Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 27.04.2009 18:18 
Kasutaja avatar

otsija kirjutas:
Ok,aga kas on siis tänapäeval veel võimalik tagaselja süüdi mõista sel moel,et dokumente ei küsita ja päritakse nime,sünniaega,elukohta,vanemate nimesid ja veel midagi vb?

Kui isik on toime pannud kuriteo/väärteo, siis võib politsei teda 48h arestimajas hoida kuni isiku tuvastamiseni. Üldiselt kedagi ilma tuvastamata ikkagi minema ei lasta, samas kui politsei lööb nime sisse arvutisse ja talle sama näoga tüüp otsa vahib, siis võib seda ka juba tuvastamiseks nimetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 21:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oodake nüüd.Võtan suure laenu ja lähen ränadan 3 aastat.Tagasi tulles on kõik lill ja kukun raha liigutama.Üks asi on kindel midagi kül ei aegu.Ainult kasvab kui ei lahenda oma muresi.Lähete ennem vangi kui kol aastat täis saab .Hea asi kül, aegub ja asi korras.Võla nõudjad viigu sellised aegumise ootajad kottides karjääridesse.Nalja tilgad oma aegumistega.Ja kõvad paberi vormistajad siis kui püksid täis aga algul kül kõvad tegelased pulli tegema ja võõrast asja omandama.Kilekotti sellised tegelased.Kile kotis aegute võlglased.Vabandust kui normaalseid ,seadusekuulekaid ja inimese moodi elavaid tegelasi hirisin selle väikse paha meelega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 21:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kohtu täiturid ei saagi milleski suurt süüdi olla.Nemad pole brobleem iallikas.Neile tunduvad jah kõik teised süüdi kes tegelevad brobleemiga ehk võlglasega.Kõik asjad kokku riisuda võlglastelt ,hoiavad ja lasevad seda majandus elu veel rohkem põhja oma pullitamistega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 21:52 
Kasutaja avatar

Arxz kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
919 kirjutas:
teiselt poolt vaadates on asi nii, et kui teenuspakkuja pole sinuga 5 või 10 või 100 aastat kontakteerunud (kuigi on võimalus olnud), siis on ta tahtlikult venitanud, et lisaraha saada.

Ooot ,mismõttes ikkagi ,kas siis õigel ajal arvet ei esitatud sinu poolt tarbitud teenuste eest? Kui sul on õige kuupäevaga arve ,siis on ju klient see kes asja tahtlikult venitab!

See oli tol ajal vähe keerulisem. Arved liikusid tiguposti kaudu ja sel ajal kui arve postkastis oli, olin mina teiselpool maailma (minema lendasin niimoodi, et oma emalegi ei teatanud, rääkimata EMT´s mingi arve korda ajamisest :) ) Aga üldiselt jah suutsin ma selle arve ära unustada ja siis ükspäev sain teada, et see inkassos on. Eks ära tuleb ikka maksta, oma lollus ju ja selle vastu ma ei vaidlegi aga lihtsalt põhimõtte pärast tahtsin teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2009 08:24 

Ragnar74 kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Milles see kohtutäitur süüdi on?

kas sa oled ise kohtutäitur?? Või on mõni su sugulane?? Ma olen jälginud, et mitmes kohas, kus kohtutäitureid kirutakse, hakkad sa neid kaitsma... Las inimesed foorumites karjuvad- on liikluses rahulikumad :beer

Ei ole üldse kokkupuuteid olnud nendega, ja ei plaani seda muuta kah.

Loe korra otsija postitust. Mis moodi see kohtutäitur süüdi on? Süüdlaseks võiks vast ikka selle sindrinaha tembeldada kes valeandmed esitas (kui otsija jutt paika peab) või siis äärmisel juhul politseiniku, kes isiku tuvastamisel äärmist ebapädevust üles on näidanud.

