poiss tõmbab kräunu üles.
Minu nõudlik suguvõsa pole ühtegi autot nurgeliseks peksnud, pole nii kommunismiehitaja, et kõik võõras on "pajekas".

Ja kas vingumine hakkas siin peale selle pärast, et minu või Alari või kellegi teise naine ei viitsi kuhugi minna? Teema oli siiani suht üldistav.

Rahu, ainult rahu, noh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 22:56 
Kasutaja avatar

See on vaatenurga küsimus - kui jutt üldises plaanis ja kõiki üldiselt lollideks ja alaealisteks nimetamisega algab, seda siis takkajärgi rahulikuks ja konstruktiivseks nimetada - siin on polaarsusega ikka midagi viltu.
Ma jään oma seisukoha juurde, pange parkijatest pilte kui tahtmist on ja sisemine fotograaf ei luba haruldast sündmust üles võtmata jätta, aga sõim paremate autode omanike suhtes koos jumalike näpunäidetega elus hakkamasaamiseks - see on ikka liig.
Kui ollakse sisimas niivõrd maailmaparandajalik, siis võib alati valesti parkijaga sellel teemal mõtteid vahetama hakata, aga siin niimoodi pealkirjaga "Teema oli siiani suht üldistav. " reeglipäraselt kõigile ülejäänutele pähe lasta ei ole ilus.
Mul ei ole mingit sümpaatiat invakohtadel valesti parkivate kaabakate suhtes, aga siin kisub üleüldise ja sõbraliku üldistamise sildi all ikka kirikukooriks kätte.
Eks see ole nagu väike mudel tervest riigist. Valitsejad kekutavad ka igas uudistesaates sügavamõtteliste tähelepanekutega, et on vaja kulusid kokku hoida. Peale koosistumist tõttavad välja intervjuusid jagama, kus kinnitavad kõik, et hästi aru saades kokkutõmbamise vajadusest ei ole võimalik just TEMA ministeeriumis midagi vähendada. Et TEMA ministeeriumi najal see tsirkus siin üldse püsti seisab.
Ja sama on paljude siinkirjutajatega - ollakse meelsasti kiviviskajate ja takkamökitajate leeris, aga järgmine pilt on enda autost vales kohas. Siis muidugi seesama jutuvada - ma läksin ainult minutiks ja MINA ju tavaliselt nii ei teegi. Või siis veel hullem - MINU naine oleks ise tahtnud invakohale parkida ja MINU lapsega poodi minna, miks pööbelinimesed sellest aru ei saa?!
No krt, eks ta natuke sõna võtma ikka paneb ju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 23:11 
Kasutaja avatar

Mis soga see käib a`la parem auto pargib paremal kohal ja teised on kadedad?!
Mis asi on parem auto?
Kahtlen et mõne ehitaja 50k eest ostetud 7. seeria bmw või Audi a8 nüüd kusagilt otsast parem auto oleks, kui mis tahes uus naistekas vms....seda nimetatakse EGO`ks, ainult see ehitaja arvab et tal on parem auto, teised vaatavad teda ikka nii nagu ta sõidaks Ford Scorpioga.
Ja kuna see tolgus ei suuda end muul moel tõestada, siis ta mängibki maffiabossi oma käkis :o

Mõtlev inimene ostab auto vastavalt oma rahakotile(mitte vana luksauto, mida hooldadagi ei jõua ja elab vanemate juures) ja pargib ka nii nagu kombeks on, ehk siis triipude vahele ja mitte invakohale või kõnniteele rocca ees....aga noh , "ässade" arvates oleme me lollid :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 23:23 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
See on vaatenurga küsimus - kui jutt üldises plaanis ja kõiki üldiselt lollideks ja alaealisteks nimetamisega algab, seda siis takkajärgi rahulikuks ja konstruktiivseks nimetada - siin on polaarsusega ikka midagi viltu.

Ma loodan, et Sa said aru, mispärast ma alguses Sind alaealiseks pidasin? Võib olla, et tegid oma "kõõma"-kommentaariga iroonilist nalja ja sain sellest valesti aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 23:42 

DeLaBig kirjutas:
tomcraft kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Üha enam hakkab tunduma, et oled vaimse puudega värdjas.

