BussiJänes kirjutas:
No kui liiklust takistama hakatakse oma tuuningut säästes konarustest 25 km/h üle libisedes, siis ei ole see ju enam ainult autoomaniku enda asi.
Sõidukiirus valitakse vastavalt teeoludele. Ei säästa oma tuuningut, vaid meelepärast autot. Leidub ka tehasekonditsioonis autosi mis sama madalad ja jäigad. Minu jaoks pole vahet kas sõidan sellise madaldatud masinaga või tavapereautoga, lõhkuma seda läbi löökaukude sõitmise, sellegi poolest ei hakka. Samuti ei osta ka maasturit kuna KOV ei saa oma tööga hakkama.
Seni kaua kuniks teeolud ei parane, pead lihtsalt minusugustega leppima

edit: siiski tänavad lähevad enamasti ikka KOV alla
h20m - Väga harva tekib olukord kus rääbastes sõites tirid oma tuuningu ära. Peamine põhjus on ikka auk kuhu sisse sa sõidad ja mis "spoila" puruks lööb. Mis sul kevadel siis niipalju teepeal rohkem vedeleb kui talvel?
17" velg stock vedrustusega Civicu all pole hullu midagi. Mis sinujaoks on liigne on minu jaoks tavaline.
Olen liikunud ka pikalt Chevy Astroga, mis on oma sõiduvahendi absoluutne vastand ja no ei meeldi pikalt see taevas passimine, p*rse läbi teetunnetuse puudumine ja üleüldine taoline "mugavus". Kui raha väga palju oleks ehk ostaks mõne X5 või Patroli aga see juba väga suure vajaduse korral. Inimesi on erinevaid.