Kogu see õigussüsteem bs,kaasaarvatud nende mentide jms tegelastega seal,kes sellist ila ajasid,et ma ei teagi kohe.Mul oli paarkümmend tunnistajat,mille kohta kirjutasin ka avalduse,aga need suutsid selle "ära kaotada" ja kui ütlesin,et davai ma kirjutan uue,siis hakkas mingi häma pihta,et ei saa blabla,nagunii sa ise tegid selle,mida sa ajad,mingi selline jutt..Ma olin just teise Eesti otsa tööle läinud ja pangaarvele tuli siis palk,mis paraku kadus sealt.Ei olnud võimalik üle päeva pidevalt seda mendimaja vaht töllerdada,kokuvõttes läkski sõidu peale jms palju rohkem klotsi,kui see trahv ise.Kui arve tühjaks tõmmati,siis vandusin alla ning ei hakanud enam seda mendimaja mööda töllama,muidu oleks veel suurem kahju lõpuks sõidu ja tegemata töö pealt tulnud.Kohtusse ka ei läinud,kuigi nüüd takkajärgi kahetsen tglt. Ja nende kirumiseks on mul põhjust ,sest tõesti on idioodid seal kõik,kui sedasi käituvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2009 18:39 

oi need kohtutäiturid on ikka ühed ur***d ..nimelt kunagi 17.11.2006 juhtus mul autoavarii milles olin ise süüdi ja ainus kannataja kuna jäis roolis magama ja panin pusse nii et olin koomas ja mind lõigati autost välja.. ja siis hapsi politsei tegi mulle veel trahvi (3000eek) selle eest.. aga nu kuna ma ei olnud suuteline tööle minema ega ei omanud siis enam tööd tuli kohe ka kohtutäitur kaela.. ksiis peale kohtutäituri saamist mingi paar nädalat laekus mu kontole raha kuid selleks ajaks oli juba konto blokitud jne.. teadsin et pangakontorist peab kätte saama elatusmiinimumi vms ja siis läksin heas usus tln pangakontorisse.. kuid seal öeldi et kohtutäitur oli neile edastanud et mulle ei tohi mitte sentigi raha anda... nagu ma oleks võin vabalt nälga surra vms.. ja kui mu mölu nüüd ei peta siis olii see :angry kohtutäitur keski Mati Roodes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2009 19:11 

xr2 kirjutas:
oi need kohtutäiturid on ikka ühed ur***d ..nimelt kunagi 17.11.2006 juhtus mul autoavarii milles olin ise süüdi ja ainus kannataja kuna jäis roolis magama ja panin pusse nii et olin koomas ja mind lõigati autost välja.. ja siis hapsi politsei tegi mulle veel trahvi (3000eek) selle eest.. aga nu kuna ma ei olnud suuteline tööle minema ega ei omanud siis enam tööd tuli kohe ka kohtutäitur kaela.. ksiis peale kohtutäituri saamist mingi paar nädalat laekus mu kontole raha kuid selleks ajaks oli juba konto blokitud jne.. teadsin et pangakontorist peab kätte saama elatusmiinimumi vms ja siis läksin heas usus tln pangakontorisse.. kuid seal öeldi et kohtutäitur oli neile edastanud et mulle ei tohi mitte sentigi raha anda... nagu ma oleks võin vabalt nälga surra vms.. ja kui mu mölu nüüd ei peta siis olii see :angry kohtutäitur keski Mati Roodes

saada email mati.roodes@taitur.just.ee pealkirjaks pane kaebus kohtutäiturile, kirja pane et see kuupäev laekus sellises summas raha, ja see kuupäev tahtsid välja võtta aga ei saanud. ja pane kirja et vastavalt täitemenetlusseaduse § 132. Sissetuleku osa, millele ei saa sissenõuet pöörata

(1) Sissetulekut ei arestita, kui see ei ületa ühe kuu eest ettenähtud palga alammäära suurust või vastavat osa nädala või päeva sissetulekust.

palga alammäär on praegu 4350 krooni.ja et sellega seoses palud vabastada selles ulatuses arve aresti alt ja kohtutäiturile laekunud summa palun tagastada. vastavalt TMS § 133. Kontole kantava sissetuleku aresti alt vabastamine

(1) Arestimisaktis märgib kohtutäitur, et arestimisele ei kuulu igakuiselt summa, mis vastab ühe kuupalga alammäärale, ning märgib talle teadaolevate andmete põhjal võlgniku ülalpeetavate kohta arestimisele mittekuuluva summa. Kohtutäitur tühistab võlgniku avalduse alusel kolme tööpäeva jooksul konto arestimise ulatuses, mis tagab võlgnikule arestimisele mittekuuluva sissetuleku (käesoleva seadustiku §-des 131 ja 132 sätestatud piirangud).

järgi peab see toimuma kolme päeva jooksul, jne. kiri ei tohi olla deklaratiivne, muidu sellele ei reageerita lihtsalt. aga enne kirja saatmist võid helistada ka ja öelda et on juhtunud eksitus jne et elatusmiinimumi sulle ei jäetud, kui telefonis ütleb sulle et mine pekki siis saadad ametliku e-kirja
hea oleks kui kiri oleks põhjalik ning sinu nõudmised selged ja arusaadavad ja millistele seadustele vastavad. aga tõenäoliselt kohtutäitur vilistab sellele ja su kirjale ning tõlgendab neid seadusi teistmoodi kui sina, sa oled ju tema jaoks kõigest üks väike ninatark tont teiste tontide seast. advokaati võtma ja kohtuse edasi minema sa ju ei hakka selle paari tonni pärast. Ning arvesta asjaolu et niikuinii sa pead selle raha maksma, sul on endal valida kas lööd käega ja ta saab selle raha praegu või vaidled ja hoiad raha kinni ja vb olla saad selle raha hiljem tagasi kuid võla pead ikka niikuinii maksma.

jõudu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2009 19:17 
Kasutaja avatar

Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
hea oleks kui kiri oleks põhjalik ning sinu nõudmised selged ja arusaadavad ja millistele seadustele vastavad. aga tõenäoliselt kohtutäitur vilistab sellele ja su kirjale ning tõlgendab neid seadusi teistmoodi kui sina, sa oled ju tema jaoks kõigest üks väike ninatark tont teiste tontide seast. advokaati võtma ja kohtuse edasi minema sa ju ei hakka selle paari tonni pärast. Ning arvesta asjaolu et niikuinii sa pead selle raha maksma, sul on endal valida kas lööd käega ja ta saab selle raha praegu või vaidled ja hoiad raha kinni ja vb olla saad selle raha hiljem tagasi kuid võla pead ikka niikuinii maksma.

jõudu.

Noh kui natukenegi tore advokaat hankida, siis maksab see täitur ka kohtukulud, isiklikult ajaks ja venitaks ma mõne sellisega selle kohtukeisi veel eriti pikaks, kui naine suudaks samal ajal ülal pidada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2009 19:28 

Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
xr2 kirjutas:

saada email mati.roodes@taitur.just.ee pealkirjaks pane kaebus kohtutäiturile, kirja pane et see kuupäev laekus sellises summas raha, ja see kuupäev tahtsid välja võtta aga ei saanud. ja pane kirja et vastavalt täitemenetlusseaduse § 132. Sissetuleku osa, millele ei saa sissenõuet pöörata

(1) Sissetulekut ei arestita, kui see ei ületa ühe kuu eest ettenähtud palga alammäära suurust või vastavat osa nädala või päeva sissetulekust.

palga alammäär on praegu 4350 krooni.ja et sellega seoses palud vabastada selles ulatuses arve aresti alt ja kohtutäiturile laekunud summa palun tagastada. vastavalt TMS § 133. Kontole kantava sissetuleku aresti alt vabastamine

(1) Arestimisaktis märgib kohtutäitur, et arestimisele ei kuulu igakuiselt summa, mis vastab ühe kuupalga alammäärale, ning märgib talle teadaolevate andmete põhjal võlgniku ülalpeetavate kohta arestimisele mittekuuluva summa. Kohtutäitur tühistab võlgniku avalduse alusel kolme tööpäeva jooksul konto arestimise ulatuses, mis tagab võlgnikule arestimisele mittekuuluva sissetuleku (käesoleva seadustiku §-des 131 ja 132 sätestatud piirangud).