Nahhui inva kohad välja on mõeldud, kui invaliidide sugulased võiks hoopis poes käia.
Peksa oma pea lahti või tee midagi...

Ainuke ajudetta värdjas oled sina siin teemas, kuna oled ainuke kes sonib mingitest invakohtadest ja ehitusmeeste autodest, KUIGI jutt käib joone kõhualla parkimisest. :kill .
PS! Arva minust nüüd mida tahad, aga HELL YEAH A8 on kõvem auto kui scorpa :beer :burnout
(ja usu mind, normaalne ehitusmees jõuab väga edukalt üleval pidada mingit a8-sat mis pole just teab mis Lamborghini). JA 50k ei saa yhtegi uut naistekat :bs
Ja vahepeale infoks Umxile, et tore kui sul on naine ja laps. Mul seda kahjuks veel pole. Selles osas müts maha Sinu ees. Aga minu poeskäikude osas on mul kahjuks/õnneks väga suffel, kas varsti kunagi tuleb keegi lapse ja naisega ja saab parkida sinna kuhu soovivad, või peavad paar sammu jala tegema. Ei midagi isiklikku..... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 23:51 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Kui ma pargin parkimisjoon auto kõhuall, sis ma ei leia, et ma kedagi takistaksin. Alati ei saagi sinna parikida, kuhu tahad. Elu on julm. Ja mis puudutav "maailma kõige suuremat vara" sis pole see nii, aga ma ei leia ka et kellegile annaks see õiguse vastutustundetult käituda, kuna ~200k on piisavalt suur vara minu jaoks...Aga kuna neid "Pohhuiiste" on liialt palju, sis tuleb ise midagi ette võtta. Vadates su avatari, sis kui sa mingi tööbussiurnaga ringi sõidad, sis mõistan su pohhuismi.

Hallo, lugedes su eelnevaid postitusi, nagu see, siis isegi kergelt loll oleks edaspidi suu kinni pidanud.
Mis see kahele kohale korraga parkimine nüüd siis arukam on kui invakoht? Samuti sulle arusaamatu, mõtled: miks see küll vale on.

Ennegi laiutajate uksi kinni parkinud ja kui kriim tekib, siis sind tsiteerides: iial ei või teada, kelle autole sa selle kriimu tekitad. ...seega roni pagasnikust või tagauksest sisse, alati on rõõm selliseid näha. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 00:15 

Invakoha võlu on see, et see asub ukse vahetusläheduses, et liikumispuduega inimene võimalikult vähe jebima peaks, et poodi sisseoste minna tegema. Kuskil suvalises parklaotsas 2 kohta(umbes VÄHEMALT 150st hõivata) ei tohiks nyyd kyll teab mis kuritegu olla. Ma ei lähe kellegi autot kriimustama, aga lihtsalt siiralt loodan, et nii M ei anna olla, et sis mingi idikas veel kinni pargib sind....Ja ma ei leia et see oleks nyyd teab mis äge ja õige asi, aga kuna hetkeolukord on selline et paljud oma ninast kaugemale ei näe ja kahjud jäävad siiski 99% kahjukannataja enda kanda, sis teenkõik selleks(jah, ka joon kõhu all parkimist kui vaja) et sellistele asjade likvideerimiseks mitte raha kulutada. :think

Et sa mind paremini mõistaks sis vaata nyyd palun hoolikamalt seda pilt:
Pilt

Ukseni maad s*taks, tunduvalt rohkem uksepool on kohti tajooba....Ma isiklikult leian, et see idikas, kes terve parkla kärusid selleks ettenähtud kohast parklasse laiali kuhjab on palju suurem värdjapealik ja vääriks näpud sahtli vahele löömist.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 00:32 

Millegipärast on ühiskonnas reegild. Mina pean nendest reeglitest kinni ja tegelikult eeldan, et ülejäänud ühiskond võiks ka nagu neid reegleid millekski pidada. Ootan, millal Eesti politsei hakkab tegema sisulist tööd, igale joon kõhualla parkijale 3k parts trahvi ja näeme järgmises parklas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis