Ragnar74 kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Milles see kohtutäitur süüdi on?
kas sa oled ise kohtutäitur?? Või on mõni su sugulane?? Ma olen jälginud, et mitmes kohas, kus kohtutäitureid kirutakse, hakkad sa neid kaitsma... Las inimesed foorumites karjuvad- on liikluses rahulikumad

Ei ole üldse kokkupuuteid olnud nendega, ja ei plaani seda muuta kah.
Loe korra otsija postitust. Mis moodi see kohtutäitur süüdi on? Süüdlaseks võiks vast ikka selle sindrinaha tembeldada kes valeandmed esitas (kui otsija jutt paika peab) või siis äärmisel juhul politseiniku, kes isiku tuvastamisel äärmist ebapädevust üles on näidanud.
Kogu see õigussüsteem bs,kaasaarvatud nende mentide jms tegelastega seal,kes sellist ila ajasid,et ma ei teagi kohe.Mul oli paarkümmend tunnistajat,mille kohta kirjutasin ka avalduse,aga need suutsid selle "ära kaotada" ja kui ütlesin,et davai ma kirjutan uue,siis hakkas mingi häma pihta,et ei saa blabla,nagunii sa ise tegid selle,mida sa ajad,mingi selline jutt..Ma olin just teise Eesti otsa tööle läinud ja pangaarvele tuli siis palk,mis paraku kadus sealt.Ei olnud võimalik üle päeva pidevalt seda mendimaja vaht töllerdada,kokuvõttes läkski sõidu peale jms palju rohkem klotsi,kui see trahv ise.Kui arve tühjaks tõmmati,siis vandusin alla ning ei hakanud enam seda mendimaja mööda töllama,muidu oleks veel suurem kahju lõpuks sõidu ja tegemata töö pealt tulnud.Kohtusse ka ei läinud,kuigi nüüd takkajärgi kahetsen tglt. Ja nende kirumiseks on mul põhjust ,sest tõesti on idioodid seal kõik,kui sedasi käituvad.