järgi peab see toimuma kolme päeva jooksul, jne. kiri ei tohi olla deklaratiivne, muidu sellele ei reageerita lihtsalt. aga enne kirja saatmist võid helistada ka ja öelda et on juhtunud eksitus jne et elatusmiinimumi sulle ei jäetud, kui telefonis ütleb sulle et mine pekki siis saadad ametliku e-kirja

jõudu.

tänud kasuliku info eest kuid see kõik oli 2007 kevadel või nii.. ja nu vahet pole vähemalt on trahv kaelast ära kuid njh hea oli et elasin siis jälle vanemate juures muidu oleks ma arvatavasti näppe lutsind söögi asemel jms..kuigi njh selle kohtutäiturile paneks pommi alla :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2009 12:35 

on see ikka 4350.- alammäär veel?
endal on see kuu laekunud kaks korda raha, kokku 4600.- tegin ülekande 3000.- kui see üle oli tulnud... peale seda laekus mulle 1600 millest kohtutäitur kohe 1000 endale krahmas....

kas tal on õigus seda ära võtta?
oleks pidanud saama ainult 250.- `?
on sellel vahet palju kuus läbi käib raha,vaid oluline et korraga poleks üle 4350.- ?

eelmise kuu lõpp laekus kah mulle 1000.-
selle kandsin kuu alguses ära aga pole ju selle kuu sissetulek, et selle taha asi jääks?

sain pangast vastuse, et kuna tehingute arv on ületanud palga alammäära siis oli õigus mult raha ära võtta... aga sissetulekute arv ei ole seda see kuu ületanud...

et kuhu ma peaks põõrduma vms?

pank ütles nii ja kohtutäitur räägib et nad ise ei saa midagi teha et pank ise annab selle mis üle jääb-....

sampopangaga tegu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2009 19:39 

1 kuu jooksul ei tohi sul pangakontol olla rohkem raha kui alammäär... kõik mis on üle selle, läheb ära. vahet poel palju sul kuu sissetulek on või kas oli selle või eelmise kuu sissetulek...

näiteks: kui sa saad see kuu 3500 eek-i aga ei kasuta seda ära vaid see jääb terves mahus sul kontole kuni järgmise kuuni, ning kui sa nüüd järgmine kuu saad uuesti 3500 eek-i siis teoorias peaks sul kontole jääma 7000eeki. aga praktikas võtab pank/täitur sinul ära 3400 eek-i ja sulle jääb alles 3600eek-i. (summad on näitlikud kuna ei tea hetkelist elatusmiinimumi.)
ühesõnaga kõik raha, mis 1 kuu jooksul ületab sinu kontol seda elatusmiinimumi, võetakse ära. vahet pole kas tegemist on eelmise kuu laekumisega või järgmise kuu laekumisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2009 23:07 
Kasutaja avatar

Tehke soome pangas omale arvelduskonto ja laske kogu palk sinna saata. Eesti täiturid ei saa sealt mitte pennigi ilma sinu nõusolekuta arestida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2009 21:23 
Kasutaja avatar

Kui tahad välismaa pangas konto avada ei pea sa sea riigis ilm tingimatta töötama.
Esimest korda kuulen sellist jaburduts :P
Konto avamiseks oli vaja minuteda 20.- euri (oleneb pangast), et panga kaart saada. Ja nagu ikka igakuine kaardihooldus.
Vähemalt minult ei nõutud midagi :P Aga see 4 kuu tõen on ehk sellepärast, et oled seal tööd teinud lühikest aega ja läbi soome firma?
Minul sellist jama ei olnud. Kuigi vanemad on finnid ei küsinud nad vanemate kohta midagi. Tahtsin vaid arveldus kontot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2009 21:40 
Kasutaja avatar

john kirjutas:
Kui tahad välismaa pangas konto avada ei pea sa sea riigis ilm tingimatta töötama.
Esimest korda kuulen sellist jaburduts :P

Sa pole siis veel elus palju asju kuulnud ;)
Aga see mida me kuulnud pole või ei tea, ongi meie jaoks jaburdus :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2009 14:40 

aga eesti pangad annavad kõik raha välja kohtutäiturile?
tahaks vahest nagu pangakaarti ka kasutada alati pole võimalik kontorisse minna:(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis